- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
ez jóóó
Múltkor bejött egy faszi, hogy neki az üzletvezető beigért "itten" 30% kedvezményt...
-No, öcsém akkor rossz helyen jársz, én még ilyet nem mondtam senkinek...
-Na igen, ez nem most volt, hanem múlt évben ősszel...
-Sajnálom, az alig féléve volt, én meg nem féléve vagyok itt üzletvezető...Egy próbát megér
Másik :
Felétek nem járnak "üzletkötők"?
-Az elmúlt pár napban nem csak hogy telefonon, de személyesen is jöttek tutijó ajánlatokkal... 400VA-es szünetmentes nagyker áron 10200.- Ft Bruttó...
Mondom a csávesznak, hogy én ilyet adok 8800-ért... -
ML320
senior tag
Az még hagyján, most volt egy notebookos srác bent, hogy zajos a gép, és rövid az akkuidő. Egy operátorral beszélt, aki azt javasolta, hogy legyen egy BIOS upgrade, az megoldja. Tehát itt van a noti, nosza, csináljuk meg a frissítést, mert ő ilyent még nem művelt.
Aha, regisztráltam magamban, majd fapofával közöltem: fél órás munkadíj.
Hű, meg há, de hát ő itt vette a gépet.
Aha, és ha veszel egy kocsit, onnantól kezdve ingyenes a gumicsere, meg a többi?
Beszélni akar a főnökkel, mert ő megígérte, hogy minden szoftveres jellegű cuccot elintéz gariba.
Még szerencse, hogy a főnöknek rossz az emlékezete.Eldöntötte: Inkább felküldi a garközpontba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest