Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szumo

senior tag

válasz engusz #13335 üzenetére

Nekem a múlt hét volt olyan, hogy majdnem ott tartottam, hogy ha még valaki meglök az utcán/buszon/metrón/villamoson, azt beledöngölöm a földbe. Kedden szálltam le a buszról, egy nyanya szembe az árral, aztán elsodortam mindenkit aki az utamba került, majd mindenki anyát elküldtem a sarokra dolgozni, erre egy csaj aki utánam szállt le, mikor már elég messze járt, visszakiabál, hogy egész úton nem lehetett tőlem férni, mert olyan dagadt disznó vagyok. Mondtam neki, hogy nem mondott semmi újat, és továbbmentem. Másnap a metrón rapper gyerekek próbáltak rám, de mikor rájuk mozdultam, eszembe jutott, hogy nem jó, az ha 40kg os tacskókat csukok össze (legalább 60-70 kg lehetett volna bennük, hogy legyen mit ütni rajtuk).
    Aztán most nincs bennem ilyen agresszivitás, bár csak kedd van, és éltet a hétvégi hamburgerparti reménye. ;]

Viszont az előbb kerestek ebben a negyedévben kb 7x az Észak Magyarországtól, hogy nem akarom e újra megrendelni a napilapjukat. Pedig jó rég nem lakom BAZ megyében és ezt minden alkalommal el is mondom nekik.

És ma pangás volt. Itt a jó idő, az emberek nem ülnek be a gépek elé, a kockákra lehet majd számítani, hogy a melegben csinálnak némi forgalmat. :P

Na jól elkapott a szófosás :P

Új hozzászólás Aktív témák