- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
rog
addikt
jol szurted le.
de ez nem fugg ossze azzal, hogy az uj programok azert lennenek lasabbak mert a programozok rosszabbul vezik a dolgukat. egyszeruen egy prgnek mar annyi mindenhez kell ertenie, egy jateknak mar annyival szebbnek elethubbnek kell lennie, ha el akarjak adni.
a kerdes pedig erdekes.. szerintem nem is tudok ilyet mondani. :)
talan a pkzip vagy az arj ilyen. -
TheVeryGuest
senior tag
Azért vegyük figyelembe, hogy manapság kicsit komplexebbek a modellek, amiket használunk, mint x éve. Ráadásul marha sok ember írja ezeket egyszerre. Az optimalizálás általában necces dolgokat jelent, temérdek pointert, összehangolt modulok közti kommunikációt. Csupa olyasmit ami kockázati tényezőként jelölnek meg egy mai OO nyelvben. Ráadásul az egész plussz időt és mérnökórát jelent, hiszen az ember utólag szokot optimalizálni.
Azért azt elismerem egyre több a hurkatöltő programozó. Az olyanok, akik csak addig akarnak coder-ek lennie, amíg felküzdik magukat manager-nek. Meg az olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem.
Szóval a régi kóderek igazi művészek voltak, a maiak inkább olyanok, mint a szerelőszalag munkásai. Tisztelet a kivételnek. -
Zsiba
senior tag
Az lehet, hogy szarul vannak megírva én ezt aláírom, de pl ahhoz, hogy én 3d-ben megnézzem, forgassam, szerkesszem egy 2500 m2-es épület modelljét, ahhoz bizony akkor is kell vas.
Én anno a TVC-men is tudtam szövegszerkeszteni, ami 64k-s volt, ma meg 128 MB minimum kell a Wordnek, hogy rendesen menjen. De nem csak a programozók ''lustultak'' el, hanem az igények is hihetetlen módon megnőttek. Értem ez alatt azt, hogy pl amit TVC-n meg tudtam csinálni az a WordXP tudásának kb. 1%-a. -
rii
nagyúr
ponotsan ,..... :)
szerintem.....
üzletpolitika .... én igy látom felületesen... mintha a legújjab game-k, mindig követelnék a prcikat is, és a video kareszoikat is..... pedig egy régebbi teljesitményű video karesz is jó lehetne, nem kéne nagyobb teljesitményű, elég lenne ha csak az effektekböl tudna többet.... a programozókat az új vasak felhatalmazzák a jó programozás alól .....
Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged