- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Gyarmati_ #275614 üzenetére
Van többfajta, én is vettem előtte másikat, amihez vékonyabb rugósstift kellett, illetve az anyaga és a szemek illesztése is harmatgyenge volt.
Persze az általam linkelt is inkább irodai, otthoni, átlag utcai használatra alkalmas. Előnye, hogy könnyű fel és levenni, plusz könnyen becsúszik a pulóver alá. Vízi kalandokat, vagy fizikai munkát nem vállalnék be vele. Arra ott a gyári gumiszíj, amit pont erre találtak ki.
-
Dapro
senior tag
válasz
Gyarmati_ #275574 üzenetére
én vettem alirol 5000u hoz de jó nehéz volt rárakni, amelyik 5600as szij volt, pedig az kompatibilis kell legyen. és jó rossz minoseg is , pl feher szijat vettem és elszinezodott és nem is tisztithato semmivel mert nem jön le. egy jo minosegu feher szijra vevo lennek enis
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest