Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Pancsermeste #5633 üzenetére

Az az igazság, hogy a szervizben sem tudnak szerintem mást csinálni a rejtélyes hibákkal, mint amit Te magad is megtehetsz: egyenként cserélgetik az alkatrészeket. Mondjuk eggyel könnyebb helyzetben vannak, mint az átlagfelhasználó, mert - nem túl régi gép esetén - nekik minden típusú alkatrészből van másik.

Egyébként egyszer egy kerek hónapot szoptam egy gép összerakásával, már minden alkatrészt 2-3X kicseréltem, de csak lerohadt a gép mindig. A Mycomban már hülyének néztek, mikor a harmadik Asus Punditot is visszavittem, hogy most már nem kell Pundit, adjanak valami hagyományos alaplapot... Kiderült, hogy mind az első, mind a második memóriapár volt a rossz, csak a harmadik lett jó. Csak erre nem jöttem rá sokáig, mert a másodikkal akár már 8 órán keresztül is hibátlanul futott a memteszt, és a Win is felment rendben. Na, akkor fogadtam meg, hogy soha többet nem rakok össze gépet senkinek, csak magamnak.

Persze azóta bekönyörögte hozzám magát egy-két haver, de hát ilyen az én vajszívem. :DDD Viszont szutykot sose, ha kinyitom a gépet, és látom, hogy mondjuk EDO RAM-ok vannak benne, azonnal visszarakom az oldalát, és megmondom, hogy sürgősen vigye innét... :D

• Zofren

aktív tag

válasz Pancsermeste #5631 üzenetére

nem szoktunk beletorodni, de ha azt mondanák, hogy hagyd ott a gépet 2 hétre te mit mondanál? sztem azt, hogy nem hagyod ott. nos mivel egyidoben nem csak 1 géppel foglalkozok/foglalkozunk sztem egy kis turelmet elvárnánk foleg ilyen héba-hóba fagyó géppel. amugy az én gépem is lefagy havonta 2 havonta egyszer, de nem érdekel, mert egy reset megoldja :) és kéthavonta kibirom, hogy nyomjak egy resetet :)

Új hozzászólás Aktív témák