Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
Ha nem lett volna előélete már a gépnek még el is hiszem a "de hát ő nem csinált semmi", de amint írtam is volt már nálam többször a géppel, de soha sem gép error volt, hanem user error. Nem mellesleg biciklin (!) hozta be 7Km-ről , egy egér rágta dobozban, és hát a tisztasága is hagyott némi kívánnivalót maga uán. Kinyitva én raktam vissza az egyik ramot, mivel félig kilógott a foglalatból...stb.
Nem is ragozom, a lényeg, hogy ezt nem garanciálisként kellett értékelnem. Felajánlottam a döntőbíráskodást az általa választott másik cégnél ha nekem nem hiszi el, és rögtön nem kellett ez ügyben lépnem. Szerintem ez elmond mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest