Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Amúgy lehet egyáltalán régi Office-t venni?
Szerintem az MS jól eltünteti őket, mikor kijön az új. -
TheVeryGuest
senior tag
Na, ja. Mivel is lehetne eladni. Már a 2.0 WYSIWYG volt. Kezelt táblázatokat, meg mindent. Asszem a 6.0 már tudot OLE Embedding-et. A 7.0 már csak azért tettem fel, mert a diplomamunkám képeit szebben jelenítette meg a képernyőn (valami szűrést használt) meg mindenki olyan file-okat adott amiket nem tudtam a régivel megnézni. A 8.0 azért, mert nem voltak meg a régi telepítőlemezek, és gyorsan kellet, és a szonszédban az volt.
Azóta lecseréltem OpenOffice-ra, és csak .mp3 listákat tartok az excell részében. -
TheVeryGuest
senior tag
Hát várom már a hibaüzenetet, hogy:
''<your_code.h> and <your_code.cxx> has been replaced by intelliC++ due to optimisation issues, thanks for your cooperation''
Nevetséges!
Kizárt, hogy csak a compiler képes legyen logikailag újratervezni a modellemet. Mint ahogy a fordító nem szokott elvi hibát sem találni a forrásban. Lehet, hogy képes sorokat felcserélni, a változók használatát átértelmezni, függvényeket inline-osítani. Ezt el is várom tőle. -
TheVeryGuest
senior tag
Én aláírom, hogy az intel nagy a CPU feature-ök compiler beli supportálásában, a C++ fordítójuk állítólag az egyik legprecízebb megvalósitása a C++ standard-nek. De ha valaki lineáris listában keres az a fordító soha nem fogja úgy optimalizálni hogy O(logn) hatékonyságú legyen. Szóval jó, nem kell spórolni annyira a lokális változókkal, meg figyelni a műveletek kiértékelésére. De ez csak egy kis morzsa.
-
TheVeryGuest
senior tag
Azért vegyük figyelembe, hogy manapság kicsit komplexebbek a modellek, amiket használunk, mint x éve. Ráadásul marha sok ember írja ezeket egyszerre. Az optimalizálás általában necces dolgokat jelent, temérdek pointert, összehangolt modulok közti kommunikációt. Csupa olyasmit ami kockázati tényezőként jelölnek meg egy mai OO nyelvben. Ráadásul az egész plussz időt és mérnökórát jelent, hiszen az ember utólag szokot optimalizálni.
Azért azt elismerem egyre több a hurkatöltő programozó. Az olyanok, akik csak addig akarnak coder-ek lennie, amíg felküzdik magukat manager-nek. Meg az olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem.
Szóval a régi kóderek igazi művészek voltak, a maiak inkább olyanok, mint a szerelőszalag munkásai. Tisztelet a kivételnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest