- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Éppen az új honlapommal küzdök, és elakadtam
Hogy lehet több DIV-et középre igazítani úgy, hogy egymás mellett legyenek?
Jelenlegi tudásom alapján vagy középen vannak, de egymás alatt, vagy jöhetnek egymás mellé, de akkor pl: balra van float-olva mind, és így a jobb oldalon mindig lesz kis aránytalan fehér rész.
Ötletek?
-
SirRasor
addikt
Már csak egy fekete 40-es DVD-tartó maradt. Valaki? 500 huf óccsó'
-
SirRasor
addikt
válasz
tucsok. #21976 üzenetére
Majd megmutatom a szombati nap jelentését; nem volt egyszerű
Azután kellett a kis kikapcsolódás, ja de már vasárnap reggel is ők ébresztettek
A gringos mellettit elektronikai boltnak hívod? Ott vettük a nyulat
Majd körbenézek, thx
biomassza kövezz meg, de ott nem szeretek vásárolni, mert sok kétes alak járkál arrafelé, és nem vagyok valami nagydarab.
Rick4 ez eddig fel se tűnt
Most nem javítom át, mert még 1-2 nap, hogy CSS3 alapjait megtanuljam és az egész honlapot újracsinálom. Igaz terveztem ezt már 3 éve is és valahogyan nem akar összejönni, de most már tényleg szánok rá időt.
fo_di tescoban már kerestem.
Polemius itt meg a szállítási költség 5x annyi, mint maga az elem
macilaci78 thx, meglesem azt is.
-
SirRasor
addikt
CR1220-as eleme van valakinek elfekvőben? Vagy hol lehet ilyen ritkaságot találni? Edigitalban nincs.
Ja ez most délutáni alkotás:
-
SirRasor
addikt
Tudtok olyan kocsmát, ami kulturált (mondjuk fiatalok látogatják nagyrészt) és nem zár be éjfélkor? Nem nekem kell
Sárkány kilőve, az nem tetszik neki.
-
SirRasor
addikt
válasz
proper #20930 üzenetére
Én most ezt tényleg komolyan kérdeztem, pláne a Gxxx+dedikált VGA vonal miatt, de majd utánanézek.
totya694 majd elválik, csak arra leszek kíváncsi, hogy az A10-ek ára mennyire fog megsüllyedni. Ha 25 körül lesz fél év múlva az 5700-as meg mondjuk tényleg 15k-ért egy giga lap, akkor erősen el fogok gondolkozni.
EDIT: más: ezeken az újfajta lapokon már a +áramcsatlakozó nem 4, hanem 8 tűs. Oda teljesen új táp kell(vagy esetleg spec átalakító), vagy ha nem terhelem sok eszközzel, akkor rádughatom a 4-eset is (ahova rámegy
) és működne?
-
SirRasor
addikt
válasz
proper #20920 üzenetére
60-70 egy lapért? Mi a f@szé? 15k-ért van..öö izé tegnap még 15 volt az iponon.
GIGABYTE GA-B75M-D3V - 16 017 huf. Van rajta 1 SATA3 az SSD-dnek, van 4db USB3-as csati, 2 memóforglalat 2x8 GB-nak.Nemhogy átlag, de extrém felhasználásra is minek jobb? Mellesleg Gigabyte kinézet, tehát a drágábbak se néznek ki szebben.
Ahogy észrevettem, fázisok számában és anyaghasználatban sincs eltérés.
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Már egyszer megírtam, erre véletlen kinyomtam az ablakot
Szóval még egyszer
Válaszolok no, csak megint összejöttek a dolgok. Tehát én is dilemmázok ezen, hogy mi érné meg, mert lassan váltani kéne 775-ről valami másra. A talált infók alapján C2D E7200-ról - +2 mag ide vagy oda - nem nagyon éri meg, mert minimális lesz az átlag felhasználási sebesség. Minden más viszont drága, és itt jött képbe az A10-5700 vagy 5800K urambocsá'.
Illetve még nem biztos, mert azon is ment a filózás másik fórumban, hogy amennyiből kijönne az A10+lap, abból esetleg Intel fronton Gxxx+dedikált VGA is kifutná, de talán erősebb is lenne. Viszont ha a fogyasztást nézzük, akkor jobb a helyzet, mert az A10 TDP-je elvileg 65 W, így játékok alatt csak 100-110W-ot kajál be?!? Most ezt én nem vágom; a TDP-jéből a GPU részt kifelejtették, vagy mi? Na ennek még utánanézek.
A10-5700 - 31k+legolcsóbb lap 21k = 52k
i3 2120 - 29k +elfogadható lap 15k = 44k csak emellé kell VGA, de mondjuk 7770-el minden repülne, ami megvan 30-ból..csak az már 74k. Ja de energiahatékonyság szempontjából az i3 3240 55W-os TDP-jével fölöslegessé teszi az agyalást..ja de az 37k jelenleg, szóval..tudja a fene, szerintem még érdemes várni, ha nem annyira lassú a gép. Ja amúgy a vírusirtót bármikor le lehet szedni, attól felgyorsul minden -
SirRasor
addikt
válasz
proper #20784 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam, és arról se feledkezz meg, hogy ha nagyon kicentized, akár egy 120 wattos picoPSU-val is meg lehet hajtani, illetve a TDP osztálya miatt egy izmosabb borda passzívan is elviszi. Csak ha ezeket így összeadom, akkor 100k alatt (15-20k a psu meg a borda darabja) nem jövök ki és annyiért nagyobb grafikonos(
) teljesítményt kapok.
Viszont hosszú távon megérheti, ha tényleg nem fognak foglalatot váltani egy jódarabig.
-
SirRasor
addikt
Eltökélt szándékom amazonról rendelni 69$-os (a spamos) Kindle 4-et. Nem tudom mennyi a vám, nem tudom mennyi a szállítás, de akkor is megrendelem
Valakinek még rendeljek? Annál kevesebb volna a szállítás meg (talán) a vám
Holnap reggel rendelem meg, addig lehet jelezni priviben. -
SirRasor
addikt
Na itt vagyok, csak élveztem a net nélküli élet előnyeit
Ha olcsó kell, akkor hóbiárt, de ott rendszeresen kritikán aluli minőséget kaptam menzai kaja formájában. Pizzát is próbáltam, nem is volt rossz, de ha lugosi a pizzafutárén se érzek semmi furát, akkor nincs min csodálkozniHappy Hotot meg Bella Itáliát felírom legközelebbre, thx a véleményeket!
-
SirRasor
addikt
A pizzafutárnál tudtok olcsóbb pizzásat? Emeltek az árakon, már 880 egy sonkás, 70 a csomagolás és 220 a legolcsóbb kiszállítás
Hát mi lesz itt kérem
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #20438 üzenetére
edit: már késő
-
SirRasor
addikt
512 MB-os DDR3-as HD4670-et mennyiért reális hirdetni? 13k?
-
SirRasor
addikt
Merre lehet venni Szegeden 150-200w-os (20-30w) kompakt fénycsöveket?
Más: van eladó digitális konyhai mérleg illetve digitális embereknek való mérleg. Tökéletes állapotban van mindkettő, csomagolás is érintetlen.
-
SirRasor
addikt
Tudod, az a fos, amit semmilyen körülmények között se szabad venni
DE az ára jó, és most találtam belőle NÉGYET! Kettőt beraktam az előszobába, ott úgyis csak pillanatokra kapcsoljuk fel és nem kell nagy fényerő, és arra tökéletes. A másik kettőt viszont nem tudom mire használni. Szóval fos, de valamire pont hogy praktikus -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Valakinek van eladó csíptetős lámpája? E27-es vagy E14-es foglalatos érdekel csak.
-
SirRasor
addikt
Akinek van egy fölösleges nc*re meghívója, kérem jelezze priviben
edit: aki szerint van jobb oldal, és bejutás is lehetséges, az is érdekelne -
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #19430 üzenetére
Viccet félretéve szeretem a kihívásokat, de ha a hobbimról van szó, akkor csak az ahhoz tartozó rész tartozik bele a kihívásos részbe. Arról nem tehetek, hogy egyrészt a flash nem tud kommunikálni sqllel (de azt megoldtam már PHP-ben, pedig ahhoz se értek), másrészt hogy nem képes máshogy megoldani az adattárolást szerver szinten. Akarom mondani sehogy se képes megoldani magától a szerver oldali adattárolást
-
SirRasor
addikt
Marhára kapcsolódik a topichoz, úgyhogy egy kis (my)SQL-es kérdés:
Lehet benne tömböt, vagy rekordot csinálni? Most ahogy látom, csak szimpla mezőket tudok felvenni, de praktikusan meg szeretném valósítani a következőt:Delphi minta alapján:
adatbazis=Record
nev:string
jelszo:integer
..stb..és akkor tudnék rá hivatkozni, hogy adatbazis.nev stb, de ez csak egy, én meg mondjuk 100-at szeretnék belőlük, és akkor csinálnék egy ilyen változót:
akarmilyenVar:array[0..100] of adatbazis
és akkor máris használhatnám, hogy akarmilyenVar[34].nev stb..Ez így marhajó, de SQL-ben hogy lehet ilyet kialakítani? Tehát egy tömb kell, ahol minden egyes tömbrekeszben egynél több dolgot szeretnék letárolni.
Ötletek?
Mondanám, hogy bocs az offért, de itt már annyi minden volt a pucér nőtől kezdve Rikárdóig, hogy ez még belefér
-
SirRasor
addikt
expressz.hu vagy aprod.hu? Esetleg más? Csak ingyenes jöhet szóba, tehát vatera kilőve.
-
SirRasor
addikt
EDIT: van mellé olcsó és jó fényképező is!
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #19238 üzenetére
Olyat én is csinálok, mert a túloldalra nagyon macerás átjutni, és csak 1 háztömböt mehetek ott, aztán megint vissza kell jönni a túloldalra (Deák gimi előtti rész). Tipikus hülye tervezés. Akkor vinnék az egészet a túloldalon.
-
SirRasor
addikt
Ha már biciklizés, akkor ideírok valamit, amitől a szegedi autósok haja égnek fog állni:
(igaz nem bírságoltak meg, de) mától jobban betartok mindent biciklivel, és a kiskörúton (ahol tábla nem tiltja) a járda helyett az úton fogok menni!Tegnap kipróbáltam az Anna kúttól a Novotelig. Éreztem az autósok haragját, hogy mi a jó Istenért nem takarodok le az útról. De ott máshogy nem lehet szabályosan menni
Mondjuk nem egy életbiztosítás, de aki kitalálta, az ilyen apróságokat nem fontolt meg
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Szintén eladó fényképező
bitpork ez nagyon finoman néz ki! Jöhet a recept
-
SirRasor
addikt
Valakinek kell Xperia Neo V?
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #17920 üzenetére
Mert mi nem tetszett neked a full érthető és lebilincselő sztoriban, hogy jönnek leigázni a Földet, de mégse nyírnak ki mindenkit, mert csak utána akarnak kinyírni mindenkit, de azelőtt még pont nem bántják azokat, akik nem lépnek fel támadólag, hacsak nem ülnek kocsiban, de utána már mindegy, hogy kocsiban vannak-e, de legalább a lovakat nem bántják, mert gondolom ők se lépnek fel támadólag, de mivel leigázni jönnek a Földet, csak megölnének mindenkit. WTF?
A látvány szép, de rég láttam már ekkora fos sztorit.
-
SirRasor
addikt
válasz
Sir Riccio #17898 üzenetére
-
SirRasor
addikt
válasz
ebegab92 #17835 üzenetére
+csabám:
Na erre gondoltam, mert Samsung terén hallottam már hajmeresztő dolgokat (arról nem is beszélve, hogy a samsung mosógépünk fagy..) Sony Ericssonéknál meg az előző generáció alá (ami 5 vagy 6 különböző telefon volt) ugyanaz a vas párosult és így normálisan tudták optimalizálni; szerintem ezért nem érzünk belőle semmit.Viszont felkeltetted az érdeklődésemet; megnézem majd mit nyújtanak a főzött ROM-ok, hátha még jobb lesz
Egyébként nézegettem most a telókat, és ami a legjobbnak tűnik az Xperia Ray helyett az a Neo vagy Neo V. Csak használtan is 50k
EDIT: Windows Phonet nem nézegettem, de azt most még fölösleges is, nem? WP8 csak ez után jön, szóval lehet már fölösleges pont most 7-esre váltani. Viszont hiába gördülékenyebb, ha mondjuk egy böngésző ugyanúgy megy rajta, mint androidon. Bár, ha alapból kevesebb memet kajál meg, akkor lehet nem is olyan vészes. Na utánajárok még ennek.
-
SirRasor
addikt
válasz
lugosi #17822 üzenetére
Sokat olvastam utána és használom is, amikor otthon vagyok. Ezek alapján azt tudom elmondani, hogy ha nem hekkelsz, akkor alapból nincs gond az andoriddal. Amikor megtetszik a legújabb android és felrakod a telefonodra (holott a gyártód még NEM ADJA KI és talán nem is fogja soha, mert minek?), akkor okoz problémákat és jössz anyázni, hogy milyen fos félkész az, ami nem is való rá. Érdekes, mi?
Sony Ericssonék felé legalábbis -
SirRasor
addikt
Már rájöttem, hogy teljesen fölösleges, és pont Android alá nem is ajánlott szerintem.
Hogy miért? A legújabb ICS támogatja már normálisan a több magot, cserébe több memet kajál, és olyan kategóriában nézelődöm, hogy max 512 MB van bennük, ami így se valami sok
Közben pont a délmagyart megnyitottam pároméval, ami 1 magos 1 GHz-s snapdragon és zoomoláskor picit akadt, de amúgy semmi gond. -
SirRasor
addikt
(Mobillok) Még egy kérdés: netezésre szerintetek fölösleges a 2 mag? Olyan válaszoljon lehetőleg, aki próbálta is, mert pont az a lényege a kérdésnek
-
SirRasor
addikt
Valakinek kell olcsó de marhajó fényképező?
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Kezdek ideges lenni. Vennék óccsó' használt telefont itt hardveraprón. Van egy, aki szegedi; írtam neki, válaszolt 1 nap múlva, hogy még gondolkozik rajta 1 napot. 1 nap múlva írtam neki, hogy mi van, meg adnék érte picit többet, erre írja, hogy nem tudja hogy is legyen, mert nem szegedi. A hirdetés városa: Szeged. 1 napja írtam neki, hogy akkor mi legyen, vagy mikor jár szegeden, de azóta semmi.
Én egy türelmes ember vagyok, de ez most WTF? Minek hirdet valaki, aki el se akarja igazán adni? Illetve 1 óra alatt lebeszélhető az egész, erre már vagy 4 napja írogatok neki. Vagy ez normális, és én vagyok türelmetlen?
-
SirRasor
addikt
Valakinek 50mw-os zöld lézer pointer?
-
SirRasor
addikt
Meleg. Meleg! MEELEEEG!
Megsülök. Leolvad az agyam.
Hát hogy lehet ezt így kibírni?Edit: hogy a gép, amiben a vidkari passzív és minden venti minimumon megy, hogy nem akad ki, az számomra rejtély
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #17175 üzenetére
Normálisan?
-
SirRasor
addikt
Gépírás tanfolyamot keresek Szegeden. Miért nincs sehol? Feltúrtam a fél netet és max Pesten találtam. Egyedül online oktatásra van kiírva Szeged, de az csak megtanít, papírt nem ad. A papír a fontos! Legalábbis az önéletrajzba hiába írom be, ha nem tudok mellé papírt mellékelni. Vagy létezik olyan gépíró program, ami a végén hiteles papírt is nyomtat?
-
SirRasor
addikt
Magán, tehát 700. De mi 700? Mi a max? Kajak nem értem. kb. 700 huf lebeszélhetőségem van, amiből 200-300-at szoktam lebeszélni. Akkor meg mi maxolódik ki, ezt magyarázza el valaki..
Ja a másik, amit hallottam a médiából: hívásonként 2 huf. Csak ennyi, semmi több. Akkor mi ez a 700? Összesen kezdeményeztem vagy 20 hívást, az 40 huf.
-
SirRasor
addikt
Megkaptam a telefonszámlát. Minden hónapban 1300, mert nem beszélek sokat. Most 2000, mert emeltek az adókon. Vodafon nagyon sajnálja (elhiszem
), de így is ad az új adókra flottásoknak 45% kedvezményt, így nem 2600-at kell kiperkálnom. Szóval minden hónapban ez +~700 huf, az egy évben ~8400 huf csak a cigány miniszter miatt. Gratulálok.
EDIT: ja és ez csak a telefonszámla..
-
SirRasor
addikt
válasz
Frenky89 #16745 üzenetére
Most kövezzetek meg, de nekem mind ugyanúgy néz ki
Mindjárt kiguglizom milyen is az xboxos meg ps-es, aztán hátha rájövök
EDIT: xbox lekerekítettebb, PS meg szögletesebb, de kb. ugyanúgy néznek ki.
EDIT2: pontosan mire gondoltok?Ami feltűnt, hogy amiket néztem, pláne a Genius meg Acme, azoknak a tartói hosszúkásak. De az xboxos meg PS-es meg rövid, szóval..passz.
-
SirRasor
addikt
válasz
fradi81 #16739 üzenetére
Az lehet, de összesen költenék max annyit, szóval kettőt kéne kihozni ennyiből. Ilyet néztem, bár lehet túl ratyi. Mondjuk 5 év gari van rá, de ennél olcsóbb nincs, de ezen minden van. És már ebben is van nem is egy motor
Inv1sus mondjuk FPS-t nem nyomnék vele, de akkor ezek szerint a digitális kar elengedhetetlen. PEdig már reménykedtem, hogy egy ilyesmi is elég lesz.
ACME-ról meg nem találok semmilyen felhasználói írást, hogy mennyire használható..asszem majd én fogom elsőnek tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest