- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pancsermeste #5633 üzenetére
Az az igazság, hogy a szervizben sem tudnak szerintem mást csinálni a rejtélyes hibákkal, mint amit Te magad is megtehetsz: egyenként cserélgetik az alkatrészeket. Mondjuk eggyel könnyebb helyzetben vannak, mint az átlagfelhasználó, mert - nem túl régi gép esetén - nekik minden típusú alkatrészből van másik.
Egyébként egyszer egy kerek hónapot szoptam egy gép összerakásával, már minden alkatrészt 2-3X kicseréltem, de csak lerohadt a gép mindig. A Mycomban már hülyének néztek, mikor a harmadik Asus Punditot is visszavittem, hogy most már nem kell Pundit, adjanak valami hagyományos alaplapot... Kiderült, hogy mind az első, mind a második memóriapár volt a rossz, csak a harmadik lett jó. Csak erre nem jöttem rá sokáig, mert a másodikkal akár már 8 órán keresztül is hibátlanul futott a memteszt, és a Win is felment rendben. Na, akkor fogadtam meg, hogy soha többet nem rakok össze gépet senkinek, csak magamnak.
Persze azóta bekönyörögte hozzám magát egy-két haver, de hát ilyen az én vajszívem.
Viszont szutykot sose, ha kinyitom a gépet, és látom, hogy mondjuk EDO RAM-ok vannak benne, azonnal visszarakom az oldalát, és megmondom, hogy sürgősen vigye innét...
-
Zofren
aktív tag
válasz
Pancsermeste #5631 üzenetére
nem szoktunk beletorodni, de ha azt mondanák, hogy hagyd ott a gépet 2 hétre te mit mondanál? sztem azt, hogy nem hagyod ott. nos mivel egyidoben nem csak 1 géppel foglalkozok/foglalkozunk sztem egy kis turelmet elvárnánk foleg ilyen héba-hóba fagyó géppel. amugy az én gépem is lefagy havonta 2 havonta egyszer, de nem érdekel, mert egy reset megoldja
és kéthavonta kibirom, hogy nyomjak egy resetet
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest