- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Megkérdezem tőletek, biztos tudjátok a választ én már nem emlékszem rá. Dobozos DVD írókhoz (pl samsunghoz) kapott Nero szoftver használható valamire? Könyvtárba kellene csak néha archíválni pár dolgot, tehát, ha nem 30 napos verzió és írni is lehet vele, akkor tökéletesen megfelel.
Tudom már nem vagyok kiskeres, csak voltam, de amit a mi bezárásunk után a helyi egyetlen bolt művel azt megosztom veletek, ha nem bánjátok. A könyvtárhoz most hoztak 2 gépet, darabjáért kb 60-al többet fizettünk, mint a PCX ár... mindkét gépben E5200, Bios-ban manuálisan belőve mindkettőre 9*200-as órajel, memóriák 1:1-ben 400-on. Kértem, hogy ha már nem értenek hozzá, akkor legalább normális tápot rakjanak bele, hogy azzal ne legyen gond, kérem szépen kaptunk 420-as LC Power szutykot Corsair CX400 áron. Gépekhez persze Nero vagy ilyesmi nem volt, viszont kellene, ezért kérdezem, hogy vegyünk 12k-ért Nero8-at, vagy 7-ért írót amihez adnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest