Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
bluemirage #260548 üzenetére
a gravitáció miatt megnyúlik az acél, általános iskolai fizika első osztály.
-
Veron
addikt
válasz
mert_csokis #260530 üzenetére
Ezek a kétrészesek általában hosszúnak bizonyulnak, egyrészes NATO-k pedig mindentől függetlenül érkeznek majd. Az elite silicone Barton kétféle méretben érkezik és a rövidebb méretűnek megfelel a hossza... és nagyon puha is, azaz kényelmes is egyben.
-
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #260192 üzenetére
mindenképp tartsd meg az asszonyt!
-
Veron
addikt
válasz
::Trunks:: #260152 üzenetére
szép ez a zöld.
mind így járunk egy-egy jó ajánlat láttán. én épp egy CW Twelve és egy Laco Pilot Pro között vacillálok, a végén még kénytelen leszek mindkettőt megvenni. -
Veron
addikt
új 40mm CW Atoll modellek. vinnék egyet ha lenne 38mm-es verzió.
random számok:40mm, SW200, WR300, 965 EUR -
Veron
addikt
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #259593 üzenetére
az az Octo nem rossz, elfogadnám
-
Veron
addikt
válasz
"_Maverick_" #259276 üzenetére
Részemről szó sincs erőltetésről.
A mondandóm lényege, hogy léteznek ilyen stílusnormák, bizonyos körökben illik betartani és jobb megítélés alá esik az, aki odafigyel erre. -
Veron
addikt
válasz
"_Maverick_" #259261 üzenetére
Ne már srácok!
Attól mert a többség nem az öltözködési etikett szerint éli mindennapjait, még léteznek íratlan szabályok.
A nappal - este megkülönböztetést még nem hallottam, de ha az órára, mint öltözködési kiegészítőre gondolunk, akkor lehet értelme a napszakhoz, évszakhoz, alkalomhoz illő színek használatának.
Nem mintha bárki is megtagadná a belépést az Operabálba Moonswatchban, de alkalomhoz illő óra viselése azt jelzi az adott illetőről, hogy tisztában van a társadalmi normákkal. Olykor ez, egyeseknek bizony fontos lehet.
Amerikai elnökökről stílusmintát venni pedig olyan, mint Neymart korszakos zseninek nevezni. -
Veron
addikt
válasz
dzsi23 #258628 üzenetére
@dzsi23: én meg pont 18-as kevert szálút vadászok, de egyik sincs raktáron. azt mondták nem tudják mikor érkezik... thanks Obama.
@djeperto: milyen olvasmányt?
@Feherfy: a bal alsó jöhetne, dátum nélkül.
@all: addig-addig keresgéltem valami új darab után, míg végül alig használtan találtam egy Longines Conquest VHP-t meg egy Stowa Marine Peseux 7001-et.
előbbi 210k, utóbbi 330k. teljesen más iskola a kettő, de mindkettő szép és érdekes a maga nemében.
olvastam már negatívumot és sok-sok pozitívumot erről is arról is. van olyan objektív jellemző, ami egyiket a másik fölé helyezi? mindkettő nem fér bele keretbe. -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #258610 üzenetére
és igazad van!
nekem le sem esett, hogy az az óramutató vége.
de valóban, konverziót végez. okos húzás, tetszik.
köszi, hogy fény gyújtottál az agyamban. -
Veron
addikt
-
Veron
addikt
válasz
@mriya@ #258519 üzenetére
az ezüst YM stílusra gondolsz, ugye??
-
Veron
addikt
Két kérdésem van hozzátok.
Egyrészt mivel lehetne a bezel insert 12 óránál található háromszögét kifesteni? A piros nem megy színösszeállításomhoz.Másrészt ehhez a buildhez melyik insertet javasoljátok?
-acél
-batman
-fekete
-ezüst YM
-vagy egyik sem -
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #258400 üzenetére
-
Veron
addikt
Ha ismerős elküldi nekem egyik saját, használt óráját Angliából, milyen sarcra számíthatok ill. mi a sarc értékének alapja?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #258317 üzenetére
-
Veron
addikt
van valakinek első kézből tapasztalata Vaer órákkal?
jöhetne egy kisebb verzió is az új CW-ből, az baba lenne.
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #257941 üzenetére
Nekem a top 2-ben van a Santos, hihetetlen a stílusa. Viszont hatalmas fekete pont a szíj miatt, mivel a csaton nincs mikroállítás és félszem sem jár.
-
Veron
addikt
Tudtok beszerzés forrást minőségi nato/rafra 19 mm szélességben és max 270 mm hosszban? Egyedül a CNS kínál ilyet de annál jobb minőségre gondoltam.
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #257709 üzenetére
Nem, ezek amerikai és angol árak. Nyilván jönne rájuk áfa, kivéve, ha csuklón érkezik Ferihegyre. Utóbbi esetben emészthető az árkategória.
-
Veron
addikt
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #257700 üzenetére
Világos. Mondom a legbosszantóbb a mikroállítás hiánya.
Elég lenne plusz egy lyuk, mint a SARB-okon, nem is kell ennél több. Attól tartok, hogy sosem találnám meg a megfelelő méretet.Egykébként kicsit beleástam magam a HAQ-ba és találtam néhány, max. féléves példányt, amin igencsak elgondolkodtam.
GS SBGX261 - $1500
Citizen AQ4080 - $1650
Longines Conquest - $700 -
Veron
addikt
válasz
-Ben- #257697 üzenetére
Nagy kiszúrás az a dupla csavaros linkrögzítési megoldás, mert nem egyszerű állítani a méretet.
Találtam egy szép állapotú SBGX261-et, de a pont a szíj az, ami visszatart a vásárlástól. A duplacsavaros stift és a "tapering" hiánya még emészthető, de a mikroállítást annyira hiányzik a nagyszemes oyster szíj esetében, mint egy falat kenyér. -
Veron
addikt
válasz
evilskati #257664 üzenetére
Az aventurin számlapos Everest silver jubilee egy limitált kiadás volt és valóban nem kapható már. Használtpiacon $750-800 körül mennek ezek.
A Miyota 9xxx egy nagyon jó kis werk: megbízható, 4 Hz, 42h járástartalék, lapos, bátran veheted. NH35-nél sokkal kifinomultabb szerintem (mindkettő van). -
Veron
addikt
válasz
dzsi23 #257660 üzenetére
Az endlink általában a stift tengelyen körül el van fordulva a toktól, ezért egy hegyesszöget zár be azzal. Minél inkább merőleges au endlink a tok hengerpalástjára annál kisebb a sarló.
Nyilván meg lehetne csinálni hibátlanra, akkor az endlink tok felöli metszete inkább konkáv forma lenne, amolyan ovális féle. Gondolom ekkora effortot nem fektetnek bele. -
Veron
addikt
válasz
LimaBravo69 #257651 üzenetére
-
-
Veron
addikt
nézegetem a kvarc GS-eket és van egy dolog, ami zavaró lehet: a szíj egyáltalán nem keskenyedik a csatnál, azaz elvileg kevésbé komfortos.
miért nem figyelnek vajon erre?! -
Veron
addikt
válasz
rbalint88 #257632 üzenetére
2002-es DJ-t és Tudor BB36-ot már igen, teljesen jó méret. Sőt, talán-talán még a spektrum kisebbik oldalán is voltak.
Amúgy a legkisebb modern HAQ tudomásom szerint a használtan még kapható Longines Conquest VHP 36-osban. Műszakilag az is remek, a japánok árának töredékéért. -
Veron
addikt
válasz
-Ben- #257616 üzenetére
Mindenben egyetértek. A GS nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, ebből a szempontból a Moserrel tudnám egy lapon említeni. Nekem egyik pillanatban pont ezért tetszik, a másikban pont ezért nem.
A tegnap linkelt Citizen AQ4080 csak annyira cicomásabb, hogy ne legyen rossz érzésem az egyszerűségével kapcsolatban.
Na és abban 3 évente sem elemet cserélni...ha lenne lehetőségem, lehet arra csapnék le.@bucsher: nagyon eltalálták azt a számlapot, az biztos. Én is fogtam a kezemben és nehéz belekötni a designba, a kivitelezésbe. Inkább a feketét kellett volna linkelnem, jobban össze lehetne hasonlítani az SBGX261-gyel.
@fattyu: technikailag az Eta werk is in-house de értem mire gondolsz.
-
Veron
addikt
Mai kérdés.
Longines Spirit vs Grand Seiko SBGX
Cosc Eta vs Haq Seiko
Field-pilóta vs dress (?)
Kinek melyik és miért? -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #257540 üzenetére
köszi a képeket. a Citizen kicsit jobban tetszik, a GS túl üres.
-
Veron
addikt
válasz
-Ben- #257515 üzenetére
úgy látszik ez a japán szépségideál órák terén: baton index, dauphine mutató, lume nélkül, makulátlan kivitelezésben, "elmegy" szíjjal.
itt az AQ4080 egy Alpinist mellett, a 37 mm ellenére egész nagynak tűnik. sajnos nem találtam méregetős videót, így nem tudom pontosan mekkora is az óra. -
Veron
addikt
The Citizen Aq4080
Ennél jobb órát nehéz találni.
Kifogástalan kivitelezés és technika. Design szubjektív, talán a szíj lehetne masszívabb, micro adjustment csattal.
~$1500 Japánból (+sarc) -
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #257450 üzenetére
valóban, pilóta sok van. de ilyen kidolgozással és történelemmel, kézihúzósban kevés akad.
-
Veron
addikt
Húsvéti óranézegetés eredményeként újra felszínre törtek a régi vágyak.
Mindig is szerettem volna egy Stowa duót: pilot & marine classic 36 modelleket kézihúzós werkkel. Nem olcsók (2300 eur együtt) és utóbbira 3 hónapot kell várni.
Kicsit aggaszt a méret, mert bár 36os a tok, a tokfül viszonylag hosszú és nagy a számlap mérete.
Akármennyire is kedvelem a Smith'sem, más kávéház a két márka, így még azt is beáldoznám a németekért. -
Veron
addikt
válasz
GlitterJohan #257369 üzenetére
350ért egyből hármat kérek.
-
Veron
addikt
Megérkezett az új GMT sorozat a Farer kínálatába.
SW 330 werk, 36 mm tok, ~1500 EUR ár. -
Veron
addikt
válasz
"_Maverick_" #257266 üzenetére
A kidolgozást nem tudom megítélni, sosem fogtam kézben ezeket és nem is olvastam róluk.
Pusztán esztétikai szempontokat figyelembe véve a Seikot választanám, mert letisztultabb, jobban tetszik a kék árnyalat és a szürke betéttel egyszerűen jobban néz ki. -
Veron
addikt
mit találtam?!
sárga Oris pointer date, nem is láttam még ilyen színben. -
Veron
addikt
válasz
BAti77 #257035 üzenetére
Biztosan lesz még Tudorom.
A gond hogy a jubileum évek múlva esedékes. Ennek megfelelően volt egy tervem, miszerint addigra majd megérek a drága órákra, egyre drágább modelleken keresztül. Licitáltam is Spiritre ebayen, és 2 mp híján el is hoztam... De mégsem .
Azonban miattad most inkább azon gondolkodom, hogyan tudnám előrehozni a jutalmat.
És ha szerzek egy BB36ot újra, akkor mi a következő? Semmi. Nem hinném, hogy akarnék jobb/drágább darabot.Amúgy a piros a képen nem Mido hanem egy Rado golden horse 1957 reissue.
-
Veron
addikt
válasz
BAti77 #256981 üzenetére
nem végleg, majd kerek 40-re veszek valami ütőset. mondjuk újra egy BB-t
nagyon kellett már egy in house werk a BB-be.
tetszik a jubilee szíj, de szerintem az oysterrel lenne az igazi.
a színek is rendben vannak, de remélem nem azt jelenti, hogy a fekete számlapos, fehér indexes eltűnik a kínálatból! -
Veron
addikt
válasz
BAti77 #256963 üzenetére
Igazából senki sem tudja hol nyúlt bele a Tudor a Sellitába. Ezért mondom, az az ETA nagyon jó kis werk volt.
Lehet nosztalgia helyett inkább Ball Engineer III vagy Longines Spirit felé veszem az irányt hosszabb távon (ETA 2892).
gondoltam, hogy Te fogsz kommentelni erre a kérdésemre. -
-
Veron
addikt
Mit lehet tudni a Tudor T600 werkről azon kívül, hogy ETA 2824-2 top és Sellita SW200-1 premium is lehet és valószínűleg házon belül módosították?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #256877 üzenetére
nincs mese, venned kell egy új órát, hogy pontosabban érkezennek a járatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest