- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
No, meglett megoldás. Synology Drive Server. WEB felületen bejelentkezve és az összes lomtárat egyenként ürítve sem végzi el a törlést. Ez érdekes volt így számomra.
DRIVE-on keresztül a LOMTÁR még mindig mutatta a fájlokat. Innen indítva a LOMTÁR ürítést már sikeresen felszabadult a tárhely. Boldogság!Köszönöm a segedelmet!
-
Hát, tökéletes megoldás nincs, ezt elfogadom, de azt hiszem körbenézek a piacon alternatíva miatt. Építeni én nem feltétlenül szeretnék, nyilván költséghatékonyabb, de pl. KKVt esetén ha legalább az alapfogalmakat ismernek, akkor biztos, hogy hiszti lesz, hogy miért Syno NAS, ha a HDDk kétszer olyan drágák bele...
QNAPnak is van már valami All-in-one Business Backup & Recovery cucca, ami tud PC/Mac/Nas/VMware/HyperV/Cloud/M365/G-Workspace alól szinkronizálni. Viszont éve nem láttam már a QTS szoftverüket, ki tudja jó vagy rossz irányba mentek-e vele (anno elég vacak volt).
-
Spec
őstag
Irodánként 4-5 emberről van szó, és jellemzően irodai szoftverrekkel dolgozunk, tehát pár 100 kbyte-os fájlműveletkeről lehet szó jellemzően. Néha digitális fényképeket is lementünk, másolunk, ott lehet 10-100 Mbyte adatmozgás alkalmanként. Szóval nem kell nagy dologra gondolni. Tárhely tekintetében szerintem összesen 8 Tbyte adattárolás elegendő lenne eszközönként, raidben.
Syl: Igen, a backup az fontos, ez jelenleg is megoldott. Ehhez van is egy 3. eszközünk. -
stigma
addikt
#92779AiRLAC :
Köszi, én úgy tudtam konkrét rendszer/VM dologra van az általad javasolt alkalmazás, de utánnanézek.#92781ffodi:
Syncthing alkalmazást régen mikor épített NAS-om volt OMV-vel, akkor használtam. Egyetlen hátránya az volt emlékeim szerint, hogy szinkronizáláskor hoz létre saját .Sync mappát asszem ami picit zavart engem, de ez 2-3 éve volt.Értékeny adatok esetében ha olyan Cloud-ot választok ami nem titkosít feltöltéskor akkor ezt megteszem elötte a NAS-on valami alkalmazással, és csak utána menne fel, vagy akár Hyperbackup-al.
Egyenlőre ez a rész még részemről kakukktojás, de még kutakodom.Köszi a válaszokat, pár nap múlva próbálkozom nyaralás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest