Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
bazsimano
üzenetére
A Sweet TV összességében gyors, stabil, megfelelő a képminőségű túl nagy internet sávszélesség sem kell hozzá. Ritkán ugyan de van néha fennakadás. TCL-en csak felteszed az appot és kiválóan működik. Nincs hűség, bármikor lemondható. Kicsit tanulós lehet az elején a műhold után de bele lehet jönni. Én összességében ajánlani tudom.
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnál eddig direct one volt, de most új megoldás kellene. Érdeklődni szeretnék, hogy milyen ezt a sweet tv? minőség? fennakadások? gondok?
TCL tvje van, erre simán csak fel kell telepíteni az appot es akkor mehet a tv szolgáltatás?
fix időre kell kötni? vagy határozatln?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Megszűnik a Nickelodeon CEE Magyarországon, helyette jön a Nickelodeon Global Unlimited (kevesebb reklámmal):
Bár az RTL Saleshouse ÁSZF-ben nincsenek benne a Nickelodeon csatornák, szóval lehet 0 reklám lesz:
https://rtlsaleshouse.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-123/
https://animesuperhero.com/forums/threads/international-nickelodeon-thread-part-14.5802399/page-42#post-88040129 -
Sok éve nem nézek TV-t de ez az 1200 Ft jól hangzik, kipróbálom.
-
641147
csendes tag
Működik még az 1200-as előfizetés, most fizettem.
-
pjen
félisten
Pár napja lemondtam az előfizut, most jött mail, hogy 3 nap múlva lejár az előfizum elfogy a befizetés, utaljak 1200ft ot és folytatódik az előfizu. Már nem kell. Akkor mégsem trükk.
-
Amarth
senior tag
Üdv!
Képarányt lehet állítani valahogy, vagy csak a tv menüben?
Esetleg a catornasorszámokat lehet változtatni? -
hematoma1
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Irtam a központnak
-
hematoma1
senior tag
A TLC órák óta nem működik. Nálatok milyen?
-
nchester
kezdő
Ahhoz mit szóltok hogy december 31-től 10 csatorna megszűnik. Szerintetek lesz helyettük valami más?
-
tobias40
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nekem is,csak a kíváncsiság hajtja az embert...
-
melodie
tag
Vajon 1200 forintos díj mellett is adják a boxot? Szerezz egy Android TV Boxot ingyen!Aktiváld az „L” előfizetést havi 4900 HUF-ért, és kapj egy Smart TV Boxot ingyen!23:56:59Csatlakozz a promócióhoz
mielőtt véget ér! -
gabor9991
addikt
Akinek kell nár boxot is kaphat [ami 3 hónap után az előfizetőé lesz]
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Fogsz egy tetszőleges VPN-t.
-
tobias40
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Vpn-el szépen meglehet oldani,keresgélni kell olyan országot-várost amit nem érint..
-
4Grider
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kevésbé valószínű, hogy a cgnat az ok. Az esti időszak miatt ez inkább nemzetközi peering probléma lesz, valahol torlódás van a hálózatban.
-
boborján2
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Ez volt a nap vicce??
x országban szolgáltat, 10M + ember kipróbálta a szolgáltatásukat ,van mögötte valszeg elég kraft az infrastruktúrában, van csilivili iroda és nincs alkalmazott aki átlátja/szabályozza a cég anyagi döntéseit?
Ha ez így van ,akkor ennek csőd lesz a vége nagyon gyorsan.
Ezzel szemben szerintem nagyon is tudatosan működnek és az agresszív gerilla marketinggel gyűjtögetik az ügyfeleket. Ha elegen vannak ,akkor jön a következő lépés. -
4Grider
félisten
válasz
HUNited
üzenetére
Ezek szerint nem tűnt fel, hogy itt pontosan ugyanazok a csatornák visszanézhetőek, amik a nagy vezetékes műsorelosztóknál is. Szóval ezt a szürkezónázást nyugodtan elfelejtheted.
A Sweet Tv Group Hu Kft létező cég 5 alkalmazottal és úgy a hatóságok mint a műsorszolgáltatók számára elérhető. -
HUNited
őstag
válasz
hedgehog
üzenetére
Eléggé régóta léteznek ilyen szolgáltatások (mellesleg ingyen is közösségi alapon, ami pont itt a Prohardveren indult anno, de az dvr nélküli). Lehet amúgy hogy ez pont félig vagy teljesen legális, de abból kiindulva hogy a tényleg legális szolgáltatóknál nem lehet minden műsort és minden csatornát visszajátszani, főleg nem 7-8 napig, szerintem ez is szürke zónás.
Amúgy mi az a kékmacska?
-
HUNited
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Ezt elég nehezen hiszem. Mármint hogy bármit is fizet felhasználónként. Ez a szolgáltatás a fekete és szürke szolgáltatások szintjét hozza, és szerintem a legalitása is nagyjából ez a szint. Egész egyszerűen ennél többet nem ér. Ha megszüntetik ezt a lehetőséget, szerintem harmadát-felét azonnal elvesztik az előfizetőiknek. Én legalábbis tuti nem fogok érte egy forinttal többet sem fizetni. Mondjuk ezt is minek fizetem nem tudom, nem is emlékszem mikor kapcsoltam be utoljára. Talán 1 hónapja amikor visszanéztem egy olyan adást, amit nem találtam meg más könnyebben használható platformon (Élet Érzés Kalazno - Spektrum Home, nem találtam sehol máshol). De a kezelése roppant nehézkes, vagy nem evidens. Pl. műsorra nem lehet benne keresni.
-
pjen
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Te írtad a dolgozói mobilt ami azért igen jó áron van, nem mindenki kap a cégtől. Az optikai netet nem tudod nyaraláskor magaddal vinni a balcsira. Nekem már egyik sincs, de mindkettőt kipróbáltam. Ha 5K t fizetsz a sweet ért éa mindent piaci áron számolsz hozzá nem hiszem, hogy olcsóbb. Példaul az RTL+ része a yettelnek,3490 ft/ho. Mindenkinek más a fontos.0
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az volt a tapasztalat, hogy amit vélhetően országon belül pingeltem, az rendben volt. Ami országon kívülre ment, ott jelentősebb csomagvesztés volt. Szóval valószínűleg nem a last mile-on van/volt a hiba. Nem saját net, távolról segítettem csak a hibakeresésben. Azóta nem tudom, hogy jelentették-e a szolgáltatónak, lett-e megoldás rá.
-
-
4Grider
félisten
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szintén német Voda, csak kábelnet. Időnként vacakol a sweet.tv, bufferel. Speedtest-en sebesség megvan, de ping statisztikában 8-10%-os csomagvesztés még a vodafone.de oldal irányába is...
-
4Grider
félisten
A Yettel TV használatához mindenképpen szükséged van az alábbi előfizetések valamelyikére:
Yettel OtthonNet tarifacsomag
OtthonNet Pro tarifacsomag
Lakossági, számlás, hangalapú előfizetés
Kedvezményes dolgozói vagy flottás előfizetés.
És ez bő dupla annyiba kerül ezek nélkül a csomagok nélkül, mint amit a sweet tv-nek évek óta fizetek. Ha az a cél, hogy havi 5000 Ft-ot vagy többet fizessek, akkor van még pár lehetőség, pl. ott van a TARR online tv. -
pjen
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Yettel? Mikor indult jobb volt mint a mostanában induló sweet. Egyébként akkor az nem trükkös hogy az előfizuk cím szerint változnak. Az nem trükk, hogy ha van lehetőséged belengeted a távozást? Az nem trükk, hogy az amúgy sem túl drága digit egy 6 lakásos társasház egy előfizuval használta ás a digi tudta, gondolom.
-
pjen
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Lehet, hogy a diginek se érte meg. Viszont a sweet az 5K vql kicsit túl van árazva. Én mikor felmondtam az 1200 ft ot, ugyanarra a csomagra kaptam 2300.ft.os.ajánlatot is. Ez pont ugyanaz mint a digi, minél.több előfizető bármi áron. És ott van még a film tár, az is hoz pénzt.
-
4Grider
félisten
Az egy külön szolgáltató volt, aki terjeszkedni akart az alacsony áraival. Nem érte meg neki, de a lényeg az volt, hogy minél több előfizetőt megszerezzen. Elég sokat megszerzett, így muszáj volt a konkurenseknek bekebelezni. De hogy jön ez ide? A sweet szerezhet 1 millió ügyfelet, de nem az 1200 Ft-os havidíjjal fogja neki megérni, hanem a weblapján hivatalosan meglévő árakkal. Az biztos, hogy az 1200 Ft-al nem tartja fenn magát, mert a TV2 és RTL csoportoknak ettől többet fizet havonta előfizetőnként.
-
HUNited
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Miért ne lenne erkölcsös? Ez egy létező ajánlat, nem kiskapu amúgy sem. Ha bemegyek egy boltba és egyedi árat kérek az sem erkölcsös? Ha nem akar nem szolgál ki oszt ennyi. Tudod mi az ami kiskapu? Tehát még az sem erkölcstelen csak kiskapu. Minden hónapban más kuponkóddal hosszabbítani.
-
4Grider
félisten
-
ijho
újonc
Ilyet nem mondtam.
És minek fizessek 4900 Ft-ot? Annyit nem ér meg, főleg hogy a Paramount-csatornák többsége kikerül (Comedy Central, Paramount Network, TeenNick, NickMusic, 6 MTV zenecsatorna). Ha 4900 lenne, lemondanám. -
Santi22
senior tag
-
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csibvpn, 3 hónapra 3300 HUF.
Ha android tv akkor arra is felvarázsolható.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na, ha az bérelt Telekom infrán van (ami vdsl-nél valószínű) akkor a Telekom híres peering problémája. VPN megoldja.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Telekom az ISP?
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Használja valaki a sweet tv-t kodi alatt? Olyan problémám van hogy este kB 17 órától használhatatlan lesz, bufferel minden csatorna. Napközben ok. Net jó. Tapasztaltok ilyen problémát vagy ez csak nálam van? Szinte csak este néznénk de pont akkor nem tudjuk..
Köszi a választ
-
feri1
aktív tag
Sziasztok!
Mi ez a sok elfogadni való a sweetnel?
Meg sem tudom változtatni.
Hogy lehet változtatni?
Üdv: feri 1
-
trec12
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
És ahogy a one topikban olvastam , a digi hagyományos dvb-c adása elégge ratyi lett mióta 4ig kézbe került. A "digi" dvb-c -től jelenleg biztosan jobba sweet.
Olyan biztosan állítod mintha lenne exDigid is de csak olvastál róla. Nem, abszolúte nem jobb a sweet. Az exDigi dvb-c képe láthatóan szebb ha sokkal nem is. A sweeten jobban látni a tömörítést. Nekem mindkettő van. A sweet nagyképernyőn éppen elmegy kategória.
-
boborján2
őstag
65" TCL minileden simán nézhető.
Viszonyításként a One IP alapú tévéje mediaboxal nem mondom hogy megeszi reggelire ,de azért láthatóan jobb/élesebb képet ad.
És ahogy a one topikban olvastam , a digi hagyományos dvb-c adása elégge ratyi lett mióta 4ig kézbe került. A "digi" dvb-c -től jelenleg biztosan jobba sweet.Regisztrálj és próbáld ki ingyen. Vagy asszem van 14 napos pénz visszafizetés is ha nem tetszik.
-
feri1
aktív tag
Sziasztok!
Milyen minőségű ez a sweet tv? Van egy új LG nano 81a típusú készülék. Volt digi kábeles van még. Elég rossz a kép, a HD csatornák sem igaziak.
Ki milyen tv-vel nézi a sweet tv-t és milyen minőségű a kép?Üdv: feri 1
-
boborján2
őstag
Android telefonon nálatok is elszállt az epg jó néhány töltelék csatornáról?
-
Axel73
csendes tag
Nekem is az 1200ft - os link aktiválás után jött ez az összeg levonás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest