Aktív témák
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #30 üzenetére
úgy mint a mobilt.... erösen kell fogni... figyeni kell rá.. vele kell aludni..... bilincs.... póráz.... infra: ha elmegy töled 10m-re: csipcsipcsipicpicpsicpsicpsicpsicp
-
rii
nagyúr
válasz
DJ Mythos #21 üzenetére
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
:) -
rii
nagyúr
válasz
DJ Mythos #15 üzenetére
''.............egyetemen/koliban mennyire fér meg egy laptop? Mindenféle szempontból..............''
a legbarszerabb ... :)
ha van 20 perced két ea között, akkor nem mész vissaz a koliba, kiviszed a folyósóra a laptopot, oszt gépezel.... tanulhatsz... nyvezt, szavakat, .... irogathatsz, gprs-el netelhetsz..... stb..... én is most notebook-ot akarok venni, 233 Mhz-es MXX-s mindere elég ........ :) -
rii
nagyúr
ponotsan ,..... :)
szerintem.....
üzletpolitika .... én igy látom felületesen... mintha a legújjab game-k, mindig követelnék a prcikat is, és a video kareszoikat is..... pedig egy régebbi teljesitményű video karesz is jó lehetne, nem kéne nagyobb teljesitményű, elég lenne ha csak az effektekböl tudna többet.... a programozókat az új vasak felhatalmazzák a jó programozás alól ..... -
rii
nagyúr
''..............Mi az, hogy nem használod ki a procid?.............''
nem akkarok villódzani vele... de én csak linuxozok, meg tanulok (C prg. lang.), TEREP-2...., háló.... most haverokkal Half-Life, Sven Co., CS, Starc Craft.... erre elég lenne egy 500-733 MHz-s cerka is...... nem szeretek jáccani... csak komoly dolgkra szeretem használni.....
régebben phoshoppoltam.... de a proci arra is jó volt, talán memböl télleg kérte volna az 1 Gbyte RAM-ot....... :)
''.............Próbáld ki az ArchiCad 8-at a saját gépeden, aztán egy P4-3.06GHz-es 1GB Ramos gépen.................''
ilyen példákra gondoltam.... :) de az más kérdés, hogy elviselhettelenül lassabb-e, vagy pedig nem sok a különbség..... mondjuk itt biztos nem lehanyagolható ... -
rii
nagyúr
jönnek ki ezek a 3 GHz-es processzorok.... meg a über klasse-mód video card-ok.... érdekelne, kinek van erre szüksége és miért .... mert én 1 éve vettem egy új gépet.... és csak az alapján vettem, mert a havernak olyan volt.... tökéletesen ment... nem akartam az összeállításal veszödni...
Amd 1GHz, 256 Mbyte SD, 60+80 Gbyte HDD, DVD-ROM..... Gef2 Mx 400 64 Mbyte RAM, ..... ebböl a konfigból nekem a procit még ma sem használom ki.... a videokareszt talán akkor, ha majd veszek egy használt 21''-os CRT-t és 1600*1200~32bit-ben megb birja hajtani, mer ahhoz jó nagy RAM-DAC (vagy mi) kell......
......... nekem eszem ágában sincs fejleszteni ..... :)
.... vagyis a 4db 5.25-ös helyböl 1 foglalt a DVD-nek, és a maradék 3 helyre berakok ilyen 3 ventiáltoros hűtöket..... azaz elölröl 9 venti küldi a levegöt át a renceeren, mer a 2 db vinyó, meg a táp megköveteli..... meg vettem ilyen kötegelt tápkábelt, ... hogy a levegö jobban áramoljon.....
1. aki fejleszteni akar, az mire, proc., video card?
2. miért? game, video tömörités, .....??????
szal nem tom hova kellenek ezek a nagy processzorok/eröművek.... és ebböl a totyikból talán kiderül.........
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest