Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz zolynet #4810 üzenetére

Jahh, ez lemaradt a story végéről: utólag a fülembe jutott a srácától (mai napig jóba vagyunk, az ő gépe nekem köszönhetően frankó ugye), hogy elvitte a kedves apuka a gépét valami szervízbe hogy nézzék meg mi baja.
    A dolog lényege röviden: megszüntették a 2 partíciót a vinyón (mert az veszélyes!) és csináltak egy nagyot (135GB..), mondván a vinyó eleje sérült(anyám :DDD ). Toltak neki egy szűz XPSP2őt driverekkel vírusvédelemmel a fullos rendszer helyére és így adták vissza. Apuci vagy 1 hétig szenvedett mire minden használni kívánt programot fel tudott telepíteni.
    Node a lényeg: ezért a műveletért (vinyó barbárkodás 0 szakértelemmel, Wintelepítéssel (össz. max 3óra meló) fizettettek vele 9 rugót ;]
    Ő most egy elégedett felhasználó, én meg ugye a balfasz aki nem ért a számítástechnikához :DDD Persze amikor DOSban írt merevlemezről érdeklődött és nem röhögtem ki (nagyon ;] ), meg amikor szaréhugyé önköltségekkel segítettem neki, akkor még jó voltam..hiába no, alacsony a kerítés..

• Zofren

aktív tag

válasz zolynet #4810 üzenetére

ember bejon és kell neki 2 egyforma webkamera. sajna nincs 2 egyforma, csak 2 kulonbozo. de ő itt akar venni 2 egyformát legkésőbb holnap reggel. elmondtam neki, hogy legkozelebb hétfon vagy kedden megyunk áruért, addig semmiképp nem lesz. na erre kitalálta, hogy ma ugyis 4kor zárok, utána ráérek elmenni áruért pestre 2 webcamert. persze, 200 kilométert autozzak és még az uzemanyagkoltség se jon ki, és tuti mire odaérnék nagyker zárva lesz. erre jott a szokásos kérdés: hol lehet még ilyet kapni?
    és elvárta hogy megmondjam a konkurenciát.

Új hozzászólás Aktív témák