Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

Sziasztok!

Kicsit félve írok ide, ránézésre ez a hardcore "igazi" órás topik, de rbalint88 kolléga javaslatára azért bekérdezek. :D

Jelenleg egy Apple Watch-ot használok és szeretnék valami elegánsabb, kulturáltabb megjelenésű okosórát. Ez alapból szűkíti a kört, az meg méginkább, hogy iPhone kompatibilis kéne legyen. Eddig amik felmerültek, mint opció:
    -Huawei Watch GT 5 Pro - talán a leginkább óraformájú okosóra, ami érdemben használható iPhone-al.
    -Valamilyen Garmin, bár ami relatíve jól nézne ki, ott már elég vastagon fog a ceruza
    -Apple Watch Ultra, kedvességből nevezném én is elegánsnak, de ugye a kompatibilitás és featureset miatt ez lenne lenne egy alternatíve. rbalint88 megpróbált lebeszélni róla a méretei miatt. :D

Néztem még a Withings ScanWatch2-t, de mutatós órákat sose tudtam megszokni. Tudom, ez írtó gáz meg minden, főleg egy órás csoportban. De nem tudok vele mit csinálni.

A keret egyébként 200-max 250 lenne.

Anno egy Amazfit Stratos 2-t használtam, nekem az kellőképen szofisztikált volt egy barna bőrszíjjal és valami kulturált számlappal.

Előre is köszi a tippeket, remélem nem vasvillával fogtok elkergetni a több pontos eretnek kijelentésem miatt. ;] :R

Új hozzászólás Aktív témák