- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Látom azért néhányan hásználják ezt a csodát. :) Tény, hogy szigorú progi. :)
Viszont eléggé eszi a memóriát, betöltésnél erősen érezhető, hogy idő kell neki.
Játékoknál, ha internetre csatlakozunk, akkor tiltani kell vagy futhat közben? -
koax
tag
Hy,
Annyi lenne akerdesem hogy mit kell ahhoz beallitani hogy a startlap rendesen mukodjon? Hiaba nyomok ra akarmire egyszeruen nem tortenik semmi? Valahogy biztosan lehet allitani.... -
Grafman
aktív tag
Hát nem sokban.
Tudtommal a NIS2004 = NAV2004 + NPF2003 egyben. Plussz némi Spam killer, de az már kit érdekel.
Ja, és ha külön szerzed meg a kettőt és úgy rakod fel őket akkor ''látni'' fogják egymást, tehát lessz egy teljes NIS-ed.
A NAV2004 mostmár elég jó, mert egy picikét gyorsabb miont elődje. Mostmár ''csak'' 1óra egy full 60GB-ás vinyónál az eddigi 70perc helyett... -
Uher
aktív tag
Végülis sikerült. Uninstall, utána regisztri pucul, majd manuálisan a regisztriböl minden symanteches és nortonos bejegyzést töröltem. Majd előröl az egész. A NIS telepítésnél kérdez hozzáférési jogokat hogy csináljunk újat vagy a Wines jogokat használjuk-e. És most az új jog készétését választottam, nem a Wines mint előtte és most müködik rendesen.
-
raven10011
senior tag
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Én ezt a progit használom már néhány hónapja, eddig mindenféle felmerülő dolgot be tudtam vele állítani, ugyhogy kérdezz, hátha véletlenül tudok segíteni :D
-
Uher
aktív tag
Hello. Felraktam a NIS 2004, de amikor rámegyek, hogy beállítsam, akkor azt írja ki, hogy nincs hozzá jogosultdságom. Valakinek nincs valami ötlete hogyan tudnám visszaszerezni az irányítást felette?
-
useless
aktív tag
válasz
J.J. András #7 üzenetére
Lehet, hogy azért mert blokkoltál valamit! Nyisd meg a programot és kattintsál a Personal Firewall-ra ekkor jobb panel -> configure
A megjelenő panelen a Programs fülecske és lent a Manual Program Control-nál nézd meg, hogy nincs-e valami blokkolva (pl. flashget). -
Lobonc
tag
Miben jobb mint a 2k3 azon kivul hogy egy evvel ujabb?
-
useless
aktív tag
válasz
J.J. András #4 üzenetére
Tényleg nagyon jó! Te hogy tudtad aktiválni?
-
LordX
veterán
válasz
J.J. András #1 üzenetére
1. Meg kéne még vennem.. Hol lehet?
-
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #1 üzenetére
senki, akkor vegye is ki egy admin ezt a Témát, köszi
-
J.J. András
őstag
az lenne a kérdésem, használja -e valaki ezen programot ?
nektek jól működik ? lehet hogy csak nem jól állítottam be valamit ?
leírhatnátok egy helyes konfigurálást......hogy tudjak kimenni játszani,meg töltögetni is.....
köszi előre is
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest