- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ygg
senior tag
Legalább itt hadd ''b*sztassa'' az ember vevőket/usereket.
Ez a fórum erre való. Itt kiírja magából az ember, és aztán újból képes egy Joker-t megsemmisítő vigyort produkálni újrA.
Van az ellenkező témájú fórum is, ott meg a másik fél adja ki a mérgét.
Amúgy a normális eladó tudja, hogy van, ahol ő a vevő, ill képes abból a szemszögből is nézni a dolgot.
Csak ha sok a kellemetlen vevő, aki direkt szopat, néha elszakad a cérna.
Amúgy, ha elolvastad, amit írtam kicsivel feljebb:
''Én: adj isten, egymagos 939es procira kéne hütö, nemérdekes milyen gagyi csak hüccsön
Ez viszont már konkrét volt.
Itt igaza van, elég jól megmondta, mit akar.''
Lehet az eladó srác tényleg nem volt képben.
De az is lehet, hogy pillanatnyi elmezavarában összeszikrázott az agya.
Mindenkivel megeshet. -
TheReMiXeR
senior tag
Figy, ha 8-ig vagy nyitva akkor is kiszámolják az utolsó percet és beesnek. Ez törvényszerűen működik Mo-n, mert a vevő alap gondolata, hogy nálam a pénz és akkor én vagyok a király. Ilyenekkel nincs is gond igazából mert bevállalod. Azokkal van akik rendszeresen csak érdeklődnek és az ósünben meg a tekszóban veszik meg, mert olcsóbb valamivel az a termék mert ákciójós éppen.
Pofánfágásként még ki is jelentik, hogy ott veszik meg, mint azt ahogyan az előbb egy kolléga már leírta a béemvés párral kapcsolatban.
Én meg azért kapom a fizumat, hogy 9 és 18 óra között kiszolgáljak. A zárás utáni fél és háromnegyed órás zárásokat (mert ilyenkor ennyi ideig tart) azokat meg már én fizetem magamnak. Ráadásul ebben a nagy tököm karácsonyi forgalomban még normálisan enni sincs időd. Pláne egy olyan boltban ahol ketten vagytok mert a három már sok.
No, de benyelünk mindent, max észrevételezzük...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged