- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kroni1 #88783 üzenetére
Nekem a Stream Profile alatt van beállítva kettő különböző: A max meg egy alacsony felbontású.
A low bandwidth van állandóra beállítva, mozgásra meg a másik profil (high brandwith)
Így állandóan meg a felvétel, ha a home mode ki van kapcsolva, de csak akkor rögzít teljes felbontásban, ha valamit érdemes is nézni (a kamera szerint)
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Kroni1 #65044 üzenetére
Igen a DS 918+ utódjának tekinthető a DS920+
Ilyen kis méretű HDD-k helyett lehet érdemes elgondolkodni SSD-ben! Sokat gyorsulna a sok kis apró fájl elérésekben... ha lesz olyan.
SSD előnye még, hogy nem rázza a házat.... halkabb lesz az egész gép.
A biztonsági mentés természetesen megoldható külső USB-s egységre.
Az elhelyezés pedig.. ha nagyon akarja.... megoldható bárhová ahol áram van, UTP-t kell húzni neki ha nem lenne a kiszemelt helyen. Ez a rész megér némi fúrást, faragás. -
Met
nagyúr
válasz
Kroni1 #65045 üzenetére
Mi biztos? Nem, véletlenül voltak üres könyvtárak.
Növekményes mentés volt beállítva, hdd meghalt, de sebaj van mentés.
Másoltam vissza és utána jöttek a meglepetések, hogy kiesett 6-7 hónapnyi file változás, könyvtárak meg voltak ha éppen készült az is, de üres.Nem akarlak lebeszélni a használatáról, csak gondoltam megkérdezem.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Kroni1 #65041 üzenetére
DS918+ és hosszútávra megoldódik sok gondod.
Szerintem !Fenti összefoglalót és ezt is nyálazd át... ha még nem tetted volna meg.
Nem javaslok külön kötetet...pláne nem ha 4 fiókos lesz a modell.
1 lemez beáldozásával MINDEN adatod "biztonságban" lesz....ha SHR kötetet hozol létre.
Persze tudom ez NEM BIZOTONSÁGI MENTÉS csak a rendelkezésre állást növeli meg....DE a lényeg, hogy ezt olyan formában, hogy MINDEN ADATRÓL !Tehát 1 lemez halála esetén is elérsz minden adatot.
1 db SHR kötet lehet : 1-2-3-4 lemez is.
1 lemezzel indulsz.
2. beszerelésénél TÜKRÖZ ! Tárhely nem nő !
3. és 4. lemez beszerelésénél már megint a tárhely nő.Ha több lemez is van , akkor egyszerre is mehet bele 2-3-4 lemez.
-
Proci85
senior tag
-
Vazuul
újonc
válasz
Kroni1 #57634 üzenetére
Szia! Nekem is hasonló problemáim vannak, annyi különbsegfel hogy friss NAS tulaj vagyok. Alapvetően a filmeim tárolása és egyszerre több készüléken(nem feltetlenül párhuzamosan) lejátszása volt az irányadó keresés mikor szembejött ez a megoldás.
Röviden...beszereztem egy ds418play-t és foggalmam sem volt hogy mibe nyúltam....
Androidon az MxPlayer app viszi a netstreemet DS Video-bol. Viszont a hálózat8 lejátszás az katasztrófálisan nem akar összejönni akárhogyan állítom az engedélyezéseket,tűzfalat, szolgáltatásokat...egyik látja, másik nem
Látja, de nem tudja lejátszani és nincs internet
Random más alhálóba kerül a Nas mint minden más
... Dlna lejatszás médiabox nélkül esélytelen?
Samsung ue40es6100 on volt amikor láttam a nas-t, megnyitottam es hiba miatt nem játszott le semmit.
...Elötte ugyanezek a filmek mentek vinyóról.
Egy kesze kusza 3 router és1 ap / 2 internetből álló hálózaton kéne rendet tenni és mindent a megfelelő irányba terelni
...egy labirintus egy kezdőnekcsak filmeket akartam egy forrásból hogy ne kelljen 3 db 2tb os külső vinyót cserélgetni 3 tv között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest