Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Borisz76 #29550 üzenetére
Én is arra gondoltam sokkal jobb ötlet letöltrni az anyagot a saját gépre amennyiben kívülről csatlakozunk. Köszönöm szépen a táblázatot, nagy segítség
(#29551) blackrulz - igazából kettő marketinges kollégám van akik napi szinten fogják használni, ezért a backup is egy fontos tényező, ezt nem tudom milyen módon célszerűbb megoldani, külső HDD vagy egy másik Syno. Ezen kívül több mint valószínű adnánk hozzáférést mindenkinek a cégnél, viszont ha jól tudom nekik belső hálózatról nem lesz szükséges a webes hozzáferés, meg kell osztani az adott mappákat velük és meg van oldva. Budapesti irodában összesen 15 staff van, Európa szerte van még 7 kollégánk akiknek adnánk hozzáférést és vannak még az amerikai marketinges kollégáink akiknek szintén biztosítanunk kell a hozzáférést, utóbbi esetben gondolom szükséges lesz az admin hozzáférés számukra? Új anyagokat felmásolják és máris elérhetővé válik számunkra és fordítva
Tehát nem vagyunk nagy cég
Link aggregation milyen célt szolgál amúgy? Elnézést a kérdésért, nem olvastam utána mire jó.
Kiderült - routernek is támogatnia kell és igazából az adat átviteli sebességet duplázza meg, belső hálózaton. Új routerekre is be fogunk ruházni szóval észben tartom ezt a featuret
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest