- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy sorozat. Állítólag itthon is adták valamikor régen.. nekem tetszett.
Nagyon fiatal volt még Kunis akkor. Meg Ashton Kutcher is, akitől alapvetően falra mászok, de nagyon jól hozta ő is a karakterét benne. -
válasz
Peter M #49244 üzenetére
Néhány divert kipróbáltam a FireGL-hez valók közül is, és a mezei 3650-esek közül is, mind ment, és nem zavarta be a switchable rendszert.
Viszont mikor az Intelt frissítettem pár hónapja próbaképp, és felraktam ezt a 3D-re és teljesítményre reszelt közösségi drivert, az összeszarta az egészet -
-
válasz
quailstorm #49240 üzenetére
Sosem volt gondom vele.
(#49242) Peter M : Frissítheted. Bár az Intelét nem frissítettem, mert minek, a Radeoné frissíthető a mezei legacy driverrel, és nem lesz semmi gebasz a váltással.
De hát kinek mi, nekem ez ebben a formában nagyon bevált. Optimusoshoz még nem volt szerencsém.
-
válasz
pmheros #49238 üzenetére
Én nem bohóckodom Win 8-cal, de Lenovo topikban sokan szívtak vele. Állítólag mostanában működik.
"Én az egy darab, de megfelelő energiagazdálkodású vga -kban hiszek."
Én meg a télapóban, de mindez most nem számít.A laptopokban nem cseszhet rá a gpu-ra a gyártó egy félkilós rézblokkot, és foghatja rá, hogy jó az energiagazdálkodása, mert üresjáratban épp nem 90, csak 50 fokos
Szerintem ennél a váltogatósdinál jobb megoldás még nem volt, ha használaton kívül van, teljesen lekapcsol a diszkrét chip, így ssd-vel sok esetben teljesen némán tudok netezni, filmezni.. az biztos, ha váltok feljebb, ezt hiányolni fogom, hiába egyre jobb az energiagadálkodás, és egyre kisebb a csíkszélesség. -
-
-
-
-
Voltatok mostanában a szemklinikán?
Olyan csodaszép doktornő csinálta a vizsgálataim, hogy hű... Oo -
-
-
Amit én kedvelek Winen, hogy több lépésben, grafikus, összehasonlító módszerrel tudom kiválasztani a betűmegjelenítést/simítást.
Nem emlékszem tisztán, melyik program bővíti ki a rendszer ezen funkcionalitását, de azt hiszem, a TuneUppal csináltam. Mondjuk gyárilag is oké a Win, csak a Firefox betűsimítása bugzott nálam valamiért, azóta az is jó. -
-
-
laptopfuggo lehet ez...Amiket en probaltam,azokon egybol volt lan,wifi,hang egybol.mondjuk en csak thinkpadeken probalkoztam eddig (t40-w500), meg az fn kombinaciok is mukodni szoktak
Persze az egesz nem jo semmire, hisz jatszani nem lehet normalisan linuxon, de azert kiprobalok egyet-kettot idorol idore. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Van Szegeden valami optika, ami értékelhető raktárkészletet tart kontaktlencsékből?
Sok kedvem nincs 3-4 heteket várni egy rendelésre Bp-ről..
Tórikus kéne. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sörjegyző.
-
Ok, negyed órája ezen röhögök
Elég volt az internet mára -
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #48137 üzenetére
Én Verge-en olvastam, csak nem kamu már
-
Ezúttal tényleg felébredt Schumacher, vagy újabb hoax?
-
-
-
Broadcom dekóder eladó laptopba.
3.5k -
válasz
quailstorm #48086 üzenetére
Amin én próbáltam, nem volt lag
N900-on meg 5 perc beállítani
Easy fölött eggyel én már egész jó voltam benne billentyűzetről..
A proximity sensor volt a tüzelés -
válasz
quailstorm #48082 üzenetére
De E90-en jobb, blútyúk egérrel
Amúgy meg mind tudjuk, hogy legjobb N900-on -
válasz
quailstorm #48077 üzenetére
Quake3 ezzel is megy, vegyük meg mind, és mehet a retrolanozás
Az a PCI-E kártya annyit csinál, hogy kinyomja DVI-ra a jelet? Ilyet se láttam még. -
válasz
viperabácsi #48072 üzenetére
-
válasz
viperabácsi #48068 üzenetére
Számítógépek.
-
-
A tiszavirágzás tart még?
-
-
-
-
-
válasz
martonx #47967 üzenetére
Szerintem hetvenkétmillióötszázhuszonhétezerkilencszáznegyvenöt alkalommal meg lett már beszélve az, hogy mi, normálisék, nem azért igyekszünk védeni az adatainkat, szokásainkat, és a pókot a falon, mert terroristák lennénk, hanem mert szeretnénk, ha átlátható lenne, hogy melyik alkalmazás mit szarik fel az internetre, vagy a készítőjének, vagy bárhová.
-
-
válasz
macilaci78 #47936 üzenetére
Újszegedi részen van a régi vasúti hídból megmaradt rom.
Arra felmászva jót lehet sörözni/beszélgetni/romantikázni is. Én szeretem azt a helyet, általában nincs ott senki.
Tiszáig is le lehet sétálni, ott ki van irtva az erdő.
Anno még tábortüzet is raktunk ott, lent meg elment egy rendőrautó a füvészkert felé vezető úton, aztán jött visszafelé, látott is minket fent bohóckodni, de nem állt meg. Úgyhogy hátha ez még nem illegális -
-
-
-
-
-
-
Én is Volvót vennék a BMW/Audi/Merci triumvir helyett, pedig nem érzem magam túl öregnek így 30 alatt
Na jó, ebből a listából a Lexust.
Ja, a kivagyiság belőlem kimaradt, úgy tűnik.
A régiek jobban tetszenek amúgy:
A barbi elkotródhatna onnanÉs remélem lesznek elég tökösek a Volvonál ahhoz, hogy ezt nagyon minimális változtatásokkal gyártásba küldjék:
[link] -
-
-
-
-
-
Mennyi egy felnőtt és egy gyerekjegy az itt kempelő cirkuszba?
-
-
Csessze meg ez a rohadt meleg
-
-
-
válasz
bitpork #47743 üzenetére
Mármint a tévéseknek?
Nem lenne ideális elküldeni őket, inkább módot kellene találni, hogy az egyébként jó szakemberek értékes tartalmat tudjanak előállítani.
Ez nem fog megtörténni. Ha a munkájuk elvesztése milliókat kímél meg a további agymosástól, akkor ja, vesszenek a nagyobb jó érdekében.
Mondjuk érdekes kérdés, hogy a netre, vagy az utcára szabadulnának az amúgy tévéző közveszélyesek? -
-
-
válasz
bitpork #47735 üzenetére
Én nagyon jól mulatok azon, hogy vihar van a biliben
Nem is értem, minek tartanak még tévét otthon az emberek, hacsak nem házimozi részeként, vagy PC monitornak.
Úgyhogy én kívülállóként azon a véleményen vagyok, hogy ja, sarcolják csak meg őket.
Már az a modell is nevetséges, hogy úgy fizetnek elő pl kábeltv-re a népek, hogy havidíj is van, de a reklám is megy a képükbe.. vagy ez csak nekem visszatetsző? Ha már fizetnék valamiért, nem akarnék egy szem reklámot sem látni... -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Inkább a japánoknál van ennek kultúrája. Amúgy nagy fun, ha valakinek van pénze gumira
Van, aki erdőben csapatja inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest