Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
gyogyeger #3338 üzenetére
Szerintem az új L csomagod az érvényes amire vissza álltál. Úgy vettem észre arányosítva számolja a különbséget. Én is átálltam egy másik L csomagra ami olcsóbb a régebbi drágább és így pozitív az egyenleg mert a fennmaradó napokat ugye nem használtam el a drágábból az új meg elindult, fizetve lett. Elvileg ennyivel kevesebb lesz a következő fizetendő. A számla forduló is újra indult az új L csomaggal. A számokból ez jön ki de tuti majd az lesz ha látom is mit vonnak majd.
-
gyogyeger
csendes tag
Sziasztok.
Nyomkodtam a telefonom.("jó kedvem volt")
"L" csomagról "M" csomagra váltottam, majd vissza "L" csomagra. Szépen levonta két manővert. A második számla ("L" csomag) csak 1000ft. Most akkor ennyi lesz havonta? -
takacska
csendes tag
PC-n kell a kodi hdavidka pluginjével, a böngészős tv nézés eléggé szükségmegoldás főleg a távirányító miatt. A távirányító app nagyon jól működik, letisztult, reklám meg minden mentes. Telefon képernyőjén a csatornák logója is megjelenik az aktuális műsorral, a műsorújság is elérhető. Helyi tartalmak is kezelhetők. Beállítás egyszerű, engedélyezni kell a kodiban a használatát, egy hálózaton legyen a kodit futtató gép és a telefon, megtalálják egymást. Nagyon reszponzív. Egérrel is lehet a kodit használni de kényelmetlen.
-
Arkar
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem használ mini pc-t , a sweet tv nézéshez ?
Mennyire élhető Mini pc vel sweet tv-ni?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Miért van az, hogy a böngészőben beállított kedvencek nem jelennek meg a mobil app-ban. Tv-n még nem néztem de gondolom ott is ugyanez a helyzet.
-
1stVikman
senior tag
-
hdavidka
csendes tag
L csomag - 1200-ért
https://sweet.tv/tariffs?offer_id=2590
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest