- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_j
csendes tag
Egy dolog, amit utalok a kliensekkel kapcsolatban, hogy ide jonnek kideriteni pontosan mire lenne szukseguk es megvasarolnak valami hasonlot a "szuper"marketben. Ezert kepesek farasztani 30-60 percet es kesobb latom oket ellibegni tele kosarral mindenfele noname ratyival. Cegunk par uzlete kulonbozo bevasarlokozpontokban van, igy az "enyem" is.
Szervizeseinknel lattam mar gepet, aminek a tapra vonatkozo jotallasat a benne lakozo csotanykolonia okan kellett megvonnunk(temerdek volt benne)...Szerintem igy is nagyvonaluak voltunk es nem az egesz gep garija lett oda.
A legjobban azt szeretem, mikor bejon a kiscsavo es megkerdezi:"Ertesz valamennyire a szamitogepekhez?"..."Szerinted?" -
mr_j
csendes tag
Udvozletem mindenkinek.
"Szinten zenesz" jelleggel szamtech cegnel eszem az idegeim. Ma egy "kedves" holgy sikerult felhuzzon. Kepes volt lehulyezni, mert notesz hutopadot akart vasarolni es meg mertem kerdezni milyen meret. "Mi az hogy en nem tudom, hogy ezek mind egyformak"? Mellekes, hogy a 17 colos Pavilion vigan hatraborul egyes modelleken. A lenyeg, hogy barmit mondtam (szepen es illedelmesen), eljatszottam az egesz "deritsuk ki az ugyfel pontos igenyet"c.melodramat, o megis orditva ment el es ugy erezte hulyenek nezem. Megjegyezem mikor kerdeztem milyen tipusu (gyarto stb) ramutat egy 5110-es Dell-re: "Ilyen Asus...".
Masik, kisse higgadtabb valtig bizonygatta, hogy az LG igenis gyart merevlemezeket.
Amugy volt mar Intel "Cora" proci, papirra leirva apucinak "vajarlessz eger" es hasonlok.
Ha nem zavarom a tarsasagot meg jelentkezem ide vago dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest