- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
dvdbackuper #10605 üzenetére
engedd meg hogy ezt aráliásomként használjam:
" én nem Rejtőn nőttem fel, ezt elismerem...
de énse írok Transformes-ül...vagy pikaccsu nyelven...na..."iszonyat
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Shadows #5573 üzenetére
Mellesleg, mint vásárló mondom hogy néha fontos, és nézhetsz csunyán de lehet hogy életet mentessz! Igen buzi usernek kell, de ha tudja mire van szüksége és nem kiván veled litániákat futni csak egy szaros patronon vagy 2üres DVD-n mulik az élete akkor igazán kiszolgálhatod. Évi 1.000.000Ft-ot költök el a helyi boltba festékpatronra és más apróságra(3szervezethez hordok 3 különböző számlával cuccokat), van olyan amikor váratlan időben, ha egyszer lett volna ilyen hogy nem szolgálnak ki akkor bottal üthették volna a nyomom. Szerintem neked is szarul esne ha fontos lenne a haladáshoz az a patron és nem lenne meg. Szóval ezen az igen erőss ellentéten gondolkozz el imho.
Amugy régóta olvasom a topicot, és sok esetben értek veletek eggyet, föleg hogy sok magánszemélynek kell segitenem anyámnak köszönhetően, sok esetbe órák meg napok kellenek ahoz hogy felfogja az user hogy a nyomtató patronnal megy, hogy a gép porosodik, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest