- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Gamepadben van valaki jártas? Elég csak olyan szinten, hogy hány gomb kell PC-hez, meg milyen karok, hogy már használható legyen. Vennék kettőt és lehetne játszani a gépen akárkivel egymás mellett
Láttam 8 irányú d-padosat 4 gombbal.
Meg olyat, amin a fentiek mellett még 4-6 gomb van és 2 db digitális kar. Ezek sokkal jobbak? Szükség van egyáltalán digitális karra? Sose próbáltam még, a gamepad topicban meg nem válaszolnak -
SirRasor
addikt
Eladó 2db Pinnacle PCTV Rave TV tuner. Darabka 1k. Win7 alá nincs normális driver. Szenvedősen működésre lehet bírni, de senkinek se ajánlom.
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #16617 üzenetére
Volt atomos (330) gépem. Elfogadható a sebessége és mindent csinál, csak nem melegszik
Passzív hűtéses volt!
..játékra mondjuk nem volt alkalmas. A másik se. Mondjuk az unokák ne számítógépen játszani menjenek..
Attix82 De ha már jót akarsz olcsón, akkor csakis D2550-es Atomban gondolkozz, az már elég fasírt a többihez képest
Pölö ilyen megoldásban. Viszont erről youtuben még nincs videó, hogy game alatt hogy megy. Lehet találsz régebbit, amiből lehet következtetni erre.
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #16591 üzenetére
Ezt így szoktam csinálni
Illetve versenyzek magammal, hogy még mennyi ideig bírom törlés nélkül; a mellettem ülő meg csodálkozik, hogy még kilátok. Azt azért megjegyzem, hogy olyan szakaszon nem szoktam csinálni, ahol gyalogosok is kiléphetnek. Az azért picit necces lenne
-
SirRasor
addikt
válasz
Polemius #16525 üzenetére
Most nézem, 80$-ért van tápostul. És mi a vélemény? Tényleg jól megy; nem volt eddig gond vele?
Egyébként az idehaza kapható 120 wattosat fogom megvenni a következő gépemhez. Mondjuk egy i3 3225 és VGA nem is fog kelleni, úgy meg bőven benne leszek. De ha jobban nézem, akár a 70w-ba is beleférek mindenestül és akkor a 80 wattos is elég lesz
-
SirRasor
addikt
Ja elég csak saccolnom: GPU+CPU TDP-je már 135W. 150-es picopsu-t meg nem lehet idehaza kapni
Na mind1, jelenleg halk a gép CPU hűtés nélkül. Csak 30 fokban se akadjon ki játék alatt..
-
SirRasor
addikt
paneltápról még nem hallottam, de utánanézek.
Utánanéztem
Mármint itt picopsu-k vannak. Öööörégebben nézegettem ilyet is, csak nem mertem belevágni, mert..nem tudom. Lehet most jön el az idő, csak nem tudom mekkorát vegyek.
Wattmérő azt mondja, hogy ~145w-ot kajál a gép, ha maxon megy a CPU+GPU úgy, hogy a táp hatásfoka nem a legjobb. Ezeknek 90% fölött van a hatásfokuk, tehát lehet, hogy egy 120w-os is el tudná vinni. Mondjuk az oldalon nem is látok nagyobbat 120w-osnál.
-
SirRasor
addikt
válasz
ErőVarázsló #16507 üzenetére
Orochi "Tömege 1285 gramm"
-
SirRasor
addikt
A heatpipe-os hűtők tényleg sokkal jobbak, mint az anélküliek? Akinek már régebben is komolyabb heatpipe nélküli hűtője volt és olyanra cserélte, amiben van, az tudna mesélni egy picit erről?
Zalman procchűtő ami ciripelt..lehúztam róla a ventit. Rájöttem, hogy 900 grammnyi RÉZ passzívan meg 65W TDP-s C2D elég sokra vihetik együtt
(most 46 C°-os, tegnap Quantum Conundrum (Portal rajongóknak kötelező darab!) alatt se ment 57 C° fölé.) De a réz külső része már nem nagyon melegszik, ezért is érdekel, hogy a mostani modernek, ahol már mindenhonnan mindenhova hítpájp megy talán sokkal jobbak?
Egyedül a tápra kell valamit kitalálni, de asszem arra nincs gyakorlati ötlet. Vannak passzív tápok, de azokhoz is kell legalább 1 házventi, hogy legyen légmozgás, és azzal már megette az egészet a fene. Pedig az álmom egy teljesen halk gép. A HDD ciripelése az minimális.
Hajj már megint offolok. Every day I'm
shuffelingoffoling -
SirRasor
addikt
válasz
bitpork #16462 üzenetére
Rég megvan, csak költözéskor nem lett minden elhozva szüleimtől. Most meg nem tudok velük mit kezdeni, mert praktikus ember vagyok
Gergello nekem is kell mosógépszerelő, lehetőleg hardveres, esetleg szoftverfejlesztő, vagy valami ilyesmi. A mosógéppel nincs gond, de néha a programja lefagy, vagy végtelen ciklusba kerül. Samsung..
-
SirRasor
addikt
Ebből kell valakinek valami?
Allianzos 1 ujjas kesztyű, vagy mi a rák - ingyen
Törp figurák (Spar-os)- ingyen, esetleg sör/csoki
Vector tárcsafékzár tok (övre felfűzhető, akár mobiltartónak is, bár egy picit pici - ingyen
~15 éves túlélőkés - 1k -
SirRasor
addikt
2 GB microSD+SD átalakító 1k-ért valakinek?
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #16379 üzenetére
Asszem át, de azért kérdezd meg telefonon
kimásoltam a kényelmes életbe már:
Röszke Autópálya Határátkelőhely
(62) 573-851
(30) 466-1026Időpontra odamész, de nem jön ki senki szólni. Bemész az ajtón és keresel egy szabad ügyintézőt, majd mondod, hogy neten foglaltál időpontot.
-
SirRasor
addikt
Valaki próbált már távoli asztalra menni IPv6-al? Adott egy cím meg egy RealVNC és egy istenért se enged rá. Amikor LAN-ban voltak, akkor IPv4-el fel tudtam csatlakozni. Van esetleg valami trükk?
Így néz ki a cím, de a %11 már elbizonytalanít, de próbáltam anélkül és úgy se megy
fe80::c89c:1172:9a37:224%11konkrét portmegadással is próbáltam, de úgy se ment:
[fe80::c89c:1172:9a37:224]:5900Vagy lehet, hogy a RealVNC nem tudja kezelni? Létezhet ilyen jellegű korlát? Közben megnéztem és az általam használt verzió már támogatja a v6-ot, szóval passz
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #16282 üzenetére
Bocs picit el voltam havazva: Xperia mini, se nem 8 se nem 10
Snapdragon S2-es (1 GHz-es Scorpion dobog benne).
Más: megkentem egy 5 éves dupla golyós csapágyas zalmant egy kis TF2-vel, mert már picit ciripelt. Meg is takarítottam. Még mindig ciripel
Ezek ennyit bírnak? Jónak jó, de a hangját kéne tompítani. Esetleg ha magát a csapágyat szétszedem és megpucolom, segíthet? De az meg makulátlannak tűnik kívülről, a TF2 meg bele is szivárgott szépen.
-
SirRasor
addikt
Na már nem tudom szerkeszteni. Szóval vicces azért, hogy pont ilyen korán reggel olvastam itt az androidról és pont azért keltem ilyen hamar, hogy a játékom egyik kezelőfelületét befejezzem, ami pont egy okostelefon androidja és már az egérrel való húzással ujjtapizós-lapozós szimulálás is működik
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #16264 üzenetére
Milyen prog? Van páromnak Xperia minije, azzal meg tudom nézni, hogy elég gyors-e. Csak nem tudom odaadni
És ha már androidfejlesztés: a játékomat át akartam ültetni androidra. Winen már 90%-os, és ha teljesen elkészül, akkor mégse android lesz, hanem web, így mindenki elérheti. Max csinálok egy "butább" felületet is, ami külön okostelefonokra lesz optimalizálva a batárnagy kezelőfelület miatt.
-
SirRasor
addikt
válasz
mcclode #15783 üzenetére
Nem csak neked szól a kérdés: Hogy válhat fölöslegessé egy garnitúra gumi? Magamból indulok ki: tegyük fel, hogy veszek kocsit. Kell téli meg nyári gumi. Ha az egyik elkopik, akkor kuka és kell új. Ezek alapján sose lesz fölösleges egy garnitúra
Vagy ajándékba kaptátok? De ilyesmit nem szoktak ajándékba adni.. -
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #15688 üzenetére
Egész sokat voltunk ezen a héten a sárgán és a hallottak alapján nem egyedi a buszmegállós sztorid. Szótárt lehetne már ezeknek kiadni:
b*zd meg! jelentése:
-Figyelj ide
-Ezt miért csináltad?
-Ez jó!
-Ne!
-Hagyd abba!
-Van egy jó ötletem!
-<megszólítás elé>
-<megszólítás mögé>
-<mondatzáró jel helyett>
-<mondatkezdő szó helyett>
-<mondathízlalóként, ha túl rövidre sikeredett, mert muszáj leplezni, hogy kb. marék borsó szintjén mozog hogy csak max. 2-3 szavas mondatokat képes fejben megalkotni..>Mentségükre szolgál, hogy sok cigány volt köztük, de sajnos nem 5-95%-os volt már az eloszlás, hanem 40-60%, ami már ijesztő. Ez alapján 50 év múlva a lakosság jelenlegi kisebbsége már többség lesz.
-
SirRasor
addikt
ESIK AZ ESŐ!
proper amúgy jah, a normálisak se tudnak annyira hűteni, mint egy split de mellé még hangjuk is van
Enyémet se tudom eladni, de hátha most Rolly megveszi
-
SirRasor
addikt
Érdekes, de nem tudok google partner lenni O.o
Végigtúrtam a netet és sok mindent találtam, de mindenhol körbeértem. Valaki esetleg csinált már ilyet?
Apumnak kéne, mert az artisjust fizetne a videóinál lévő reklámkattintások után nekik a google, de az artistjusttól csak általános levél jött, amiben nem említik az adsense-vel való youtubes fiók összekötését, de ez meg nem elérhető a youtuben és így egy picit elakadtam.Valaki jártas ilyesmiben?
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #15454 üzenetére
Továbbra se értem! A ruhám hossza hogy jön össze egy másik ember tiszteletével?
más: egy ideje, ha írok gmailen levelet, akkor a végére ír kékkel egy "close" szót. WTF? Másnak is csinál ilyet?
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #15443 üzenetére
Most magyarázza meg nekem valaki, hogy miért ne lehetne rövidnadrágban menni dolgozni? De most komolyan! Milyen elveket sértek? Látszik a lábam alja? És? A pólóban (ami meg szinte sehol se tiltott) meg látszik az alkarom. Az is szőrös.. hol az összefüggés?
Mintha nem lenne elég a hőség, még az emberek hülyesége miatt is szenvedni kell.
-
SirRasor
addikt
1x végigviős. IMHO Ghost Recon future soldier jobban sikeredett.
-
SirRasor
addikt
Elkelt a bicikli.
Más: hol érdemes hirdetni, ami ingyenes is (nem számtech cuccokat, tehát PH! kiesve, de azért néha próbálkozom
)? Eddig apronetet ismerem meg használom, de elég fapados. Csak ingyenes érdekel, tehát vatera felejtős.
-
SirRasor
addikt
5.1-es foglalva propernek.
-
SirRasor
addikt
Azt a filmet keresem, amiből ez a részlet van: a magyar nyelv szépségei.
Leköteleznétek egy filmcímmel -
SirRasor
addikt
Ez a picasaweb elég jó
Csináltam egy SALE mappát, lehet válogatni -
SirRasor
addikt
5.1-es Millenium MN9710 hangrendszer eladó/elvihető.
Szépen szól, DE bekapcsoláskor kb. fél óráig zúg, aztán elmúlik.
Újonnan 9k
Ha könnyen javítható, akkor 2k-ra gondoltam. Egyáltalán mitől lehet múlós zúgás? Egyáltalán javítható?
-
SirRasor
addikt
Jajh..kérdezném, hogy van-e nálad valami jó, de csakis használt jöhet szóba, mert nem akarnak sokat rákölteni. Mostani alaplaphibás, és 80k volna a csere
Na meg nem kell sokra, csak netezni..meg videót vágniEnnél csak az a jobb, amikor azt mondja az ürge, hogy nem kell neki erős gép, mert csak játszani akar vele
-
SirRasor
addikt
40k-ért ez a laptop nem drága?
Ismerősnek kellene, szóval nem csak elméleti a kérdés. -
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #15140 üzenetére
Már rokonszenves vagy
Más: Valakinek kell sárkányfa? Elég nagy, 3 ágú, cserepestül kb 5-7 kiló és ~100 centi magas. Boltban 4-6k, 1k-ért helyhiány miatt vihető.
Ugyanitt 50 literes akvárium 1k-ért vihető. Csak az alja karcos, de az úgyse számít.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #15132 üzenetére
Hmm hát ebben van valami, csak párom meg nem ilyen, és gondoltam változtatok a hozzáállásomon
Talán nem vagyunk elég toleránsak?
-
SirRasor
addikt
Volt szó PH-s taliról. Az volt már, vagy ez után lesz?
Picit antiszociális vagyok és nem szeretem az embereket, de változtatni szeretnék ezen, úgyhogy most már szívesen mennék -
SirRasor
addikt
+3621/345-6106
Erről a számról hívtak, én meg véletlen reflexből felvettem. Persze senki se szólt bele, gondolom vagy vírus, vagy lemásolták a SIMkártyámat vagy valami.
Mi lehet ez? Gugliban kerestem erre a számra, de nem találtam semmi használhatót.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #14624 üzenetére
Kössz
Rick4 átlagos sebesség kell. Van nekem munkahelyen 8gb-os pendrive, amire írtam már 10 mb/sec-cel. Aztán 1-2 törlés, 1-2 másolgatás és most az átlag sebessége ~2.3 mb/sec. Szóval lehet eleinte az alacsonyabb classos is gyorsabban menne, de idővel meg csak szenvednénk vele.
Edit: közben találtam táblázatot az oldal közepén. Ez alapján annyi MB/sec a MINIMUM sebességük, amennyi classosak.
-
SirRasor
addikt
Úúúúú dejó, hogy mondtad, úgyis szerettem volna páromnak nézni valami nagyobbat
Viszont kérdés mindenkihez: okostelefonba mennyire számít a sebesség? class4-es is megfelel, vagy class6, netán 10-es már ajánlatos? Ja bár elég kiindulnom a videó felvételből. Most 1280x720-ban vesz fel, és egyik nézett videónál se megy ~6150 kbite/sec fölé az adatfolyam. Az még belefér a class6-ba vajon? Vagy az halál pontosan 6000 kbite/sec max?
-
SirRasor
addikt
Valakinek van ötlete 64 bites win7 30 napos visszaszámlálás kilövésére? Valamiféle crack kéne, de annyi a vírusos és fake cucc, hogy gondoltam hátha valakinek van valami elfekvőben a gépén.
-
SirRasor
addikt
general.smoothscroll falsera, akit idegesít az új görgetés firefoxban
-
SirRasor
addikt
válasz
bitpork #13614 üzenetére
Fasza. Nem véletlen, hogy a hasznaltauto.hu-n 1 évvel ezelőtti álláshoz képest ~20%-al több kocsi van fent. Talán emiatt tényleg elterjednek a mopedautók. Túrázni nem lehet vele, de bevásárolni 3 literes fogyasztásból, na meg súlyadó és biztosítás se annyi, mint egy normálra. Kár, hogy annyiba kerülnek, mint a rendes autók.
-
SirRasor
addikt
Van valakinek már nem kellő angol tankönyve? Esetleg ami nyelvvizsgához is jó akár..
PM-ben zaklassatok -
SirRasor
addikt
Eladó Sony Ericsson W200i.
-
SirRasor
addikt
Valakinek van nyomdája, vagy kiváló minőségű nyomtatója? Kinéztem egy szép eljegyzési gyűrűt..
-
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #12691 üzenetére
Ja nem úgy értem:
Leszedtem valami fost, ami vírusos volt, és nem tudtam sehogy se leirtani, úgyhogy win7 telepítés lett belőle. Valami verekedős játék volt, hogy levezessem a feszkót. Én barom, inkább írtam volna tovább a menhelyes játékomVagy a másik:
Régi telepítésnél a Digi kapásból a gépbe ment és sose volt gond a nettel. Most routeren keresztül jön, win7 telepítés alatt is volt net, és most gyakran szakadozik (vagy a vírus utóhatása), port forwarding is csak pár percenként működik pár percre. Megint újraraktam, semmilyen frissítést se engedek felmenni, és most jónak tűnik..Összegezve: ..
..
-
SirRasor
addikt
query #553:
Tegnap vírus ncore-ról.. ->új win7.
Azt csinálja a kicsike, hogy telepítéseknél a program files\InstallShield Installation Information mappába bemásolja a teljes telepítőt. Mire végzek, vagy 20 gb lesz benne. Na ezt régen 100%, hogy nem csinálta! Összes biztonsági meg kritikus telepítést felraktam régen is és most is, de semmi más extra fölösleges programot. Miiiééért csinálja ezt?!? Ötletek? Gugliban nincs használható erre vonatkozóan. -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
regvoltrossz #12377 üzenetére
Társulok
Lassan már azon is gondolkoztam, hogy úgy adok fel hirdetést, hogy "XY vagyok ilyen és ilyen munkával, de mivel nincsenek kapcsolataim és páromnak se, ezért nem találunk neki munkát; pls. help!"
Mondjuk már annyival előrébb vagyunk, hogy van 4 órás munkája
Istenem, azért ez is milyen elvárás, hogy legyen már munkája az embernek. Hát milyen világ ez?!? -
SirRasor
addikt
Edit: mind1..
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #12026 üzenetére
Amit azért nem értek, mert a designerek szimpla dolgokból is tudnának csinálni szép eladhatót..bár a spec alkatrészekkel szebbet tudnak csinálni, és tényleg eladhatóbb.
Nem baj, a Minecraft terjedésével újra menő lesz a szimpla
-
SirRasor
addikt
válasz
ebegab92 #12017 üzenetére
Ráadásul ez a lego már nem ugyanaz, mint régen. A régiben sokkal kevesebb fajta, de sokkal több alkatrészt volt. Manapság pont fordítva, és ez szerintem a kreativitás rovására megy, mert a spec. alkatrészekkel sokkal behatároltabb az ember, a mennyiség meg önmagáért beszél.
Kivétel a Kreator kit-esek, mert az abban lévők pont erről szólnak, de ott meg horror árak vannak
-
SirRasor
addikt
Csak egy kis érdekesség:
Itt is úgy reklámozzák a nutellát, mintha egészséges volna..
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #11846 üzenetére
Nekem nem unalmas a futás, mert a belső világomra figyelek és kikapcsolok+jó levegő ér, nameg állítólag egészséges is
pmheros rajtam is saucony van, ez győzött meg a legjobban, csak most páromnak keresgélünk cipőt, és elég szegényes a keret
Lehet gyűjtök még 1 hónapig, és befizetem inkább őt is egy sauconyra.
Webkamera rögzítésre meg Virtualdub.
-
SirRasor
addikt
válasz
pmheros #11829 üzenetére
áhh, lebuktam
Más: futócipő, amire azt írják, hogy normális, miért kerül minimum 18-20k-ba? Azt mondják az okosok, hogy a 10k alatti cipőkkel csak tönkretesszük a lábunkat, pedig szerintem az anyagköltség nem lehet valami sok..
Van esetleg olyan gyártó, ami olcsó és jó futócipőket csinál?
-
SirRasor
addikt
Valakinek kell új falióra?
Fakeret, üveglap, másodpercmutató folyamatosan jár és halk.
Sajnos nem annyira halk, hogy tudjak mellette éjszaka aludni, a bolt meg becsukott 2 hétre, szóval visszavinni se tudom. Hátha valakinek pont ilyen kellKikiáltási ár 6000 huf.
Edit: van rá 1 év gari.
-
SirRasor
addikt
Aki használ most win8-at, kipróbálná, hogy elindul-e rajta ez a kis
vírusprogi? Ma elegem lett a visual studiobol, állok vissza delphire
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest