Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
#21346560 #36745 üzenetére
De mondjuk mennyire alap, hogy ha hívok egy számot és úgy veszik fel, hogy tessék, minden további név vagy megnevezés nélkül, akkor visszakérdezek, hogy XY-t keresem, vagy ezt meg azt a pizzériát, kft-t keresem. Annyira, de annyira elkényelmesedett már az átlag ember, hogy köszönni is elég, mindegy kit hívok fel, csak mondhassam már a saját dolgomat, aztán haladjon a faszkodás. Nem kell csodálkozni, ha valakinek szar ömlik a szájából, az szart fog kapni.
Multkor bementem dohányboltba, kiscsaj rettenet unott arccal rámnéz, mondja 'igen?' Mondom szeretnék kérni szépen egy doboz XY cigarettát. Néz rám meglepődve. Azt mondja, hogy én vagyok az első ma (zárás előtt 10 perccel) aki szépen kért, nem csak elmondta mi lesz. De sokkal régebb óta bántja a fülem ez a 'LESZ EGY' vagy a 'EGY CSOMAG RÁGÓT' hanyag kijelentések.
Ellenben ha engem egy ismeretlen szám hív, akkor nem fogok bemutatkozni mert nem tudom ki az majd a másik mondja hogy ki és mit akar, utána ha úgy látom bemutatkozom, vagy ha tényleg ismerjük egymást akkor azt se kell + esetleg mentem a számát. De egy pizzériánál és cégnél adott hogy úgy veszi fel hogy XY pizzéria, hamburger, kajálda kft stb. mert ott csupa ismeretlen hívás lesz.
Nade, vissza a számítástechnikához!
Tesóm sógornője megkérte tesóm hogy a PC-jüket szereljem már meg mert sok program nem akar futni, nincs net, hibaüzeneteket dob meg lassú. De ezt így ha nem is SOSben, de éreztem hogy jó lenne időben megcsinálni. Nekiláttam, hát le volt merülve az elem, cseréltem meg rendbe vágtam általánosan a windowst. Ez volt 3 hete. A gép itt van a a szobámban, hív 2 napja a csaj, hogy a laptopján nincs hely a C-n. TeamWieverrel nekiláttam, közben kérdezem, hogy a gépükért mikor akarnak jönni? Miért kész van? Persze, már aznap hogy idekerült. Hát ezt nem tudták. Persze hogy nem tudtátok, mert bátyám 3x próbélt hívni, de egyszer se vettétek fel, azért. Ja hát biztos nem hallottuk (és biztos azóta egyszer se nézett rá a telefon kijelzőjére hogy nem fogadott hívás van). Mondom, akkor mikor jöttök érte? Hát most itt a laptop, a gyerek ezen is tud mesét nézni, szóval nem sürgős. Jólvan azt látom, de ki fogom tenni a garázsba mert nekem itt útban van, márpedig a garázs elég párás, nem fog jót tenni neki, gyertek érte kérlek. Jó rendben, amint lesz időnk. A procedúra után telefon lerak, TW kikapcsol, ágyra lefeküdtem és telitorokból beleüvöltöttem a párnámba, de aztán jobban lettem és egy kellemes zöld tea társaságában mosolyogva néztem a Samurai Jack következő izgalmas epizódját.
Ja igen azt mondanom sem kell, hogy a ház belülről hüvelykujj vastagon poros, de ez már itt annyira megszokott, hogy nem is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest