- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
engusz #13335 üzenetére
Nekem a múlt hét volt olyan, hogy majdnem ott tartottam, hogy ha még valaki meglök az utcán/buszon/metrón/villamoson, azt beledöngölöm a földbe. Kedden szálltam le a buszról, egy nyanya szembe az árral, aztán elsodortam mindenkit aki az utamba került, majd mindenki anyát elküldtem a sarokra dolgozni, erre egy csaj aki utánam szállt le, mikor már elég messze járt, visszakiabál, hogy egész úton nem lehetett tőlem férni, mert olyan dagadt disznó vagyok. Mondtam neki, hogy nem mondott semmi újat, és továbbmentem. Másnap a metrón rapper gyerekek próbáltak rám, de mikor rájuk mozdultam, eszembe jutott, hogy nem jó, az ha 40kg os tacskókat csukok össze (legalább 60-70 kg lehetett volna bennük, hogy legyen mit ütni rajtuk).
Aztán most nincs bennem ilyen agresszivitás, bár csak kedd van, és éltet a hétvégi hamburgerparti reménye.Viszont az előbb kerestek ebben a negyedévben kb 7x az Észak Magyarországtól, hogy nem akarom e újra megrendelni a napilapjukat. Pedig jó rég nem lakom BAZ megyében és ezt minden alkalommal el is mondom nekik.
És ma pangás volt. Itt a jó idő, az emberek nem ülnek be a gépek elé, a kockákra lehet majd számítani, hogy a melegben csinálnak némi forgalmat.
Na jól elkapott a szófosás
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest