- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kb7700
csendes tag
Sziasztok!
Videostationt szeretném elérni interneten keresztül, a porttovabbitas mikéntjét valaki megosztaná kérem pontról-pontra. Milyen portot kell adni, sajnos ez meghaladja az IT tudasom…nincs fix IP a NASon.
-
kb7700
csendes tag
sziasztok!
Van egy 418play az irodában (Vodafone hálózat) es otthon (t-home hálózat) egy 65q90a Samu tv. DS video a Samun van telepítve de amikor beirom az IP:5000 fiók jelszó adatokat akkor nem tud belépni a nasra, hibát ír . Mi lehet a baj? Irodában ugyanazon a hálózaton a régebbi Samu tv pikk pakk megtalálja es csatlakozik…mobilon csatlakozik a videostation…csak a TV-n nem
elore is koszi ha segitetek
-
kb7700
csendes tag
Sziasztok!
A régi DS photoban be lehetett állítani, hogy a család tagjainak a telefonja melyik NAS mappába mentse a képeket. Az új Photo Mobilen ha atallitom a mappat akkor minden telefonon átáll így később nem tudom szelektálni ki fotózta az adott képet
A személyes tárhely és a megosztott tárhely között ki a különbség? Mindegyiket fel kellene tölteni?Mééér kellett ez? Vagy én vagyok láma ehhez?
ha segít valaki…
-
kb7700
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Nas felhasználó vagyok. Lenne valaki aki érthetően el tudna mondani hogy kell beállítani a távoli elérést, backup-lehetőségeket és amit egy 418play tud? Photo backup megy, gépről át tudom tenni a cuccokat , quickconnecttel tudok belépni de VPN, távoli elérés, biztonság, stb nekem kínai
Előre is köszi ha valakinek van akar standard usereknek szóló cikke leírása...neten érthetőt nem leltem eddig...köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest