Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
Flame_
üzenetére
A primitív ember ismérve, hogy hozzá nem értését nem ismeri be, az elégedettlenségét pedig úton-útfélen hangoztatja. Legyen az utca, baráti kör, sőt, nem riadnak vissza a hatóságoktól sem, akik persze neki adnak igazat. A francnak nem hiányzik semmiféle ellenőrzés. Nem azért, mert találnának valamit, hanem nyűg, és a mai jelek szerint élvezettel keresnek mindent, amibe bele lehet kötni.
Kamera? Volt olyan esetem, hogy a kollégával lebeszélte az ügyfél, a frissiben vásárolt pixelhibás notit cserélik. Milyen a jó vevő? Bemegy a fogyvédre, és feljelent. Ők kijönnek, se köpni, se nyelni nem tudok, csak elmondom, hogy mibe maradtak a felek. Erre a fogyvédes a neki tetsző formában megfogalmaz egy jegyzőkönyvet, és elém dobja, írjam alá. Mondom, azért átolvashatom, nem? Fogyvédes vörös fejjel elkezd kiosztani, hogy jól van, akkor a tulajt berendeli, és majd tárgyalhatnak, mennyi is lesz a bírság. Mutatom neki, hogy kamera van
Hangfelvétellel 

Még inkább vörös a feje.A vevők már túlontúl visszaélnek a jogaikkal, és mindent a nekik legkedvezőbb módon akarnak megoldani. A boltnak meg egyre többször kell nyelnie.
-
adik
őstag
válasz
Flame_
üzenetére
Ilyen kellemesen üvöltöző páciensem nekem is volt már (pár), de az nem visszahozta a terméket, hanem csak nagyon nem értett hozzá - nem ezzel volt a gond, hanem azzal, hogy nem értette meg, hogy nem tudok neki segíteni, mert az ő szintjéhez külön diploma kell. Ezt nagyjából egy "Ezt szeretném akkor visszavásárolni magától!" mondattal zártam le. Hirtelen megdöbben nem kicsit, a termék persze tök szűz állapotban. Azóta nem láttam, de bevallom bár persze nekem is fáj pénzt visszaadni user error esetén, de az övé valahogy nem hiányzik.
A 107-et talán egyszer kellett csak kihívnom, röpke másfél óra alatt meg is érkeztek, pedig bp belvárosról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Hangfelvétellel