- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
A gond az, hogy az SHR köteted már aktiválta a 2 lemezes felállásban a védelmet.
Létre lehet hozni 1 lemezen SHR-t.
Majd amikor ezt a kötetet bővíted.....melléteszel egy lemezt , akkor tükrözi az adatokat. Ekkor lép életbe az SHR lemez védelme.Szóval nálad már 2 lemezes az SHR kötet.
HA 1 lemezt kiveszel , akkor a rendszer azt hiszi, hogy a kötet összeomlott.
Beraksz egy lemezt és nincs opció : csak javítani lehet a "hibás" kötetet.Ráadásul mivel az SHR tulajdonképpen 2 lemez esetén tükrözést csinál ezért mindig a kisebb lemez mérete határozza meg az elérhető tárkapacitás méretét.
Megoldás :
2 db különálló kötet.
Ehhez, viszont másolni kell.....
Rendszert újra telepíteni stb.... -
Magnat
veterán
Szia,
lehet, h van rá más módszer is, de ssh-ból szét tudod bontani a raidet, ha rákeresel az mdadm-re itt a topikban akkor írtam róla vhol, és úgy rémlik, eredetileg itt találtam a megoldást: [link] (Google fordítóval könnyebb ha te sem értesz fansziául
)
Én kivenném a 4 terást (amit leformáznék egy gépben, h véletlen se érezze a nas, h raid kötet tagja volt), és utána csinálnám meg a fenti lépéseket, aztán vissza a nagy diszket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest