Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
Paramount Networkön megint vihar van a képminőségben
-
boborján2
őstag
Egy bullshit amit magáról mond ez a cég.
Ők a legfejletebb ,legdurvább rendszert használják ,istentudja mennyi év tapasztalat a műsorazórásban, minden látnak, mindent tudnak a rendszereiknek köszönhetően, stb marketing rizsa.Amikor meg bejelentesz egy hibát ,pislognak mint hal a szatyorban és 1 hétig tarta a javítása.

-
patex1983
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ebben a hsz-ben lesz a link.
Ezen kell előfizetni, ennyi a titok
-
Kiskutya
veterán
Azt az 1200ft dolgot le tudja írni valaki? Szept 4ig van az lg promo még előtte le akarom mondani de 1200-ba még hajlandó lennék maradni.
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Én most meccset néznék , viszont csak alacsony felbontással megy és sokszor akadozik Telekom 1Gbps optikán. Honnan tudom, hogy ez most a Telekom routing hiba vagy a sweet tv-jé?
-
tomi5244
őstag
Most van egy akció ami szeptember végéig tart. 3+3, azaz ha 6 havit kifizetsz előre, akkor 3 ezerre jön ki havonta a 122 csatorna, a többség HD-ban. Én se mertem bele ugrani, így most próbának csak egy havit fizettem ki, ha beválik, akkor szeptember végén még mindig lesz lehetőségem az akciós csomagra. Mivel Telekom netünk van midnenképp kell a próba, mert olvastam, hogy ott lehetnek gondok a streamben... masjd meglátjuk.
Direkt Now appot használok LG TV-n már évek óta, de a nyáron most egyre többször hasalt el, volt hogy fél napokra is, illetve a csatornák száma is kevesebb az Antikhoz képest.
Ha valaki kíváncsi, akkor 1-2 hét után majd bszámolok a tapasztalatokról
-
aujjobba
addikt
Targytalan, a ceges VPN szivatott.
-
nyesteb
tag
válasz
hematoma1
üzenetére
Nekem Samsung TV-m van, este és ma reggel gond nélkül ment.
Pontosabban a szaggatás megvan, de elindul az app rendesen.Sajna ötletem nincs, mi lehet a gond, csak hallottam, hogy 3-5 évesen a Samu TV-k tiltják az okos részük bizonyos részét és néhány app nem fog futni. Remélem csak útszéli kacsa volt, még van 2 évem addig...
Sok sikert, ha megoldódik, azért írd meg, ki tudja, hátha másnak is lesz ilyen gondja.
-
hematoma1
senior tag
Mindenkinek jól működik csak nekem nem?
-
urgoz
aktív tag
válasz
hematoma1
üzenetére
Igen. És nem is olcsó...
https://antiktv.hu/hu/#prices -
hematoma1
senior tag
Lett egy probléma.Samsung tv van itthon. Megakartam nyitni a sweet tv-ét,és teljesen üres a kép. Az LG tv-én nincs ilyen probléma. Eddig jó volt.
-
urgoz
aktív tag
Antik tv-n van jó pénzért...
https://webtv.tv/hu/tv/fishing_and_hunting_hun
Érdekes, hogy a szlovák és cseh sweet csomagban van f&h, és sokáig magyar hangsáv is volt rajta. Valahogy hozzánk nem jutott el. -
beci
őstag
Sziasztok.
Fishing&Hunting van a Sweet-en? -
Corleone33
senior tag
Éppen a Pókembert nézzük a Paramount-on, sajnos megint előjött a képszétesés/"nyekergő" adás hiba

Vasárnap ugyanez volt a probléma, a Szellemirtókat konkrétan végig se tudtuk nézni, annyira szaggatott az egész...
-
Akelaus
senior tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Nem, nem nálad van a hiba. Vasárnap én is bekapcsoltam, aztán jó pár csatornán azt tapasztaltam amit te. Első gondolatom az volt, hogy nálam sz.r a net, de kiléptem és a Skyshowtime/Youtube/Hbo Max ment rendesen. Így azt kizártam, hogy a net, vagy a router lenne a gond.
Tegnap egy pillanatra megint előjött, de már nem emlékszem melyik csatornán. -
Bence01
tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Elég sokszor ilyen mostanában a kép.
Szerintem nem műholdrol jön, mert ott eleve nincs annyi HD csatorna mint ebben. Illetve eddig parabolát használtam, ha visszakapcsolok oda ott nincs ilyen probléma. Egyébként a műholdas adásnál sokkal komolyabb a hibajavítás mint itt, kocakásodás nem szokott lenni max megáll a kép. -
cigam
titán
99% hogy nem műholdról szedik. Egyszerűen az UDP stream ilyen. Ha elveszik csomag, az így válik láthatóvá. Ha az elosztó proxy így (hibásan kapja, csak így tudja továbbítani is).
Ez a fajta hiba lehet a sweet.tv rendszerében, a szolgáltatódnál, de az otthoni hálózatod problémája sem kizárható. Sőt! Adott esetben akár így is kaphatja meg a sweet.tv, így nem tud vele mit kezdeni.
Nem könnyű kinyomozni, de nem is lehetetlen. -
Bl.Gyo.
őstag
Másnál nincsenek ilyen kép szétesések? A hang is "nyikorog" közben. Folyamatosan csinálja pár csatornánál, nem lehet nézni. Nem mindegyik csatornánál van ez, úgyhogy a netem az jó.
-
HUNited
őstag
Létezik hogy az 1200 Ft-os ajánlatnak lőttek? Nekem minden féle hibát ír ki
Bocs rossz linkre kattintottam (amit e-mailben küldtek, esélyesen az a payment id járt le)
-
rebla
aktív tag
Sziasztok! Ha törlöm a sweetv fiokom majd ugyan azzal az emailal regisztrálok ( ha egyáltalán lehet? ) egy uj fiokot az új előfizetésnek számít? Vannak kuponok amivel jóval olcsobban lehetne fél vagy egy évre előfizetni de csak új előfizetöknek engedi. Augusztus végén jár le az l csomag. A kártyát eltávolítottam mert 4000 ért sikerült véletlenül egy filmet megvenni ami most sem értek mert kérdés nélkül azonnal levonta pedig csak nézegettem milyen filmek vannak... Aztán jött a vásárlás. Ez elég érdekesen van megoldva...
-
gyogyeger
csendes tag
Sziasztok.
Kártya törlése után mennyi ideig megy még a szolgáltatás? -
válasz
gyuri81
üzenetére
Vagy még az lehet ami a múltkor volt nekem, hogy be volt fagyasztva a kártya és sikertelen fizetés miatt egyből "lejárt" az előfizetés és nem próbálkozott újra a fizetéssel.
Nézd meg az emailjeidet, az ismétlődő előfizetés legyen bekapcsolva. Nekem 30-án vonja minden hónapban.
-
trec12
addikt
válasz
gyuri81
üzenetére
Nem ki volt kapcsolva az automatikus megújítás? A fiók kezelésében tudod megnézni. Én is gyorsan megnéztem van 2 előfizetés is ennyiért nem szeretnénk elveszíteni....
Egyik helyen 7e Ft-os 60 csatornás ktv előfizetést váltottunk ki vele. Igaz a képminőség picit rosszabb de annyival nem, hogy zavaró lenne. Eddig pipa. -
Eddig 1200 Ft-ért fizettem elő, de most azt írja ki, hogy az előfizetés lejárt. Ez mitől lehet?
szerk: CZSTARTL
Ez a kód még működik..akkor kihúzom szeptemberig

-
Zjunior
veterán
Kulfoldrol mar nem elérhető vpn -el?

-
zdehima
csendes újonc
Sziasztok,
Szlovákiában élek.
tudná valaki nekem, egy "Magyar" sweet tv ,fiókot regisztrálni ? -
Fuci
újonc
Sziasztok!
Jelentkezett esetleg másnál is az a probléma hogy a csatornalistájában nem látszódnak a csatornák előtt a csatorna számok?
Valamint szokott lenni másnak is olyan hogy néha megszakad a műsor hogy nincs net, és vissza se akar jönni a műsor bármit nyomok?
xiaomi 3.gen tv boxon nézzük wifiről. -
trec12
addikt
válasz
HUNited
üzenetére
Aki kevesebbet tévézik kevésbé fontos neki a jobb képminőség a komoly support annak tényleg nem éri meg 5-7-8e-t fizetni nagy szolgáltatónak. Arra a sweet kiváló alternatíva. Sőt nálunk is egyik helyen van egy alap Telekom net meg mellette családon belül okosban a sweet.
Ajándék kb....Az idősebbeket a családban viszont a jelentős spórolás ellenére sem tudjuk rávenni sajnos a DVB-C-ről erre.
"Ők ezt nem tudják megtanulni".
A Face azért az megy nekik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó hete jelent meg a hiba a szolgáltató ügyfél jelzésre javította a hibát tehát ők nem vették észre….

ki érti ezt.
Egyik helyen 7e Ft-os 60 csatornás ktv előfizetést váltottunk ki vele. Igaz a képminőség picit rosszabb de annyival nem, hogy zavaró lenne. Eddig pipa.

Ajándék kb....Az idősebbeket a családban viszont a jelentős spórolás ellenére sem tudjuk rávenni sajnos a DVB-C-ről erre.