- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
D!esel
csendes tag
Szevasztok!
az lenne a kérdésem hogy van 1 xperia x10 mini pro készülékem, és az érintő része nem megy, meg ami rajta vannak gombok.
javítható a probléma ?
köszönöm a segítséget.
-
sinya85
senior tag
valaki cserélt már nokia c7-en előlapi kijelzőt, a tapis részre gondolok csak nem magára a kijelzőre
-
bdani94
tag
Sziasztok!
Vodafone 845)Telefont SZeretnék szétszedni és kipuccolni mert mostanság rosszalkodik a Joy Rész..Esetleg egy video vagy valami útmutatót nem tudtok? :\
Geray Villog vagy Csak felvillan a fehérség? Esélyes egy Szalagkábel szakadás..
-
bdani94
tag
Hupsz Törlést :$
-
geráy
csendes tag
sziasztok! van egy sony ericsoon w300i és vagy nem akar be kapcsolni vagy amikor töltöre rakom akkor villog a kijelzőm fehéren, és amikor leveszem a töltőröl akkor meg nem kapcsol be lehet az aksival van valami.. segítsetek léci..
-
Pharaun01
csendes tag
Üdv!
Ha valaki tud információt a következő kérdésben késem segítsen!
HTC One S Telefon vásárlását tervezem!
Viszont tudomásom szerint nem cserélhető az aksi!
Ez alatt azt értik hogy hagyományos módon otthon nem tudom kipattintani az aksit vagy azt hogy ha bedöglik az aksi akkor a telefon kuka és vehetek újat mert a szervizben sem tudnak vele mit kezdeni?!UI: 3.ik variáció hogy csak a hátlap rácsavarozása miatt nem tudom kipattintani az aksit, Szóval ha ezt megoldom akár otthon is cserélhető?!
Válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelettel B.I. -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Van egy X10i telom és nem kapcsol be csak villan 3 at a piros led. Szétprobálnám szedni de fura csavarok rögzitik, mondjuk mi lehet a hibája és mennyibe kerülne a javitás?
-
akos512k
csendes tag
Nokia 5310 -esen betört a kijelző védő kis plexi ablak. Azt hogy lehet kiszedni a fém házból és az újat hogy kell beleragasztani?
-
-=ZsocC=-
tag
Sony Ericsson xperia X10 mini pro
alsó (billentyűzet) és felső rész (kijelző) szétszedése(youtube videók)
használjátok egészséggel! -
SZiasztok.
Omnia2 szétlehet szedni?vagyis csak az elölapot szeretném valahogy levenni,mert por van alatta.Köszi..
-
Tigyster
csendes tag
Üdv!
Én amire először gondolnék, lehet, hogy a szalagkábel nem jól lett berakva, és nem érintkezik, illetve a csatlakozó amibe belemegy, az is lehet koszos, ha nem tiszta körülmények közt szerelik.
Bármikor egyáltalán működik a kijelző jól, illetve működött a csere után?
Még ami lehetséges hiba, nem tudom előfordulhat-e Samsungok esetében, a Nokiánál volt ilyen típushiba, hogy a szoftver nem vezérli ki a kijelzőt. Az talán szoftverfrissítéssel megoldható, az előbbi pedig kitakarítással lehet megoldódik. -
Karee11
tag
Nem tudom, hogy írta -e valaki, de ezen a Youtube profilon van pár telefon szétszedéses videó:
http://www.youtube.com/Brapacom
Én ezek alapján cseréltem ki egy Nokia N80 kijelzőjét és egy N81 házat -
T_T
csendes tag
Helló!
Valaki meg tudná mondani milyen módon érzékeli az N93, hogy össze van-e csukva? Hiába csukom össze, nem kapcsol át a külső kijelzőreNem a kijelző a rossz (a belső ugyanis tovább világít ha becsukom). A többi irányú forgatást (kamera és fekvő mód) érzékeli, csak az összecsukást nem.
Néztem szétszedős cuccokat, de egyikből se jöttem rá -
moni7334
csendes tag
Sziasztok! Segitséget kérnék.Van egy Samsung Sgh-L770es telefonom.
Elszakadt a szalagkábel de ki is lett cserélve vadi ujra persze garancia már nem volt rá.
De viszont a képernyöje nem akar bejönni csak szürkéskéken világit. hivást fogad és hivni is lehet vele. sajnos nem tudom mi lehet a baj. ha valaki tudna segiteni megköszönöm -
hazai
tag
sziasztok sehol nem találok videot vagy képeket hogy tudnám szétszedni 7260 előlap+hátlap a másik meg a kijelzőt kelene kicserélnem 3110c.elöre is köszönöm!!!
-
sirszevenap
addikt
Köszönet az iPhone tutorért...
üdv.
-
vinistv
tag
Csak nyugodtan 1: ha értesz hozzá, 2: ha nem sajnálsz egy baromi nagyot odaverni a garanciának.
-
Killer93
csendes tag
köszi a linket hasznos tanácsok!!
-
INMOTEP
őstag
látom a topik kihalt de rákérdezek hátha tud valaki segíteni , Nokia 7500 Prism ának az előlap leszedésében . fontos lenne .
-
eastsider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
áááh fizetős
azért köszi!
-
eastsider
nagyúr
Hali Nokia 6555-höz van vkinek disassembly
képe, pdf-e?
-
Én is kibeleztem eddig nagyobb részét a telefonjaimnak (P800, P900, P910, P990), egy-kettőben volt apróbb forrasztást nem igénylő csere is (LCD, kamera, hangszóró), és még működnek is, persze ettől még lehet csak mákom volt. Azért a P1et még nem mertem, nincs rajta egy karc se, nem szeretnék ezen változtatni véletlenül
-
Lasy
veterán
én már jó pár telómat szétszedtem. egyikkel sem volt semi bajom.
mármint a szétszedéssel, és persze az összerakással sem. és csak úgy nekiugrottam. az első még a motorola V2233 volt. -
ddddd4
tag
E51 nincs? Érdekelne milyen belülről.
-
ddddd4
tag
Nekem ha lejár a garim sose viszem szervízbe hanem szétszedem a elómat, ha baja van.
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610 #53 üzenetére
Az csak a csali
A rezgőnél vannak jobb ötleteim is... -
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Megérte kipucolni, rengeteg koszt összeszedett már az évek alatt.
A csajok is bukni fognak rá, jó illata van az AXE arcszesz utánKöszönöm a videót!
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Van finom mókusszőr ecsetem a por ellen, a szappanos vizet elvetettem mert maradhat nyoma, fülpiszkákat használok a sokat megélt arcszesszel együtt. Arra vigyázok, hogy ne szöszölődjön. Már összefele rakom, remélem működőképes maradt...
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610 #47 üzenetére
A kamerát inkább nem szedtem ki
A műanyag részeket megtisztíthatom mondjuk szappanos vízzel? Egy pár fülpiszkálót beáldoznék a célra. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610 #47 üzenetére
Én a Nokiákról keresgéltem régebben, nagyon soknak van hivatalos szétszedési útmutatója is.
-
válasz
(Kolombusz) #46 üzenetére
Sok típusra nem találtam meg a videót ott.
-
(Kolombusz)
veterán
Amúgy a youtube televan ilyen videókkal.
Be kell írni a telefon tipusát és utána, hogy disassembly. -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem eljött az ideje egy alapos portalanításnak -
Loretto
veterán
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Nálam hibás a file.
-
Loretto
veterán
Ha valaki tud adni egy Nokia 3110 vagy 3109-et, azt dokumentálnám.
-
Hujikolp
őstag
Összegyűjtöttem a linkeket, az első hozzászólásba bekerültek, hogy minden egy helyen legyen.
-
Hujikolp
őstag
Ha valaki szétszedi a telefonját (értsd: alkatrészekre) akkor oda a garancia, ezt azért szem elött kell tartani
-
samsung89
csendes tag
Hello mindenkinek!
Én is szeretnék hozzá járulni egy kicsit!
Nokia 5200 5300 XpressMusic professional demolition video videó -
muree
csendes tag
Sziasztok! Olyan segítség kellen nekem, hogy tudtok e olyan oldalt mondani, ahol mobil hibák egoldásai vannak leírva... pl világítanak a telefon ledjei akkor is ha összecsukod, és nem is kapcsol ki, csak ha kiveszed az aksit, vagy folyton kikapcsol... stb. Angolul is jó lenne. Lehetőleg a nevesebb márkákhoz kellene ilyen. Előre is köszi
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
thx
a videon csak simán lepattintja, de ahol vettem azt mondják csavarozva is van.
amikor kipattintja a felső diszt látszik is egy csavarhely. -
törölt tag
hi
most irányítottak át ide
hogy lehet leszedni az 5300 előlapját?
thx -
P@trick
tag
Szerintetek mennyire éri meg Nokia 7610est venni?
[link] -
-
T-Nagyon
tag
Esetleg egy K300i-t? Mert akkor ki tudnám pucolni a joystick körnékét, ami szerintem kifejezetten jót tenne szegénynek...
-
KillDon
tag
A Sony Ericsson w300-as készüléket hogy kell szétszedni???
Valami ötlet?
-
Kimmuriel
aktív tag
Nem tudom ez érdekel-e valakit, de ezen az oldalon (orosz, de az oldalsó menüből ki tudjátok kotorni a megfelelő telefontípust) van egy pár tella belsőjéről sematikus ábrasor, plusz a benne lévő chip-ekről... Kizárólag fanatikusoknak!
[link]
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
Hello!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet szétszedni Motorola A1000-et.
Az vele a probélmám hogy a kártyaolvasója bizonyos memóriarészeket nem ér el.
Valószínű hogy valamelyik forrasztás elengedett, és ezt szeretném megkeresni (már egyet találtam az akksi alatt. megforrasztattam műszerésszel, de még mindíg nem jó, tehát valószínű van még egy.
Kösz -
Mr-Pamacs
senior tag
Hy
Esetleg tudja valaki hogy az LG G510-esnek a kijelzőjét hogy kell szétszedni? Festenem kellene de nem akarom széttörni.Ha igen akkor itt: [link] vagy privátban jelezze.
Thx -
Ne upoljuk a témát, ha kérhetem.
Majd beír v.ki, ha akar.
Köszönöm. -
trassher
addikt
az első linken elég sok hasznos infót találtam. thx
-
kovsol
titán
P800 -hoz valakinek van leírása?
konkrétan burkolat csere érdekelne [link] így néz ki a cserélni kivánt burkolat -
movado
csendes tag
Szervizfüzetet nem tud valaki? Olyan kellene ahol van megoldás arra ha nem kapcsol be egy teló, vagy nem tölt....
-
brifi
csendes tag
Tudja valaki, hogy V300-as Motorolának hogy lehet a Java alkalmazások mappájához
hozzáférni. -
[Anduriel]
aktív tag
Sony Ericsson K750i: [link]
Nem a legrészletesebb, de használható.
[Szerkesztve] -
movado
csendes tag
Egy újabb oldal ahol több típus is van: [link]
[Szerkesztve] -
movado
csendes tag
Motorola V3, így is lehet: [link]
-
movado
csendes tag
Nokia 6600: [link]
-
[Anduriel]
aktív tag
Motorola v3 szedjük szét: [link]
-
movado
csendes tag
Itt egy újabb: [link]
-
movado
csendes tag
Köszi öregcsoka! Erre gondoltam. Lehet video is a szétszedésről, ha tudtok esetleg ilyen oldalt.
-
movado
csendes tag
Olyan linkek gyújteményét szeretném itt létrehozni, ahol különböző telefonok szétszedésével (összerakásával) foglalkoznak.
F I G Y E L E M !
Ha a telefont szétszeded, akkor azzal megsértheted a garanciát és a jótállás többet nem lesz érvényes rá!
Csak a saját felelősségedre szedd szét, más felelősséget nem vállal az okozott károdért!Szinte minden típus megtalálható (movado)
Régebi Nokia, Ericsson, SonyEricsson és Motorola telefonok szétszedése
iPhone és egyéb PDA, okostelefon szerelési videók
Nokia 3210 (oregcsóka)
Siemens SL 56 (movado)
Motorola V3 ([Anduriel]) és [link] (movado)
Nokia 6600 (movado)
Sony Ericsson K750i ([Anduriel])
Motorola A1000 ([Anduriel])
Ericsson P910 (reg szükséges képek megnézésére addamka)
Néhány telefon sematikus ábrája (orosz lap Kimmuriel)
Sony Ericsson W300i és Sony Ericsson K300i (Viktor0610)
Nokia 5300 előlap leszedés (Viktor0610)
Nokia 5200 5300 XpressMusic professional demolition video (samsung89)
Omnia video (Murderer69)
BB Curve trackball csere (Murderer69)
T-Mobile Dash & HTC S620 /S621 (Murderer69)
iPhone 3G (Murderer69)
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest