Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambi
tag
na fakk, vettem inkább egy vizipipát XD.... nincs kedvem enyni pénzt kidobni kapszulákra..
az araboknak dús arcszőrzetük van, hátha a vizipipa segít rajtam is -
Rambi
tag
-
Rambi
tag
jaja, ksözi azért.. türelem nagy szőrt terem
a francba, nekem nincs kedvem mondjuk évtizedeket várni...
de az az érdekes h faterom is úgy néz ki mint egy medve, van rajta rendesen szőr...meg idegesít h a haverok is elég jetik... már próbáltam sokmindent, mondták h borotválkozztak sokat, az ellenkezőjét is...meg h kenjem hajszesszel...hát nem jött be egyiks em..
hormonális problémáim sincsenek
hmm..de a mellkasomon lett olyan vad szőr fél év alatt, úgy h nem foglalkoztam vele, meg ott is iylen kis szőke pihe volt. lehet most fél évig nem fogok borotválkozni,hátha az arcomon is bozont lesz ebből a selymes sz@rból.. -
Rambi
tag
csacsi!
ejj nem tudtok valami csodaszert,vagy valami ötletet adni nekem..az arcomon nem akar igazából nőni a szőr oldalt....bajusz+szakáll az okés, de pajesz már egy kcsiit foltos, oldalt az arcomon meg csak pár szőrszál van...vagyis közelebbről nézve ilyen kis apró szálacskák vannak,de gyenge meg szőke...sztem 20 évesen nem kéne iylennek lennie..nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Welock Touch 51
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest