Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19217 üzenetére
A pisis döglött gép gazdája nem jelentkezett a héten.
Nem emlékeztek rá meddig kell tartogatni mielőtt kibaszhatom a veszélyes hulladékok közé? -
szumo
senior tag
Hoztak egy gépet, pisi szaga van.
Belülről rozsdás a gépház.
Ebbe tényleg belepisált valami. -
-
szumo
senior tag
válasz
moorland #18893 üzenetére
Jó ötlet a Live cd, azoknál a gépeknél, ahol még megy a cd meghajtó és vagy bootolni tud usb-ről!
Hát itt egyik sem ment volna.Valóban az az én hülyeségem, hogy nem húztam ki a lan madzagját, de bevallom férfiasan, elég késő délutánba hajlott már az idő, és akkoriban nagy volt a hajtás, sokkal nagyobb mint mostanság. Egyszerűen elfelejtettem
-
szumo
senior tag
válasz
SityiSXT #18886 üzenetére
Én nem csináltam anno képet róla, de a legdurvább az 1kB-os szabad hely volt a 15GB-os system partíción(xp sp3).
S csodák csodája elindult a gép, igaz mint egy fél óra alatt állt fel az oprendszer, és az első néhány száz MB felszabadítása újabb 1 órámba került, ugyanis ahogy lett szabad hely, a gép elkezdte befrissíteni az outlook-ot, és telepíteni a frissítéseket. Az egy igazi versenyfutás volt az idővel és a szabad hellyel.
Mielőtt megkérditek miért nem kapcsoltam ki, hát azért mert nem nagyon maradt a gépnek energiája a törlés, letöltés, frissítés hármas mellett, hogy ablakot váltsakVégül egy 4GB szabad helyet tudtam csinálni
-
szumo
senior tag
válasz
MR_Joe #18852 üzenetére
Nem akarok én még nagyobb hisztit csapni, mint amekkora a lelkünk bugyraiban már amúgy is van, de minap beszélgettük kollégámmal, hogy meg kellene nézni, mik voltak pár évre visszamenőleg a statisztikák ilyen tájt.
Meg csak amúgy is. Gyorsba bedobáltuk egy excel-be a forgalmazási adatokat mint egy hét évre visszamenőleg, és azt kellett látnunk, hogy olyan a vonalgrafikon, mint egy fűrész, amin a fogak egyre kisebbek, egyre életlenebbek.
Mivel meló csak módjával van, egész jól elszórakoztattuk magunkat az árbevétel az áfa és az adóterhek grafikonjaival.
Mikre nem vetemedik az ember, ha van ideje. -
szumo
senior tag
válasz
ati012 #18544 üzenetére
Nekem olybár tűnik, hogy a kijelző háttérvilágítása kapcsol be. De a képernyőn semmi feliratot nem észlelni.
Mondjuk, elvitte egy másik helyre, ahol nem tudom mi történt, de a billentyűzet ffc kábele félig le volt csúszva.Majd hétfőn folytatom, mert miszlikrre van szedve, és "rádobtam" egy illatosítót, mert teszt közben olyan cigaretta szagot nyomott a venti a pofámba, hogy kimentem öklendezni, és skipeltem mára azt a gépet.
Ja csak hogy stílusosak maradjunk, ez is egy könyvelő gépe, és az említett nem mozduló tányérú merevlemez tartalmazza x+1 év bevallásait.
-
szumo
senior tag
válasz
Ironsides #18540 üzenetére
Ügyesen visszanyomkodtam amit lehet, és így csak kicsit áll el a normálistól az ajtó.
Más! Ma egész nap egy laptoppal kínlódtam. Azt tudom, hogy a vinyó halott benne, már fel sem pörög. De a laptop tegnap még eljutott a boot képernyőig, de ma már csak halvány derengés fogadott a képernyőn és semmi más. Ötletek?
Én a jobb kézzel bal váll fölött elhajításra szavaztam már tegnap is, de hátha valakinek van valami egyéb ötlete is.
-
szumo
senior tag
Viccet félretéve.
Ha most itt segítünk annak a két embernek valamiben, nem szégyen, nem bűn, akkor a góglííí meg minden kereső ezt a topic-ot fogja kihozni először, aztán meg mindenki gondolkodás nélkül ide talál, hisz itt vannak a szakik, aztán gondolkodás nélkül kérdezget holott mindenki érdeklődésének megfelelően ott van azokban a topikokban, ahol a kérdéseknek amúgy is helye vagyon.Nincs itt semmi probléma senkivel, de ide a napi irritáló, másoknak vicces sztorikat jövünk kibeszélni, és nem még egy problémát megoldani. Ez nem azt jelenti, hogy nem segítünk, hanem azt, hogy nem ebben a topikban segítünk.
Ha már ennyi mindenféle vackot hordtam itt össze, akkor megosztok egy időszámítás előtti történetet, még a P3 és az ingyen sms korából. A mi koli szobánkban igen felszerelt volt már akkoriban is. Mindenki nálunk akart netezni. Ezt először jelszavazott gépekkel, majd jelszavazott bios-al próbáltuk megfékezni. Amikor nagyon elfajult a dolog a CD-ket már pénzért adtuk kölcsön, és aki nem hozta időre, annak késedelmi kamatot is felszámítottunk.
Mivel a szobában két hálózati rendszergazda is lakott, mindenki azt hitte, hogy a mi kötelességünk a winfosokat újratelepíteni, a lassulásokat kezelni. Majd fél évünkbe telt, mire normalizáltuk a helyzetet valamelyest. Sok érdekes eset volt a BNC-s hálózatok korából, de azokat majd egyszer.Na a tanúság, hogy a kollégák ezt az állapotot próbálják elkerülni, ki ki maga módján.
-
szumo
senior tag
-
szumo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #17631 üzenetére
Á én pl csak játszottam déltől négyig azzal a zajmérő műszerrel, amit egy win7-es géppel kellett összehoznom, Sikerült is, extrába egy nagy tál szőlőt is kaptunk, pedig csak 50% volt a siker, mert a régebbi rs232-es cstlakozós műszernél az usb-rs232 átalakító nem volt win7 kompatibilis, abból kell egy másik, hogy azt is beállítsam a csatasorba.
-
-
szumo
senior tag
válasz
Lucas Kane #17408 üzenetére
Fater gépét minden fűtési szezon előtt és után takarítom. Az őszi takarítás nem olyan vészes, de tavasszal, valami nagyon durva, ez ahhoz képest kismiska. Arra egy komplett nap rámegy, egy doboz levegő és egy fél ecset elkopik mire kitakarítom belőle a tigris falkát, ami persze foggal körömmel harcol a megmaradásért.
Elhiheted nincs kosz szüleimnél, csak fa/szén tüzelésre visszaálltak, mert a gáz ára a csillagos eget rugdossa, fűtőértéke pedig a béka segge alatt. -
szumo
senior tag
válasz
cbmfan #17076 üzenetére
Ma az ismétlések napja van. Jün a vállalkozó, hogy olcsó gép kell neki, a kicsi fiának.
Megkérdeztem, hogy mire akarja használni? Erre a jól megérdemelt válasz
Á semmi extra, csak játékra kell. (Ha hülyéket kérdez az ember, ne lepődjön meg a hülye válaszon).
Aztán beszélgettünk egy kicsit, és látszott az arcán, hogy ebből nem lesz gép. Vagy lesz, de csak olyan fukaros, vagy nulldecibeles behúzós, később nálam újraépíttetős fajta. -
szumo
senior tag
Tegnapi gép!
Nézem, a Gaba ház tetején egy 2 cm mély horpadás!
Kérdem a tulajt, hogy ez mitől van?
A válasz az volt, hogy furcsa hangot adott ki a gép, a fia pedig aki most valami harcművészeti edzőtáborban van, egy erőteljesebb ütéssel próbálta orvosolni a problémát.A ház úgy megvetemedett, hogy csak azután indult el a gép, miután 6-ból 3-om csavart kitekertem az alaplapból, a másik hármat fellazítottam.
Képeket majd letöltöm a telefonomról, és közzéteszem, úgy is rég volt képes beszámoló
-
szumo
senior tag
-
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #16918 üzenetére
Ez tetszik
-
szumo
senior tag
Ismerős a buli
Vállalkozó jött akit régről ismerek, hogy kellene neki gép a vállalkozásába, meg is csináltuk, rendben ment minden, majd jön, hogy egy laptopra is szüksége lenne, és egy fél szóban megemlítette, hogy vett egy gépet a gyereknek, és az milyen jó vétel volt, és hasonlók. Laptop biznisz megoldva. Majd jött pár hónapra rá, hogy amit összeraktunk x éve gépet nem megy a dvd benne. Megoldottam a problémát, és ekkor hozakodik elő, hogy a másik gépe olyan lassúcska a gyereknek. Gondoltam, jól tele van szemetelve az egész. De nem! A rémület fogott el mikor megláttam, a diagnosztikai program kiírását. Anno amit összeraktam neki, mert hogy a gyerek is tudja használni, az P45; E7400; 4GB DDR3; HD4870; stb. Ami a másik gépben volt amit jóval később vett, az G31; E5200; 2GB DDR2; nv 8400gs; stb. S mint a számláról megtudtam, W7-tel együtt 280eHUF-ot fizetett érte. Ráadásul megkérdezte a bűvös mondatot, hogy milyen jó kis gépet rakatott össze UGYE.
Nem szóltam semmit mert más üzletébe nem rondítunk bele, de mondtam neki, hogy ha eddig megbízott az illetőben, akkor nagyon óvatosan kezelje innentől a kapcsolatukat.Majd később egy kávézás alkalmával előhozakodott, hogy miért is mondtam neki amit mondtam. Elmeséltem, hogy mennyire át lett baszarintva a feje a gyerek gépével, és csak lesett rám mint borjú az új kapura. Ő mesélte, hogy napokig nem tudott napirendre térni a dolog fölött. Azóta is üzleti kapcsolatban állunk, ha valamire szüksége van, és nálunk nem kapható, vagy a madarastecsó olcsóbban adja (pl TV) akkor legalább a véleményünket kikéri.
Mi nem verjük át, ő hűséges megrendelőnk marad. Ilyen egy HAPPY END-es sztori.
Bár sajna manapság csak elvétve akad ilyen, ugyanis mindenki 5forintért megB....a az édesanyát is. -
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #16853 üzenetére
És akkor van 50% esélye, hogy miközben a villám, ami teszem azt pont oda csap be, és körbeégeti a falban a kábeleket, nem ugrik át egy leheletnyi szikrával a kihúzott a konnektor elé ledobott kábelre, és füstöli el a gépeket egy szempillantás alatt.
-
szumo
senior tag
Ahogy a jó anime főhős mondaná!
Jare-Jare!
-
szumo
senior tag
válasz
#21346560 #16571 üzenetére
Engem az mentett meg, hogy a főnököm az alkatrész elcserélős esetem után egy hasonlóan nagy bakit követett el ugyanúgy éjszakás műszakban 1-2 napra az én esetem után. De mentségemre legyen mondva, mindet lejavítottuk, és mind átment minden teszten, a kicsomagolóson is.
-
szumo
senior tag
válasz
forintuser #16569 üzenetére
Sőt olyan is volt amikor még a Siemens -nél tevékenykedtem, és elpozicionálta a gép a 40$-os ic-t, mind a 200 áramkört mikró-manipulátorral tettem a helyére, egy melegítőlapon (De jó, hogy nem volr az a vacak kétoldalas). Az izgalmas ebben az volt, amikor a 180 fokos kerámialapot egy csipesszel kellett levenni, és még minden alkatrész úszott a megolvadt ón-ólom pasztával
Ennél nagyobb blamázs már csak az volt, amikor egy 8 jegyű számsorban 1 számjegy különböztette meg az npn és a pnp smd tranzisztort, én meg először felcseréltem a csévéket, utána meg egyformákat ültettettem be, és csak amikor a pnp elfogyott, akkor vettem észre. Na ez már kétoldalas volt. Az egész beültetős csapat egy hétvégén át azt a 400 áramkört javította, hogy ne bukjuk be a prémiumot. Kaptam is fejmosást rendesen érte -
szumo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #16562 üzenetére
Tavaly ősszel voltam otthon szüleimnél, és édesanyám panaszkodott, hogy a számkódos mikró meg van bolondulva, és csak úgy tud melegíteni, ha a mikró is akarja.
Szétkaptam pillanatok alatt és konstatáltam, hogy a műanyag előlap el van vetemedve. A csavarokat kilazítottam, újraragasztottam a billentyűzetet, csavarok meghúz és azóta tökéletes a gép 10+ -os kora ellenére -
szumo
senior tag
válasz
nyunyu #16539 üzenetére
Én az otthoni és a benti billentyűzettel szívok rendszeresen, mert odahaza egy wave van ami ugye hajlított, és nekem nagyon frankón kézre is áll, míg idebent egy logitech 350 -es van. Nos ezen rendszeresen mellényúlok, mert ugyanazok a betűk máshová esnek, mint az otthonin, amin nem csak a wasd-t nyomkorászom.
-
szumo
senior tag
válasz
cbmfan #16457 üzenetére
Lingvinék még mennek?
Jó rég volt, hogy 2000 körül Kecsón laktam, és náluk vásároltam.Az egy jó sztori volt, mikor gépet cseréltem, és álldogálok a sorban, egy faszi meg kérdezget az árlistáról, hogy mi éri meg jobban, meg mi hogy. Az eladó srác köszön, és megkérdi én mit is szeretnék. Mondom, hogy egy alaplapot, processzort, memóriát, videókártyát, és tápegységet. Az előttem álló ipse olyan aranyosan kioldalgott, mint ha be se jött volna.
-
szumo
senior tag
Elhiszem ha ti mondjátok, az ócsó húsnak híg a leve.
Viszont akkor hogy is tört el a másik oldalon a PCMCIA mellett a keret?
De nem az a dolgom, hogy ezt firtassam, hanem, hogy megjavítsam.Azt nem tudja valaki, hogy élesztek fel hibernációból egy asus x51 -et? Mert semmire nem reagál. Majd holnap tovább kínlódok vele.
-
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #16427 üzenetére
-
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #16425 üzenetére
Hát ha feljött a nagyfaluba, akkor mindenképpen
-
szumo
senior tag
Visszahoztak ma egy 2-2,5 éves MSI laptopot, és a monitor kávája elvan a zsanérnál törve, a másik oldalon pedig erősen elrepedve, a proci venti pedig úgy szól, mint egy repedt fazék (a szokásos venti hang).
Be kellene ezeket az alkatrészeket szereznem. Nem szoktam laptoppal foglalkozni ilyen téren, de most belefutottam. Merre érdemes elindulnom? Akár pm is jöhet.
Meg az ügyfél kérdi mi be fájna neki. Szerintetek mennyi lehet manapság egy komplett monitor káva? Mert a hűtés az nagyjából megvan.
-
szumo
senior tag
Sajnos egyszer mindenkinek eljön az ideje.
-
szumo
senior tag
válasz
Biznisz Elek #16302 üzenetére
Így egyből elindult a letöltés! 1000x
Köszönöm szépen a segítséget.
Már be is van üzemelve.Most már csak meg kell néznem, miért nem nyílt meg az az oldal.
Pedig szoktam drivert keresgélni kínai/japán írásos oldalakon.Tanúság, a szellem ott van a gépben.
(#16303) PH 5.5 köszönöm a te linkedet is, onnan is lejött egy driver, de azt már nem próbálom ki, mert megy, és ha megy elengedjük a kezét, had essen pofára magától
-
szumo
senior tag
válasz
Biznisz Elek #16300 üzenetére
Az a probléma, hogy nekem ez az oldal nem jön be valamiért.
Amúgy ez volt az első amit meg szerettem volna nézni.De ha neked megy le tudnád szedni, és átdobni nekem?
-
szumo
senior tag
Szebb hétfőt!
Kis segítség kellene a kollégáktól. Van a kezeim közt egy PCI wi-fi kártya cor-wlpcig-54. Amit be kellene újra üzemelni, de hát a szokásos nincs meg hozzá a lemez, tatara tatara.
Viszont én már feltúrtam a netet de csak ezel a free scan your computer találkoztam.
Még a driverguide.com-on sem találtam semmit.
Ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne. -
szumo
senior tag
Én is tapasztalom a nagy laptop mizériát.
Na ha már itt tartunk, akkor megosztom a múltkori sztorit:
Megyek haza, épp gondolkodok, hogy miből legyen a vacsora. Ahova járok rendszeresen boltba, ott jól ismernek, beszélgetek az eladók nagy részével, sokszor felderítem estefelé a napjukat. A biztonsági őrök is ismernek pofázmányról, hogy nem lopni akarok. Nos néha szokott lenni egy varacskos disznó szagú biztonsági őr, az mindenáron beszélgetni akar velem valamiért. A srácnál defektes az egyik kerék, és a felni is sérült (szóval nem 100-as a delikvens). Szóval és tetvel, miközben a vajakat sasolom, odajön, hogy van neki egy FUJICISIMENSes nagyon faintos laptopja, aminek nincs hangja. Gyorsan válaszoltam, hogy driver-t neki és had szóljon. Erre ő, hogy de volt hangja, egyszer csak elment, és így nem tud hallgatni lakodalmas sramli popot. Kérdem mennyi idős a gép? Mondja 4-5 éves. Mondom venni kell egy újat. De, hogy ő beszélt az utcában lévő boltosokkal, hogy hangcsipp, és hogy 25+fá-ért ki is cserélik neki. Mondom akkor hajrá. De, hogy én nem tudnám e megcsinálni olcsóbban? Püff Kisördög belső hanggal (persze és még fizetek is, hogy megcsinálhattam a gépet). Mondtam neki, hogy nem, és ha nekik van olyan chipjük/eszközük, amivel megjavítják, ők az emberei. Kérdezgette, hogy ő otthon ki tudná e cserélni, és én ki tudnám e cserélni, és ha én nem miért nem, és ha igen hogyan. Semmi kedvem nem volt már hozzá, én csak haza akartam érni, és lefürdeni, vacsorázni. Még erősködött vagy 3 percig, aztán illedelmesen elköszöntem, és a pénztár irányába osontam.
Szerencsére azóta se volt abban a boltban, és nem hallgattam meg a nagy sztorit az ő kis FUJICISIMENSes nagyon faintos laptopjáról. -
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #16178 üzenetére
Azt azért nem fogja elfogadni mint alternatívát, mert ki a F.SZ fog elemet venni bele, meg mi van, ha este game közben merül le, meg amúgy sincs olyan, aminek neki tetszene a színe.
Ó de hányszor hallottam ilyet!
De hányszor. -
szumo
senior tag
Sajnos nem ez a személyes tapasztalatom.
Persze tisztelet a kivételnek, és a fehér hollóknak. (Nem a mi fehér hollónknak)
Ja és majd most jön a jó öreg duma nem feltétlenül tőled, de hát, hogy az informatikusnak mi a f.sz-nak kell tudnia forrasztani?
Megelőzöm saját magam, és válaszolok a közkedvelt kérdésre a PLC vezérlések/programozások -at tanító tanárom mondásával:
Mert a nyúl szőrös, és nem borotválkozik.Runo tudod inkább stol javítsa az én gépemet mint te. Ha már választanom kellene
-
szumo
senior tag
Mondjuk azt, hogy a normálisabb szakközépiskolákban (ha még léteznek olyanok) meg egy-egy technikumban még taníthatnak forrasztani talán. Vagy nem
De az is lehet, hogy már csak 42 osztályos infogányos osztályokat indítanak a nagyérdeműnek, és az elektrotechnikai szakmacsoportok már csak urban legend kategóriába vannak, hogy ilyenek is léteztek a világ fejlődéstörténete során.Na de nem is akarok ennél jobban belefolyni, hisz stol kollégának is nekiestek ugyanúgy ahogy nekem a múltkor. Hisz én is csak vacak hardware-es vagyok. Akinek még megtanították a szakma alapjait is.
-
szumo
senior tag
Ne kezdj el mesélni, a múltkor engem is pont ilyenért kezdtek itt ki.
Pedig én voltam hálózati rendszergazda az egyetemen, kábeleztem be koaxal komplett kollégiumot, voltam kábel tv-s ugyanott internetes, húztunk be komplett települést oszlopról oszlopra, hogy legyen tv meg net. De hát mit is érthetünk ezekhez a dolgokhoz.
Na én sem folytatom, mert megint meg leszek hurcolva. -
szumo
senior tag
válasz
DeFranco #15708 üzenetére
Nem tudok neked ilyen adatokat mondani, mert nagyrészt nem nálam vásárolt gépek voltak, csak hozzám kerültek szervizbe, a garancia lejárta után nem túl sok idővel.
Viszont mikor bejöttek a 775-ös foglalatú lapok, rengeteget értékesítettünk giga alaplapokkal, és kettőre emlékszem a rengetegből, ami visszajött hozzánk. Az egyikbe a hölgy külföldről hazajött fia mókolt bele, ott alaplap+vinyó ment vadászni, a másik pedig egyre ritkábban kapcsolt be rendesen, majd egy idő után soha többet. Mind a kettő lett cserélve gond nélkül. -
szumo
senior tag
Mi szomorú ezen?
Volt egy olyan évem, amikor a sokadik behozott gépnél, ami a nem indul szindrómával érkezett, már csak azt kérdeztem, hogy ugye Asus.
Igaz volt benne luzer hiba is, de nagyrészt maguktól adták fel a harcot.
Ugyanez eljátszódik a legtöbb gyártóval kivétel nélkül.
Nincs kivétel. -
szumo
senior tag
Nyugi van olyan ügyfelem, ahol 2 noti, és egy asztali gép van. De van ahol 2 asztali és két noti van, persze ők a legjobbak, visszatérő vendégek, mert mindig elcse........k valamit. Havonta visszatérő fizető vendégek. Mert az emberi butaság határtalan és az űr, bár az még koránt se biztos mint az első.
-
szumo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #15480 üzenetére
A szagukról fel lehet őket ismerni.
De most ne röhögj, mert tényleg.
Egész nap vagy 2 vagy 3 ül a szétizzadt székében, majd az annya ráparancsol, hogy vegyen tisztát, de nem fürdik, mert online kell lennie. Nos az ilyen embereknek van egy érdekes szaguk. -
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #15419 üzenetére
Simán!
-
szumo
senior tag
-
szumo
senior tag
Ez igggennn!
Engem mostanában elkerültek a geek-ok. Csak normális embereknek kellett dolgoznom.
Viszont tegnap este mondta barátnőm, hogy meglátogat mostanában a huga, mert lehajtotta a laptopja kijelzőjét, majd vissza már recsegve, a kijelző pedig engedett és bepókhálósodott.
Szerintem elintézte, hogy kapjon új laptopot -
szumo
senior tag
válasz
Intelligencs #14830 üzenetére
Tévedsz aranyapa! Aztán rendeztél itt nekünk egy olyan kirohanást mint Zrínyi.
És magadra is vetted a dolgokat, pedig akinek nem inge nem veszi magára. -
szumo
senior tag
Én inkább most nem válaszolok az uraknak, ha megbocsájtanak.
Majd valaki más hátha nyugodtabb fejjel összeszedettebben tudja méltatni a leírtakat. -
szumo
senior tag
válasz
kraftxld #14818 üzenetére
De te meg tudtad csinálni, ergo, valami fogalmad van róla, valahol tanultad, láttad, volt min gyakorolnod, vannak alapok. de van egy csomó ember, akinek nincs, és mégis informatikusnak nevezi magát.
Én nem is próbálok meg exchange ben matatni mert nincs kedvem. Viszont aki nem ismeri az alapokat, az hogy is fog tudni rendes munkát végezni?
Ha egy háznak nincs alapja, akkor be fog szakadni a tető, mert megcsúszik a felépítmény.Alapok nélkül nem lehet jó munkát végezni!
-
szumo
senior tag
válasz
gaborbol #14812 üzenetére
Elméleti világ...................az a ki be....................
Addig a billentyűzet közelébe nem engedném a jónépet, míg nem tanul meg rendesen forrasztani, és mikro kontrolleleket építeni, csak hogy értékelni tudja a későbbi dolgokat.
Kapna tőlem 74xx sorozatú ic-ket, hogy szépen azzal oldjon meg matematikai és logikai műveleteket. Ahh.....
El van a kicsi segge szinte mindnek kényelmesedve, mert kihagyta a középiskolában az alapokat.
Na mindegy nem húzom fel magam, hisz én csak nyomi hardware-es vagyok.más: De az a fejcsóválós dolog jó!
-
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #14801 üzenetére
Nem is haszonra menne, hanem a túlélésre
Ha a pénz már szart se fog érni. -
szumo
senior tag
Ne is mond!
Még az egyszerű javításokat is lemondják az emberek és a cégek, vagy olyan low cost-os dolgokat vesznek, amiket meg kell néznem nekem is, mert még nem láttam olyat az alsó alatti árkategóriás cuccokból.
Szerintem nagy balhé lesz idehaza nemsokára. Nincs fizetőképes kereslet, az árak az euro miatt a plafont verdesik. Arra gondoltam, hogy szépen lassan hazaköltözök, és állatokat fogok tartani, hogy ha eljön a baj, legyen mit csereberélni. -
szumo
senior tag
válasz
Flame_ #14769 üzenetére
Az 50k a VGA ára volt, és nem a gépé.
Azért az nagyon nem mindegy.
SzerintemTudod hány ember tárgyal olyan ügyekben manapság ami nem az ő kompetenciája.
Szépen átnyúl a cég infósa felett, meghozza a döntést, és az informatikust kész tények elé állítja, hogy itt a sz*r, tessék szépen kipolírozni, és palotát építeni belőle.
Ez magyarország, amíg a görögök sorsára nem jutunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged