- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IRO21
senior tag
válasz
Dawe24 #83208 üzenetére
A /volumeX/@appdata/transmission mappában (meg persze a letöltési mappákban
) van a lényeg.
Lépésenként:
- Telepítsd fel az új lemezre a Transmissiont, indítsd el, menj végig a varázslón, majd állítsd le.
- A megosztott mappáknál add meg a jogosultságot az sc-transmission felhasználónak azokra a mappákra ahol a letöltött cuccok vannak.
- Nézd meg a /volumeX/@appdata/transmission mappában lévő fájlok és mappák tulajdonosát és csoportját és jegyezd fel. (Synocommunity csomag esetén sc-transmission:synocommunity vagy sc-transmission:transmission lesz)
- Másold be a régi lemezről a /volumeX/@appdata/transmission mappa tartalmát az új lemez /volumeX/@appdata/transmission mappájába.
- Ha nem egyezik a fájlok/mappák tulajdonjoga, akkor állítsd át az összeset arra, amit feljegyeztél.
- Indítsd el a Transmissiont a csomagkezelési központból.
- Lépj be a GUI-ba. Ha mindent jól csináltál a torrentek állapota paused és nincs hibajelzés. Indítsd el a torrenteket.Tesztelve:
DSM 7.1.1, Synocommunity Transmission 3.00-20 -
törölt tag
válasz
Dawe24 #48385 üzenetére
Pl. csatold fel a NAS-on megosztott mappá(ka)t-t a PC-n! (Vagyis CIFS protokollt használj, NE FTP protokollt.)
"Csak kábellel?"
Ez a kérdés mire vonatkozik?
Általában minden működik kábelen is és WiFi-n is. (A WiFi egy "láthatatlan kábel" ami a levegőben megy elektromágneses hullám formájában.)to Borisz76:
6 másodpercet késtem.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Dawe24 #48385 üzenetére
Csatold fel a NAS-on található MEGOSZTOTT MAPPÁT / MAPPÁKAT a Windows rendszerhez mint HÁLÓZATI MEGHAJTÓ.
Itt is írtam róla....tévesen KÖTET felcsatolást írtam, ami nem lehetséges....Csak megosztott mappát lehet.
-
BullZeye
veterán
válasz
Dawe24 #44190 üzenetére
Én is ezzel szívok egy ideje, be van állítva, hogy
Volume1/Downloads/Mappa
Erre csak ide tölti:
Volume1/downloads/!Downloads
Json fájlban is jó helyen van, már újra is telepítettem Transmissiont, és nem értem. Ahova most tölti oda a legelső induláskor véletlenül elnéztem, és azt állítottam be neki, most meg sehogy se tudom visszaállítani.
Bár nálam megoldódott azzal, hogy a kliens oldali programot is legyalultam teljesen (Transmission GUI)
-
Madwe
nagyúr
válasz
Dawe24 #33734 üzenetére
Ezt mondtuk, dehát van olyan ember, aki csak a saját szemének hisz
(nincs is azzal semmi baj, sőt
ha még élvezted is a mókolást, akkor pláne
) A DS ugyanazt az eredményt éri el, mint a transmission és társai, valamint funkciókban is ugyanaz, mindenre van rá megoldás, ami a többinél van - ok, a csigamód nincs benne, de kb ennyi
-
e90lci
senior tag
válasz
Dawe24 #33730 üzenetére
Ha majd lesz kedved megint belefogni.Akkor kezd teljesen előröl.Felhasználó létrehozása-->Megosztott mappa ahova mennek a letöltések-->utána telepítés Transmission meg írás olvasási jog arra a mappára ahova megy a letöltés.Telepítés után nas kikapcs,bekapcs.Vagy ha itt,vagy Burghausen környékén akkor elszaladok megoldom 10 perc alatt.
-
e90lci
senior tag
válasz
Dawe24 #33726 üzenetére
Mert user-rel is el kell indulni nekem is úgy van,mert azóta egy picit átalakítottam.Csinálsz egy user felhasználót adsz neki jogokat arra a megosztott mappára ahova mennek a letöltések.És utána futtatod a transmissont.Akkor nem kell admin.
Lépjél ki insert módból esc.Utána próbáld meg :wq.Vagy :x.save&exit -
Imco
őstag
válasz
Dawe24 #33712 üzenetére
Az tök jó amit e90lci kolléga ír! / e39fl vagyok!
/
Csakhogy én is szíttam egyet -május körül- rendesen a TM-mel.
Akkor talán blackrulz kolléga segített / ha tévedtem bocsi/, és SSH mokolással sikerült belehelni a TM-t.
A többszöri reinstall, delete takarítás stb. sem segített rajtam. Viszont utána ment rendesen. -
Valkűr
addikt
válasz
Dawe24 #33661 üzenetére
Gépen azért más a proci és a ram...Nekem felmegy a 216J akár 16-ig is, de ez volt eddig sztem a max...De úgy átlagban ennyivel tölt is, feltéve ha nem 10 letöltés megy egyszerre. Ettől többet ebből a nasbol letöltést semmivel sem fogsz kicsikarni. Ettől eltekintve én szeretem.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Dawe24 #33657 üzenetére
Synology DSM 6 - Download Station
Transmission telepítése DSM-6.0-ra / e90lci fórumtársunk bejegyzése
Talán azért nem ment mert a YT videóban a DSM 5.2-s verziója van, a te rendszered meg már újabb.
De ez csak tipp, nem mondom biztosra.Mod :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest