- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
novemberben szeretnék órát venni, meg is volt a kiszemelt, a bordó lünettás christopher ward trident c60 gmt, de ezek a drága angolok egy időre kivették a szortimentből (most épp megint van, de mi van ha...), fekete lünettásat meg nem akarok, van-volt már elég. a bronztól félek kicsit és nincs hozzá fémszíj, ami szempont lenne.
mit tudnátok ajánlani hasonló stílusban max 300-ig, újonnan?
Köszi! -
rbalint88
addikt
válasz
namilegyen #196529 üzenetére
Nokia steel /steel hr.
-
rbalint88
addikt
tudom, nem is óra, stb stb. apple watch 42mm. optikailag a fekete vagy az ezüst lesz nagyobb, hat nagyobbnak csuklón?
-
rbalint88
addikt
Hogyan nem lett padi teknocom: chrono24, discountshop nevu elado, holland szekhely, srpa21k1 269€+39€ szallitas. Kattintok a megvasarolom gombra, eltelik 5 nap, jon egy ellenajanlat(!) 338€-rol, merthogy ok csak 69€-ert tudjak kuldeni, mert usaban van az ora es igy mindent tartalmaz a postakoltseg, biztositas, vam-afa stb. Megirtam nekik, hogy ez egy eleg szar vicc, hogy a vasarolnek gombra kattintva nem tudom megvenni a termeket a kiirt aron, mert az oke, hogy ha alatta a “ciganykodnek” gombra kattintok es azt nem fogadja el, de hogy a kiirt aron nem lehet megvenni valamit, mert egy altalanos szallitasi dij van feltuntetve... baromi nagy csalodas. Ezek utan nem tudom, hogy valaha probalkozni fogok-e meg a chrono24-en orat venni
-
rbalint88
addikt
válasz
excalibur36 #195456 üzenetére
new with defects státuszú termék.
"This watch was bought with some others at a security industry auction and the watches sometimes have a slight mark on either the dial or some marks on the hands. In day to day use neither is really noticeable unless you look very closely. There are no mechanical issues everything is perfect except the minor issue described above" -
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #194842 üzenetére
Pont az skx szethekkeleset megelozendo gondolkodom a cseren, mar porgok azon, hogy keramia lunetta, zafiruveg stb. Meg hat a szerkezet se valami hu de pontos es ez banCSa a kvarcon szocializalodott kis lelkemet. Lehet, hogy ezen egy butikos beallitas erdemben tudna segiteni, nem tudom, hogy napi atlag 20 masodperc koruli keses nyersen, irodai munkat vegezve mennyire van rendben amellett, hogy ejszaka forgatoban van.
-
rbalint88
addikt
Mennyi ertelme van es mennyit szannatok arra, hogy egy skx007-et bekonvertaljatok egy solaros buvar jellegu seikora?
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #194207 üzenetére
a Hublot már 5 éve is "focistaóra" munkanév alatt futott és ez nem dicséret volt
mondjuk kérdés, az, hogy ebben a kategóriában mi nem számít "kommersznek"? Rolex, AP, Hublot mind fasza minőség nyilvánvalóan, de ezen a szinten azért ezek olyanok, mint a <100e kategóriában egy Seiko vagy Citizen... -
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #193768 üzenetére
Rollerből mondjuk pont OP-t vennék, nem sub-ot
Breitlingből Superocean Heritage 44mm kéne, Omegából SMP, Planet Ocean, Aqua Terra és Speedmaster is tetszik.
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #193736 üzenetére
én csak egy zafírt raknék bele, aztán már szexi ez az állapot. mivel alapvetően az óra egy használati tárgy és nem dísztárgy, helyénvaló, hogy ezt legalább használták is
amúgy mivel egy puskára, vagy legalábbis annak látszó tárgyra van ráhúzva, még akár az is előfordulhat, hogy nem jársz messze az igazságtól. -
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #193225 üzenetére
Kulonben is, ha egy ora mindent tud, akkor mi okunk lenne gyujtemenyt dedelgetni
-
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #193129 üzenetére
A felso nagyon kiraly.
A technomarine egyetlen szinben vallalhato szerintem, a sarga lottyos-titan szijas verzioban, nyarra jatszos buvarnak az tenyleg jo lenne ilyen 40-ert, de kb 50-ben alllt meg az skx007 (oke, vamafa nelkul) es az megis csak egy komolyan veheto ora, nem csak strandra lehet felvenni... -
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #192554 üzenetére
Gyanusan nagy a csend, szerintem mar epitik neked a maglyat
-
rbalint88
addikt
Óraforgatóból milyet érdemes?
Szeretném az összes órát egy helyen tudni, plusz legyen tartalék is benne, így 4-et forgató + 6-ot tároló darabot néztem. Ebayen, Ángliusföldről, postával 90 font lenne. De nem tudom, mennyire tartósak ezek az "alsó polcos" forgatók. Effektíve forgatni jelenleg egy, év végétől remélhetőleg két órát kellene, az is egy működő megoldás, hogy veszek egy 8-10 darabos tárolót és egy kettes forgatót, az itthon se nagyon drága (Klarstein St Gallen-t néztem, az tetszik is), de szumma nem lennék sokkal beljebb... -
rbalint88
addikt
Megjott usankabol az ismeros, meghozta a harom orat, amit kertunk (doboz nelkul, mindegy). Jott asszonynak egy nixon time teller 26mm, 25 dollarert jo vetel volt, de nagyon pici, eloben teljesen jatekora
Sogornak jott egy seiko recraft, kek szamlap, barna bor szij, az is rendben van, az en fulemnek kicsit hangosan huz. Szep kidolgozasu ora, egyetlen dolog faj, a seiko felirat a szamlapon nem rakott, hanem csak tamponnyomott, mikozben az indexek rendesen meg vannk csinalva. Mondjuk 100dollarert ez boven belefer, csak igy picit kilog a lolab
meg jott nekem egy skx007, szep es jo, jatszos buvarnak tokeletes lesz. A tok es a jubilee szij fasza, a szamlap meg ugye celszeruseg (leolvashatosag, lume) miatt olyan, amilyen. Nem lett szerelem, de alapvetoen tetszik, valoszinu meg is marad egy darabig.
-
rbalint88
addikt
válasz
pulutodurumo #191422 üzenetére
képen nagyon tetszik, de élőben még nem találkoztam vele és a héten nem is lesz rá lehetőségem, viszont le kell adni a rendelést. mondhatni kockázatmentes a dolog, de jobb szeretnék olyan óráért szívességet kérni, ami meg is marad. a 700usd-re akciózott fortis cockpit sajnos nem fér bele, pedig ott nem lenne kérdés...
-
rbalint88
addikt
sajnos a certina elfogyott, mire ismerős jön haza usánkából, úgyhogy arra gondoltam, egy fémszíjas skx007k2-t hozzon, ne jöjjön már üres kézzel
tudom, hogy klasszikus darab, de egyébként mi az általános vélemény róla? volt seikom (öröknaptáras kvarc premier), az olyan semmiextra volt, egy orient bambinoban több lélek van. skx007-tel még nem találkoztam élőben, annak azért jobb a "jelenléte", ugye? -
rbalint88
addikt
Erről mi a vélemény? [link]
-
rbalint88
addikt
válasz
FIREBLADE78 #190644 üzenetére
én az ékszerész és mellékesen órabuzi barátunkat szoktam megbízni az ilyen jellegű dolgokkal
-
rbalint88
addikt
válasz
FIREBLADE78 #190639 üzenetére
Cserelni nem biztos, hogy lehet, de egy polir es ujrafestes ezt meg ki tudja hozni kozel gyarira.
Btw egy alapos tisztitas nem artana az oranak. Elhalt bordarabok es kosz eltavolitasa is sokat dobna rajta. -
rbalint88
addikt
válasz
Szulita28 #190466 üzenetére
A GMT-nél jobban megéri a 15%-os kupon (141gbp spórolás), de majd csak novemberben lesz aktuális a vásárlás, addig a szeptember végi esküvőbe lapátoljuk a pénzt vasvillával, ami marad, az meg megy az autóba, ha épp kéri.
Csak néztem már annyi mindent... ez árban egy olyan határ, amit még jó szájízzel kiadok, a dizájn nagyon tetszik (iparági best of + a saját mutatókészlet), a GMT-ben nem sellita van és 40+ órás a járástartaléka -> bár ha a saját SH21 szerkezetes COSC modell meg lesz akciózva 50%-kal, akkor rárepülök, csak abból nincs színes verzió sajnos (bordó lünettásat venném a GMT-ből fém szíjjal)sipi83: feliratkoztam a hírlevelükre
btw valamikor lehetne csinálni egy topiktalit, ha van rá érdeklődés.
-
-
rbalint88
addikt
válasz
bluemirage #189978 üzenetére
37mm-es az női óra, bármit írnak rá
asszonynak ilyen van arany színű fémszíjasban, hát én ha azt felvenném, akkor kiröhögnének vele. btw a másik nixonja 42mm-es négyzetes fazon, az is hivatalosan férfi óra, de azt se venném fel, nem olyan dizájn.
-
rbalint88
addikt
válasz
bluemirage #189973 üzenetére
nem egyszerűbb egy divatórát zafírosítani?
pl: [link] -
rbalint88
addikt
válasz
alphaville #189216 üzenetére
azért egy Tissot-tra azt mondani, hogy "félvér svájci", az már az orvos mit mond kategória. oké, hogy alsó polcos, de svájci.
-
rbalint88
addikt
válasz
-szabi- #189199 üzenetére
Certina-bérencként, kék számlappal és fémszíjjal ezt venném: [link] lehet bevállalnám innen: https://www.jomashop.com/certina-watches.html?dir=asc&order=price&p=2#152125
de a szajkók között is vannak szépek, főleg a második: [link], [link], [link]szentségtörés: [link] sokan köpködik ezt a szerkezetet, de majd ha öt év múlva jönnek a hírek, hogy tömegesen szarik be, akkor aggódnék, addig meg örülnék neki.
-
rbalint88
addikt
válasz
t_a_m_a_s #189195 üzenetére
a Capital a legjobb, legtisztább. a másik kettő dizájnja zavaros.
Tamás: öltönyhöz csak a Capital passzol. talán a kronó Citizen, de azért se adnék 130-at, mivel volt a feléért és annyit talán megért újban a titánházas zafíros eco. Sajnos lélektelen kis vacak a svájciak mellett
ez nem szar mondjuk ennyiért: [link]
-
rbalint88
addikt
válasz
-szabi- #189193 üzenetére
ha a G10 szerkezet miatt nem veszed meg, akkor ne aggódj. a Certinám 9 éve vígan teszi a dolgát ugyanilyen szerkezettel. egy automata időszakos (5 éves) szervize minimum 20ezer, ezen 2-3 évente elemcsere (nyomásméréssel) 3ezerért, plusz ha szerkezetet cserélni kell, ugye 44eur+munkadíj, ahogy fent linkelték, szerintem vállalható kompromisszum.
engem az zavar a Tissotban, hogy icipicivel a Certina alá pozicionált márka és 9 éve az enyémet 74ezerért vettem azonos tudással. ekkora infláció meg nem volt... -
rbalint88
addikt
válasz
-szabi- #189190 üzenetére
a tissot szebb, de 130-at nem adnék érte. a festina-ért meg 60-at sem,max 30-at, mert nem áll össze a dizájn, a római számok a kronóval és piros mutatókkal nem áll össze.
bár svájci párti vagyok, de megnézném a tutu-nál és timcenter-t (plusz rákérdeznék TimeCenter fórumtársnál), hogy milyen kronó jöhet számításba ebben az árkategóriában.
-
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #188650 üzenetére
helyes, hogy már nem azt az életet éled
szép ez az óra. csak óóóóóriási.
-
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #188633 üzenetére
Ekkora csuklóhoz azért gondolom tartozik egy korpusz is. Személyi védelmet, behajtást vállalsz?
-
rbalint88
addikt
Ezekről az óramárkákról mi a vélemény, melyikben lehet érdemes gondolkozni?
Glycine
Squale
Sinn
TutimaVagy megfordítva a kérdést, 300 ,nagyonmax 400ezerig milyen új, leginkább búvár stílusú órában érdemes gondolkozni? Ebben a kategóriában már talán elterjedtebb az automata szerkezet, de valami nagyon nagy márka kvarccal nincs automatikusan kizárva (a TAG aquaracer nem tetszik és nem akkora márka)
-
rbalint88
addikt
válasz
vadászcsiga #187699 üzenetére
vesémbe látsz. egy tudor lenne az álom, de szerintem arra még várni kell egy darabig. a bordó lünettás black bay heritage nekem a non plus ultra jelenleg,
ez a Ward szerkezete:saját cikkük, ablogtowatch
-
rbalint88
addikt
válasz
vadászcsiga #187697 üzenetére
és mi most a legolcsóbban elérhető minőségi in-house werk?
chr.ward 120 órás járástartalékúja ígéretesnek tűnik, de még nem mélyedtem bele. na meg teli áron 600+ ezerért nem vennék wardot, az biztos -
rbalint88
addikt
válasz
pulutodurumo #187242 üzenetére
60papírért nem rossz vétel. ugye megvették a whitingsot és ez az ő okosórájuk továbbfejlesztése. anno szemeztem az egyszerűbb activité modellel, de az a 36mm viccesen kicsi volt a csuklómon, de mivel vékonyabb fazon, ez is tuti kicsi lenne
ez kb olyasmi lehet kézen, mint a kisebbik orient bambino. ha lenne belőle egy kicsit robusztusabb 42mm-es kivitel (lehetőleg olcsóbban
), akkor én is elgondolkoznék rajta. csak ez tipikusan egyetlen órának való, mert ha egy héten egyszer-kétszer veszed fel, pont semmit nem érnek az okos funkciók
-
rbalint88
addikt
válasz
m3tr0 #187203 üzenetére
nyomáspróbázni kell minden elemcserekor, akkor kiderül, hogy milyen állapotú a tömítés benne.
elmennek ezek évtizedeket, nem kell félni tőle, hogy gond lesz. ha meg mégis megunná magát a szerkezet, gombokért lehet venni. a komolyabb hárommutatós-dátumos eta kvarcok is megvannak 10k-ból, ez a szerkezet meg kb a fele-harmada -
rbalint88
addikt
válasz
daara #187045 üzenetére
volt ilyenem, a rotorja baromi hangos volt - szerintem egészségtelenül - , aquaparkozást gond nélkül bírta. 2 évig használtam napi játszósnak, ahhoz képest eléggé jól bírta esztétikailag is, hogy mennyi bántást kapott.
járástartaléka elég kevés, szóval vagy mindennap "hokizni" kell vele vagy kell hozzá forgató, ha mást is akarsz hordani mellé.
ennyi pénzért mondjuk nem rossz ajánlat így se, csak nem kell tőle csodát várni. ebben a kategóriában még inkább kvarcot vennék. -
rbalint88
addikt
válasz
Dorian #186414 üzenetére
Nagyon szép! nekem is fáj a fogam egy fém szíjra, de ha találni is hozzá, annyi mint maga az óra volt nekem... úgyhogy marad a fent mutatott bőr és nyárra a nato szíjak (navy kék, fekete, bond)
bence0929: köszönöm, szerintem is szép ezzel a szíjjal. a gyári mintájára készült, csak az már elöregedett, kezdett kirepedni 10 évesen. annyi, hogy ez végig 4mm a vastag, a gyári a csat felé vékonyodik 3mm-esre.
-
rbalint88
addikt
válasz
schawo #185767 üzenetére
Lehet alsopolcosnak hivni az eta szerkezeteket, de azert sz elvitathatatlan teny, hogy jelenleg es evtizedek ota ok az iparagi sztenderd. Ha egy nem epp egypalcas orakat gyarto ceg azert valt sellitara, mert az majdnem ugyanolyan jo (papiron talan meg jobb is), viszont kisebb a bekerulesi koltsege, az szamomra nem elfogadhato. Nem sznobsagbol, hanem mert volt egy evtizedekig mukodo “gentlemen”s agreement” gyarto es fogyaszto kozott, hogy persze lenyulunk, de azert nem kurunk at teljesen. Szerintem ez valtozott meg azzal, hogy ugyanazt aruljak ugyanannyiert meg olcsobb, meg alsopolcosabb werkkel. Persze ez egyreszt csak a geekeknek szamit, meg annak, aki nem ket hetig kapalja a gdp-t egy ilyen aru oraert es tulmegy az ingerkuszoben, hogy netto a brandert fizessen meg tobbet. Persze ez is innen a balkani pocegodorbol van ilyen relacioban, nyugaton ezek kvazi divatorak meg, egy rendes orabuzi megveszi a 10-100ezer €-s sajat werkes csodakat es lenezoen legyint erre a vergodesre.
-
rbalint88
addikt
Elerheto arkategoriaban (nagyon max 500k ujonnan) milyen hosszu jarastartaleku automata szerkezettel szerelt orak fordulhatnak elo? Powermatic 80 es derivaltjain kivul van mas minimum 50oras szerkezet egyaltalan ennyiert uj oraban?
-
rbalint88
addikt
válasz
ad4m1337 #185227 üzenetére
Certina DS Action-bol a zold (is) nagyon szep. Mido Ocean Star is szep es jo, bar abbol inkabb automata van es 150-be meg hasznaltan is nehezen fer bele.
A seikosok majd mondjak ahhoz, amihez ok ertenek, a japanokat.
Steinhart nem rossz egyebkent, kezenfekvo valasztas is (relative olcso, van support), de a kerdes az, hogy submariner kinezetu orat szeretnel vagy valodi buvarorat meruleshez. -
rbalint88
addikt
válasz
Empsepo #185097 üzenetére
Sztem pont nem lealacsonyito. Ha nem lenne presztizse az oranak, nem lenne valamilyen szinten statuszszimbolum, akkor par elmeroghyanton kivul mindenki otezer forintos digitalis casioval jarkalna, mert az idot mutatja, a datumot is, at is all 30/31 napon, mi kell meg?
Ez olyan mint az mp3 vs hanglemez. Technikailag tulhaladott, de szeretheto es meno dolog. Egy fasza ora pont ilyen. Csak ne akarjuk megmagyarazni a racionalitassal, mert nem lehet. Hobbi, statuszszimbolum, ekszer, nezd ahogy akarod. De mar egy 50-60ezres ora sem racionalis a funkciojat tekintve. -
rbalint88
addikt
válasz
xyzikeee #184858 üzenetére
Nixon time teller. Van kismillio szinvariacio, tobb tokmeret, tobb szamlapdizajn. Mondjuk inkabb femszinut vegyetek, az arany szinuek sokkal serulekenyebbek ilyen szempontbol.
A weboldalukrol rendelve europan belulrol (asszem Fr) kuldik az orat kb egy max ket het alatt. Hirlevelre feliratkozasert szokott jarni 10% kedvezmeny. -
rbalint88
addikt
válasz
KelemenUhr #184062 üzenetére
nem rendeltem, úgy voltam vele, hogy ha minőségileg oké az óra, akkor megveszem. néztem, hogy teli áron 25+posta (+vám, áfa) lenne, ez itt van, 30ezret megért volna nekem. de sajnos ugye elég sok baja volt a konkrét darabnak. az biztos, hogy kínai órát nem fogok rendelni, a kockázati tőkét meghagyom a vállalkozó kedvű és időmilliomos egyéneknek
találtam egy orient ray 2 raven-t, annál csak a tok felületkezelése miatt aggódok, meg ugye a speckó lünetta miatt nem lehet annyira egyszerűen moddolni fortis b42 pitch black-re
-
rbalint88
addikt
A vegyunk jatszos orat projekt kereteben megneztem ma egy Debert “blancpain fifty fathoms”-t. Sajnos kepeken szebb arcat mutatta, mint valosagban. Lotyogott a lunetta fuggolegesen, a datum el volt csuszva az ablakaban es egy femforgacs latszott az uveg hatlap peremenel. Ezek utan az mar nem is volt szempont, hogy a szamlap nem eleg mely fekete, mint ahogy a kepeken latszott. Az anyagminoseg amugy jonak tunt, de az osszeszerelesen meg sokat kell finomitani.
-
rbalint88
addikt
válasz
KelemenUhr #183967 üzenetére
Ebayen mindenkinel raktaron van mindenkinel, aki hirdeti
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
Mivel itt sok nalam informaltabb ember van, bedobnek egy kerdest.
Volt nekem par eve egy Invicta submariner hommage-om, amivel azt leszamitva teljesen elegedett voltam, hogy a lengosuly baromi hangosan jart benne. Elvileg NH35A werkes volt, de nem a ciradas feliratos, sarga sulyos, hanem a sima mart fem.
Hasonlo arkategoriaju (max 40k tokkal-vonoval) sub hommaget keresnek az alabbi feltetelekkel:
42-43mm atmeroju tok korona nelkul
22mm tokfulszelesseg (igen, szijhoz az orat)
Egyszeru dizajn. Lehetoleg szamok nelkuli szamlap. Datum lehet, de nem feltetel. Szerkezet lehet kvarc es automata is. Mivel nem lesz naponta hordva, praktikusabb a kvarc.
Certina DS Firstnek van egy mart lunettas valtozata, az lenne tuti, ha olyan lunettaja lenne. Ha az nem jon ossze, akkor sima fekete v sotetkek.
Invictanak van egy mindennek megfeleloje, de 38 es 47mm meretben... Annyira meg azert nem meno egy ilyen olcso ora, hogy levesestanyer meretben viritson a csuklomonKoszonom a segitseget!
-
rbalint88
addikt
válasz
Mercutio_ #183381 üzenetére
Elettartam jelen esetben amig be nem dobjak a fiok melyere
A srac se meg az apja se budan lakotten sajnos a fent reszletezett csoportba tartozom, aki kuzd azert, hogy egy 1000€-s orat tudjon venni majd maganak a 30. szuletesnapjara nagy nehezen... budaside ide vagy oda.
TOZ:ahh, ne viccelj, audi a3...
-
rbalint88
addikt
válasz
Mercutio_ #183377 üzenetére
nem mi vagyunk a célpiac, ahol 30-40-50 évesen ara veri magát az ember, hogy meg tudott venni végre egy 200ezres órát. gazdagabb társadalmakban simán vesznek ilyet érettségire a kölöknek.
de itthon is volt olyan ismerősöm, akinek a szegénysorsú vállalkozó apukája a 20. szülinapjára egy új omegát adott... -
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #183371 üzenetére
Akkor csak a tissotra all meg, amit feltetelezel
Amugy azok alapjan amit talaltam, azert volt szukseg a muanyag alkatreszekre, mert a sulycsokkentes is hozzajarult a jarastartalek kitolasahoz. Elvileg a pw80 is a 2824-en alapul, csak 38h helyett 80h jarastartalekkal. Most atfutva a dolgokat ugy nez ki, hogy a tisotban muanyag az anket cucc, a tobbiben meg kompozit, barmit is jelentsen ez.
Btw azert nem olyan hu de draga orakba kerul bele, egy 200 ezres ora meg ha elmegy 10 evet, gyartoi oldalrol nezve boven jo. Addig szamtalanszor odaverheted ugy, hogy attol tonkremenjen, leviheti a korfuresz, flex, villamos, motorral zako. -
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #183342 üzenetére
pont a napokban néztem utána a powermatic 80 szerkezetnek, mert érdekelne pár óra, ami ilyennel van szerelve. amit találtam, az alapján csak a tissot órákba szerelt szerkezetre áll meg amit mondasz, a többi gyártó részére (pl: certina, mido, hamilton) szállított szerkezetekben nincs műanyag alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Goddess of Victory:Nikke
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest