Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
válasz
bmwk1200s #48 üzenetére
próbáld ki, hogy csak ezt kapcsolod be :
blt hd.theme
emellett legyen továbbá ez is bekapcsolva:
-white icon labels
-solid status bar
-black navigation barsmennie kell, mert nem csak @2x.png-k vannak, hanem sima 3g/3gs felbontású ikonok is!
Egy restartot is nyomhatsz, ne csak respringet!
-
blunt
aktív tag
bocs a csúszásért!
a theme : [link]
jelszó: mobilarena
Az időjárás widget-et a köv. verzióba teszem be. Ha mindenkinél minden jól megy (3g/3gs akármi), akkor jön a köv verzió a maradék ikonokkal és widget-el!
Telepítés: ssh-val a var/stash/themes.akarmi-be beléptek (az akármi helyén sok krix-krax lesz, de ezt majd látni fogjátok) és szépen bemásoljátok a könyvtárakat, amik a zip-en belül vannak!
Ezután winterboardban kipipáljátok ezt a 4 könyvtárat és respring!ha kérdés vagy kérés van (pl ikon), azt ide lehet
bmwk1200s: jön az is, csak még nem pontosan ott van a nap, ahol szeretném. Mármint pár pixel ide, pár pixel oda.. de javítom majd és beteszem azt is!
-
bmwk1200s
őstag
Nagy a csend. Bar az Unnepek ugye?!
-
bmwk1200s
őstag
Már nagyon nagyon várjuk a munkát... hány százaléknál tartasz érzésed szerint?
-
bmwk1200s
őstag
Bocsi, hogy megint sürgetlek, de hol tartasz??
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! lockinfo testreszabásában tud valaki segíteni? ilyet szeretnék csinálni tudna valaki segíteni?
-
Enjoy
addikt
Én első körben azokat az appokat akarom majd fazonra szabni, amiket kint tárolok Springboard-on. Leírom, hogy nekem még mik vannak pluszban kint (iFile-ban ilyen néven találtam meg a mappájukat), s ha netán tudnál egy-kettőhöz csinálni még ikont, az nagyon jó lenne
Csatoltam mindegyik proginak az alap ikonját, de ugye nem szükséges hasonlítani, nagyjából utaljon a progira
SoundHound Icon
Light Icon (LED lámpa)
Camera+ Icon
Skyfire Icon
WeatherPlus Icon
Tap DJ Icon
CarTunes Icon (Autóban ezt használom zenelejátszónak, a swipe vezérlés végett)
Mobile Mouse Icon (Tömören: az iPhone kijelzőjét lehet Touchpad-é varázsolni)
Műsorújság Icon
iFiles Icon (Fájl kezelő progi)
aNote Icon
FCBMobile Icon
LiveScore Icon
ReaddleDocs Icon
Translate Icon
OPlayer Icon
Messenger Icon -
blunt
aktív tag
válasz
bmwk1200s #24 üzenetére
hááááát.
kéne egy összesítés, hogy nagyjából mik azok a programok, amiket az emberek a magyar appstore-ból letöltenek, mert nem akarom azt, hogy a feléhez van ikon a másik feléhez meg nincs.
A legáltalánosabb lista kéne, én meg megpróbálom ma megcsinálni hozzá az ikonokat (ha még nem lenne)
-
blunt
aktív tag
napi wallpaper [link]
-
blunt
aktív tag
új carbon fiber task váltó háttér és folder háttér [link]
-
magyar777
tag
sziasztok
az lenne kérdésem hogy a Slantedlock nevű témába hogy tudok saját hátteret berakni mert ha default-ra állitom akkor csak fekete hátteret mutat? -
blunt
aktív tag
Szakmai topicba már beírtaam, de legyen meg itt is első oldalon, hátha még sokan mások is belefutnak ebbe a hibába :
Akinek nem megy az SSH a Jailbreakelt készülékén, az azért találkozik ezzel, mert "faszacsávó vagyok Hollandiából" (azaz egy hacker) úgy gondolta, hogy na majd ő megmutatja milyen egyszerű egy JB-s telefonhoz hozzáférni sima SSH paranccsal olyan készüléken, ahol nem történt meg a default jelszóváltás.
Íme a hibaüzenet, amit SSH kapcsolódás közben láthatsz :
I/O Error: Connection failed premature connection closed iphone
Megoldás pedig az, hogy a következő fileokat iFile-al ledaráljuk a telefonról. Amelyik file-t esetleg nem találnád az adott könyvtárban, azzal ne is foglalkozz.
/bin/poc-bbot
/bin/sshpass
/var/log/youcanbeclosertogod.jpg
/var/mobile/LockBackground.jpg
/System/Library/LaunchDaemons/com.ikey.bbot.plist
/var/lock/bbot.lockEzután újraindít, reinstall OpenSSH és örül.
No és megváltoztat SSH jelszót.
Azt pedig a következőképpen (mac-es verziót írok, nyilván a pc terminál is így működik)
-Terminal app elindít
-ssh root@192.168.x.x értelemszerűen ide a teljes ip címe jön a telefonnak
-jelszót fog kérni. beírod: alpine
-passwd -t beírod utána enter
-kéri a régi jelszót (alpine), majd kétszer az új jelszót, amit szeretnél használni
-miután megváltoztattad a root jelszót, a mobile jelszavát is megváltoztatjuk
-beírod, hogy login mobile
-passwd
-régi jelszó: alpine majd ezután beírod kétszer a kívánt új jelszót
-bezárjuk a sessiont úgy, hogy beírod: exitennyi.
-
blunt
aktív tag
ilyen fekete cuccokat dogivel talalsz cydiaban, most ez "meno style"
itt mar mindenki nyul mindenhonnan...Amikor en megvagyok, akkor ugy is egy kesz pakkent teszem fel a weboldalamra, ahonnan ingyen le lehet huzni. Kb 150-200 ikonnal. Ha meg lesz egyedi ikon kivansag, azt megcsinalom es feltoltom.
-
GALARDO
addikt
Végre megnyílt hajrá!
-
-
Enjoy
addikt
Jah, hogy OSX-szel tolod
Nálam is előfordult régebben (3GS alatt) ilyen.
Akkor elég volt egy Wifi Off-On, ill. Respring.
iPhone 4-nél még nem volt ilyen problémám, de ha rendszeresen bütykölök, tuti előjön majd nálam is..-
Amúgy az SBSettings-es skint is Te csináltad, vagy azt úgy szedted le Cydia-ból?
(Belinkelhetnéd ide is a MobileMe-s galériád, hogy másoknak is had follyon az eddigi változtatásokra a nyála)
További kérdés:
Mi annak a Widget-nek a neve, amivel időjárás-óra-dátumot kiraktad? -
blunt
aktív tag
Amikor kész a Theme, akkor a PSD file-t is mellékelni fogom, így bárki szabadon tovább tudja majd fejleszteni
Cyberduck (OSX) + Forklift-et használok ill. iphone explorert.
Nem tudom néha miért csinálja viszont a teló, hogy addig nem enged SSH-zni amig nem reinstallálom az OpenSSH-t...
-
Enjoy
addikt
Talán még a rejtett fájlok (Hidden Files) mutatását is érdemes bekapcsolni az iFile beállításaiban.
-
Én régebben "fapados" módszert használtam: Egyesével, külön felülírtam az eredeti Icon-okat.Majd tudnál küldeni egy ilyen fekete icon .png fájlt? (ha nem nagy kérés)
Csak, hogy egy-két alkalmazást én is fazonra tudjak igazítani a későbbiekben.#6: Nem probléma, a lényeg, hogy érthető minden! Majd úgyis átnézegetem, mielőtt bekerülnek az első hsz-be dolgok.
Open SSH + WinSCP duót használsz egyébként? -
Enjoy
addikt
Jut eszembe, Kommy fórumtárs már írt erről egy Logout-os blog bejegyzést. Az első hsz kibővítéséig azt érdemes nézegetni. ;
blunt: Köszönjük
-
blunt
aktív tag
Igo + OregonTrail + PQ2 ikonok [link]
Most pedig egy tutorial arra vonatkozólag, hogy miképp tudunk ikonokat cserélni.
iFile programot elindítjuk a telefonon.
Elnavigálsz a /var/mobile/Applications könyvtárba. Célszerű a settingsben kapcsolni, hogy "Show Application Names" és akkor tudni fogod, hogy mit is csinálsz valójában.
Ezek után kiválasztod a neked szimpatikus program nevét. Jelen esetben legyen a Skype.
Belépsz a Skype könyvtárba, majd azon belül a .app könyvtárba.Legörgetsz egészen az info.plist file-ig, majd megnyitod. (text viewer)
Két dolgora kell figyelni:
1. A <key>CFBundleIdentifier</key> sor alatt lesz a bundle-hoz tartozo nev.
Ez azt jelenti, hogy a Theme folderünkben a Bundle alkönyvtárban egy com.skype.skype alkönyvtárat hozunk létre, ebben fogjuk beletenni a <key>CFBundleIconFile</key> sor alatt található névre elkeresztelt új logót!
Ha ezzel megvagyunk, nincs más dolgunk mint egy gyors Reboot. Reboot után már az új ikon fog megjelenni!
@ Enjoy : igen, pontosan ott!
Köszi! Ahogy elnézem ezek a képek még így is túl nagyok, pedig tényleg lekicsinyítettem ps-ben.. Na mindjárt javítom.
Szerk 2: képek lekicsinyítve
-
Enjoy
addikt
Nagyon szép, elegáns, precíz munka!
Ha jól tudom, akkor a 3. fél által gyártott alkalmazások icon-jait a következő helyen találjuk:
/var/mobile/Applications/"alkalmazás neve"/"alkalmazás neve.app"/Icon.pngHa tévednék, akkor javíts ki kérlek
-
A gyári icon-ok helyéről majd összegyűjtöm a hétvégén az információkat, mert ha jól rémlik, akkor egy-két alkalmazás (pl.: időjárás) máshol található, mint a többi. (Legalábbis 3.1.3-nál még úgy volt). S ha összegyűlik nagyobb mennyiségű hasznos infó, akkor bekerül az első hozzászólásba.
Xsellize fórumán, vagy valahol tuti összegyűjtötték, majd utána járok. -
blunt
aktív tag
isteni!
a mai termes :
Trapcall ikon
Bugfix : A Wednesday tobbet nem log bele a datumba. [link]
Angry Birds halloween, rio es normal ikonok [link] *hamarosan csinalok egyet St patricks day alkalmabol is
Browser+ uj ikon, domborzati terkep hatassal [link]
Lockscreen fix felirat kerult a sliderhez. [link] A slider zoldre valt ha lockscreenbol veszed fel a hivast.
Maps ikon lecserelve [link]
Notification(b) ikonok egy arnyalattal szebbek lettek (relativ) [link]
-
Enjoy
addikt
Üdvözlök minden iPhone ill. iPod Touch tulajdonost, aki témázgatásra, illetve bármely más grafikai módosításra hajtja a fejét!
Több okból kifolyólag is itt volt az ideje megnyitni ezt a topikot:
Szükséges volt a grafikai módosítások téma kiragadása a szakmai topikból, hiszen az már lassan 50.000 hozzászólással büszkélkedik, tehát „túlzsúfoltnak” mondható. Ezzel a lépéssel remélhetőleg megkönnyítjük mindkét topik életét.
Továbbá itt egyszerűbb lesz kitárgyalni a „customization” téma rejtelmeit, nem kell több oldalt átnyálazni, hogy a témával kapcsolatos információkhoz jussunk.Itt van tehát a lehetőség, megosztani egymással a tapasztalatokat, tippeket-tanácsokat, screenshotokat.
Felhívnám a figyelmet, hogy a mélyebb szintű módosítások JailBreak-elést igényelnek, ami elméletileg garancia vesztéssel jár, így bármely témával kapcsolatos módosítást csak saját felelősségre csináljatok!
Gondolom mindenki olvasta regisztrációkor az "játékszabályokat", de itt is feltüntetem: Tilos a Warez!
Kérek továbbá mindenkit, aki képet illeszt be, lehetőleg ne teljes felbontásban tegye azt, mert ebben az esetben ki fog lógni a hozzászólásból, így gyakorlatilag értelmetlen, meg nem esztétikus!
A topik „belakása” folyamán hasznos információkkal fog bővülni az első hozzászólás, amire tudunk majd hivatkozni a későbbiekben, tehát érdemes (ajánlott) lesz visszanézni ide.
Have fun & Enjoy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest