- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
No.01 #244915 üzenetére
Kell venned stiftet, mert CW orakban mar minden gyari fem es gumiszij gyorscsatlakozos. Filleres tetel, barmelyik orasnal kapsz. Amugy szoktak adni a(z ebayes) nato szijak melle stiftet.
dzsi23: pont ez a bajom, hogy az arany fluted bezellel csinaltak egy 700ezres, tissot brandelt rolex copyt
a a full arany masik meg csak siman trombitarez szinu
-
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #244670 üzenetére
Nagyon enyhen szalcsiszolt volt gyarilag, sztem rajottem mi az eljaras (szalcsiszolas+polir), haztajiban ilyenre sikerult visszahozni: [kép] [kép] Kicsit finomabb korombuffer kellett volna, aztan (auto)polirpaszta es rongy. A kovetkezo 2-3 evre jo lesz, akkor meg ugyis kell vinni szervizbe, majd ott megcsinaljak profin
-
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #244674 üzenetére
Vidiabol van az iroasztalunk vagy en nem tudom, de fel ev alatt eleg karcos lett az ora, azota sokat nem valtozott.
ilyen: [kép] [kép] latszik, hogy a csat ket szele a leginkabb erintett. Nagyon enyhen szalcsiszolt a szij, de csak a kozepso szemek lapos felulete, a letoresek es a kulso szemek oldalai polirozottak, sztem ezt csak elszurni tudnam
Az oratok viszont patent, azon semmi nincs -
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #244651 üzenetére
Igen, az elmeletet en is igy matekoztam ki, csak gondoltam hatha te probaltad mar gyakorlatban is, amennyi ora megfordul nalad
eleg nehez egy csatot kulon eladni, ha megse lenne jo
egyebkent a 3 ev deskdiving elegge meglatszik a csaton, a ket szele fele tele van mikrokarccal. Hiaba na, nem egy tissszoo
-
-
rbalint88
addikt
válasz
HunChaos #244277 üzenetére
Az a legegyszerubb, ha elmesz egy jo oraboltba, ahol tobb markabol is nagy a valasztek es probalgatsz. Egyreszt mindegy mit mondunk, hogy mi a tuti vetel, ha az neked nem tetszik vagy kenyelmetlen vagy nem all jol. A tutu oraboltot tudom ajanlani, kedvesek is, ertenek is hozza es van valasztek is. Westend, Arkad. Szvsz ebben a max 200k kategoriaban olyan nagy csalodas nem lehet, nyilvan vannak jobb ar-ertek aranyu orak, pl a Casio Edifice szeriaja tipikusan ilyen, de ha olyan tetszik es all jol, amilyen tudasut lehet venni felaron is, akkor se erezd magad atverve
Az elottem linkelt Tissot PRX pl szerintem egy nagyon jo valasztas, ha stilusban olyasmit keresel.
-
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #243948 üzenetére
Attol meg hogy draga, nem lesz szebb
-
rbalint88
addikt
válasz
GlitterJohan #243799 üzenetére
Hol? (Olvasod es allnak sorba)
-
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #243765 üzenetére
Mondjuk a rolexnel lenne egy 500€-s kvarc daytona. Bar annal tuti az lenne, hogy instant varolista vagy flippertol azonnalra 1500€
Amugy rolexes hasonlatnal maradva ez olyan, mintha a steinhart megvette volna a rolexet es kiadnanak egy steinhart x rolex submarinert. Ugyanaz, csak mindenbol egy kicsit kevesebb, sokkal kevesebb penzert. Ugye mivel az omega a swatche, ezert ez ilyen szempontbol teljesen legalisan meglephetik, en emiatt ezt nem is erzem problemanak. Plusz ez egy buliora, en pont emiatt alapvetoen nem is annyira az eredetire hajazo kommersz “ezust”(szurke)/fekete szinben gondolkozom elsosorban, hanem szinesben. Plusz az eredeti speedmasterert nem adnek annyit, amennyibe kerul - tudom, tudom, kezihuzosan es plexivel autentikus, de reszemrol 2,5 millaert legyen automata es zafiros, bocs…
(mondjuk a seamaster is atlepte nalam a lelektani hatart a 2M feletti bolti araval, de ez mas kerdes) - viszont tetszik a forma, szivesen hordanek egyet mindennapi oranak. Meg az jutott eszembe, hogy lehet abban biznak, annyira bejon a vasarloknak, hogy vesznek melle kesobb egy eredetit is.
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
MARVEL #243347 üzenetére
Nem hagynam ki a christopher wardokat (c60 tide nagyon adja a mostani kinalatbol, de 43mm, sebixxxnek valoszinu tul nagy -> c65 kisebb, az jo lesz) es a Sinn-eket sem, ha mar a Tutima benn van
Szinten az olcsobb vegen megfogva sztem a “kommersz” (nem Grand vagy LX) Seikok is bejohetnek a kepbe, a heritage divereik szepek, igenyes kidolgozasuak es meretben is van megfelelo. Persze ha nem zavar valakit, hogy “csak egy Seiko”…
Breitlingbol meg az Avengert is bevennem, ha valakinek nem jon be a szamos szamlap, csak az indexes. Illetve hasznaltban a 41-es Colt is jo lehet. -
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #242653 üzenetére
Az a durva, hogy ezt ujonnan meg lehetett venni 3000€ korul, most az utodmodell meg 5000€ felett van a butikban
de az legalabb inhouse szerkezetes!!!4!
Egyebkent probaltam fel ilyenbol 46mm-est, meg az en 21 centis csuklomon is olyan, mintha egy kistanyert kotottem volna a karomra… -
rbalint88
addikt
Amiknek latvanyos a trendje, arrol mar sajnos lecsusztunk, a rolex dragulasa huzta magaval az omegat (5eve), az omega dragulasa huzta magaval a breitlinget (2eve), de ezeknek mar beallt az aruk. Bretyok meg vannak 700k alatt, de alaposan at kell nezetni vasarlas elott. Jo kozelitessel nem fogsz rajta bukni, akar (nominalisan) pluszban is el tudod adni 1-2 ev mulva, de duplazni nem fog
-
rbalint88
addikt
válasz
kerepesig #242335 üzenetére
A fozetest mar leirtak, hogy nem fog menni. Ha vagytok olyan viszonyban, akkor mondd meg neki, hogy “akkor vegyel valami szepet bmeg”
50 korul nagyon minosegi oltonyora nem lesz, egy orient bambino a legbasicebb hordhato ora szerintem, de azert egy seiko presage se az a szint, amit nagyon meg kellene indokolni. Egyebkent szerintem egy egypalcas ora helyett jobb a semmi, manapsag meg egy tenyleg fasza markas ora 200-300ezerbe siman belekostol…szova vegyen o valami szepet, ha annyira zavarja a csupasz csuklod
-
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #242022 üzenetére
Nekem ebbol a kek szamlapos tetszik nagyon
aqua terraban szerintem sokkal jobb szamlapok vannak most a noi modelleknel, mint a ferfi meretekben.
-
rbalint88
addikt
válasz
bandus #241616 üzenetére
Pesti Orasban is van egy Hirsch box asszem, meloba jovet-menet nem nagy kitero
egyebkent azert javasoltam, hogy csinald meg magadnak, mert jelentosen gyorsabb brutto aktiv idoben megrendelni a szijat es kicserelni magadnak, mint atszopodni erte a fel varoson, aztan haza…
-
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #241610 üzenetére
Na en ott egy forintot nem hagynek, ellenben a hirschnek van sajat honlapja, ahonnan meg lehet rendelni, a szijat atrakni (meg a szijra a csatot) egy sim tuvel is meg lehet kb csinalni, ehhez nem kell orashoz vinni
a 23mm szij eleg ritka, szvsz az a legegyszerubb, hogy ha volt szimpatikus hirsch modell, akkor megrendeli a megfelelo meretben.
Omegahoz: szerintem egy tisztitas kell csak neki a hibajelenseg alapjan. -
rbalint88
addikt
Gondolom innen mindenki full dzsemszbondban ugrik le a lidibe kenyerert, meg strandolni, kutyat setaltatni
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
fakekorom #240030 üzenetére
Apple watch-hoz van ilyen szij egy eve, valoban sok meret van belole az allithatosag hianya miatt es nem is kenyelmes. Akkorat vettem, amit ajanlottak es alapbol picit lotyogott (pulzusmeres kuka) vagy ha bedagadt a csuklom, akkor meg szoritott es kellemetlenebb volt, mint a normal gumiszij.
-
rbalint88
addikt
válasz
mrious #239727 üzenetére
Kulonvalasztanam a kettot, a dh annyira extrem igenybevetel (foleg ha esel), hogy arra valami legolcsobb digitalisat vennek vagy inkabb a bringara raknek egy km orat, ami mutatja az idot is - ugy biztos nem akadsz be sehova az ora miatt.
Erdojarasra meg mehet egy okosora is, annak is megvan a haszna, legalabbis en csipem, hogy a setaknal az utvonalat osszekoti az eletfunkciokkal is. A toltogetes egy olyan dolog, amivel tudni kell egyutt elni, mint ahogy azzal is, hogy az atlagos automata ora “lemerul”, ha hetvegen nem veszed fel -
rbalint88
addikt
válasz
Peddy789 #239543 üzenetére
Annyit mindenkepp meger a gyari femszij
Seikohoz is mar rohadt draga egy femszij, Orisnal akkor meg tobb. Sztem ha kulon akarod megvenni, akkor minimum 400€, de inkabb tobb…
Seikonal 285k gumiszijas vs 350k femszijas oraknal 170k lett volna a 30% kedvezmenyes ara a femszijnak kulon!!!Polarstar: lassan realis ara lesz
-
rbalint88
addikt
válasz
Empsepo #238203 üzenetére
Arra a tobbszor taglalt tenyre gondolhatott a kollega, hogy az f91w felett minden csak felesleges rongyrazas
amivel amugy nincs semmi baj, csak nem kell feltetlenul “eszerveket” gyartani egy barmilyen ora megvasarlasa moge. Tetszik? Tetszik. Oke, akkor vedd meg, ennyi
-
rbalint88
addikt
válasz
momcrew #238177 üzenetére
Veszel egy hasznaltat, hasznalod par hetig es ha nem tetszik, eladod, de ezt le is irtam.
Emsepo: az Amazfitek alapvetoen jok, de csak felig-meddig okosorak, inkabb egy jolfejlett aktivitasmero, mint valodi okosora. Huawei Watch GT is ilyesmi, az se teljes erteku okosora. Ezeknek hatarozott elonye, hogy a korlatozott funkcionalitast sokkal hosszabb akkuidovel halalja meg, 5-30 nap kozott szoktak lenni.
-
rbalint88
addikt
válasz
Empsepo #238174 üzenetére
Gombok, joystick. Volt elet az erintokijelzo elott is
Tenyleg probalj ki egy jo okosorat, ha ugy se jon be, akkor utana kerdes nelkul elfogadom az ellenkezest, de azt nem szeretem, amikor tapasztalat nelkul van fikazva valami(akkor sem, ha egyebkent egyetertek a fikazas sok reszevel)
-
rbalint88
addikt
válasz
Empsepo #238163 üzenetére
A belefer sok idezojellel olyan, mint a 100ezres mechanikusnal a napi +/-30sec jaraselteres, a kategoria velejaroja. Ennyi penzert ez jar, 800-ert meg legyen cosc, igy ertettem.
Amit Viktorek is sokszor elmondanak, sajnos nem
a hazai piac vasarloereje a mervado a termekek arazasanal
“Figy ez nálam ott kezdődik, hogy simogatni egy óra üvegét egyszerűen röhejes.”
Hat erre tenyleg csak annyit lehet mondani, hogy “OK boomer”ennyi erovel barmilyen erintokijelzo rohejes. Az okosora egy pici szamitogep a csuklodon, nincs ertelme egy hagyomanyos karorahoz hasonlitgatni.
-
rbalint88
addikt
válasz
Empsepo #238158 üzenetére
Probald ki
vegyel egyet hasznaltan, par honap utan kb araban v minimal bukoval elmegy (apple watch eseten). Junius ota lakasfelujitunk, azota csak az apple watchot hordom, a rendes orak el vannak pakolva.
Nalam napi kb egyoras “edzessel” elmegy ket napot egy toltessel, igaz az ertesitesek nagy resze le van tiltva (csak hivas, sms, naptar). Ez egy kb ket eves series 4, nem cellular verzio.
Abszolut van letjogosultsaga szerintem az okosoraknak, de nem a mechanikusok helyett, hanem melle. Egyetlen oranak is jo egyebkent, ha valaki nem orakedvelo.
Viktor megjegyzesen nagyon rohogtem (“Google 🤷♂️“), sajnos tenyleg azon megy el a dolog, hogy nincs egysegesitve, optimalizalva a mukodes sok esetben. Ez egy 100ezres Samsung oranal “””belefer”””, de egy 800ezres TAG-nal nagyon nem…
AW fronton most az SE szeriakkal elegge versenykepes lett az arazas, sztem az emberek 90%-nak boven eleg, nem kell a fullos verziot megvenni. -
-
rbalint88
addikt
válasz
hdanesz #237079 üzenetére
Hat szvsz a retro future camera nem szep, a masik viszont allat. Lenyegi kulonbseg csak a zafiruveg es az 50 vs 100m vizallosag, ezen kivul a megmunkalas es a valamivel jobb szerkezet indokolja a felarat. Azt mar neked kell eldontened, hogy ez meger-e neked plusz penzt. Egy rolex vagy barmi dragabb ora se er annyit, mert a funkciojat (mutassa az idot) egy 5000Ft-os casio f-91w is tokeletesen ellatja
ha csak a ketto kozul lehetne valasztani, a dragabbra szivesen adnam ki a penzt.
-
rbalint88
addikt
válasz
djeperto #235057 üzenetére
Hat latod, ilyen hulye vagyok, eladom a fasza svejtszi Wardot (copy, de legalabb asvajcba keszult), a fostos Seikot megtartom. Noooormalis?
egyebkent a Ward csatja kiemelkedoen jo a kategoriajaban (1000-1200€ kornyeke), a tobbi is elegge best buy, egyszeruen azert ment, mert egy kicsit kicsi volt a 41mm es a Seiko a 30.szulinapi oram, igy az biztosan marad. 35.-re remelhetoleg osszejon a Seamaster is, hogy legyen valami rendes napi hordos oram is
mar csak egy BMW kell es en leszek az elet csaszara! Addig beerem a csovesbanat Audival -
rbalint88
addikt
válasz
#31733248 #235011 üzenetére
Kiegesziteskent irtam a tiedhez, nem vitatkozaskent. Csak sokan verik magukat egy maximum kozepkategorias orara, hogy ok mekkora kiralyok, holott semmit nem mond el egy ora a viselojerol, maximum az izleset/ficamat tukrozi valamennyire.
Az optenes resszel is egyetertek. Nyilvan egy rendezvenyre valasztott oltozekkel illik megadni a tiszteletet a tobbi resztvevo fele, az ilyen jellegu igenytelensegrol megvan a velemenyem -
rbalint88
addikt
válasz
#31733248 #235007 üzenetére
Ha a “senkihazi gyuttment” Bill Gatesnek belefer az imidzsebe a 100$-os Casio buvar, szerintem barki lehet eleg szereny hozza
nyilvan aki havi 2-300ezer Ft-ot keres, nem fog 20millios richard mille-t vagy pateket venni, de aki meg mar megteheti, hogy vegyen olyan orat, talan anelkul ks elismerik -
rbalint88
addikt
válasz
hoffman_ #234962 üzenetére
150€ alatt leginkabb divatorak lesznek, ami nem feltetlen baj, ebben a kategoriaban az oragyartoktol se kell csodat varni. Felesegemnek Nixon orai vannak, az arkategoriajukban egesz igenyesek, meg vannak mindenfele kulonkiadasok (neki egy star wars c3po es egy mickey eger 90.evfordulos van). Fagyallo topiktars szokta ajanlani ferfi vonalon a calvin klein orakat, hatha noiben is jok. Hilfigerek gagyik, azt inkabb ne, legalabbis kollegam felesegenek az oraiban csereltem elemet, mind elegge egypalcas minoseg volt.
Fossilbol is ki lehet fogni hasznalhatot, de szerintem a legegyszerubb, ha elmentek egy plazas oraboltba es valaszt maganak valamit, ha vacak is, de boldog vele, akkor az a legjobb ora.
-
rbalint88
addikt
válasz
zolnagy #234752 üzenetére
Mivel pillekonnyu a nato szoj, nem balanszolja ugy ki az orat, mint egy fem es igy jobban erzed ahogy az orafej kalimpal a csuklodon, ezert erdemes szorosabbra huzni kicsit. Nem kell full rafesziteni, de ha a femszijat lotyogosen hordod, annal eggyel szorosabbra kell huzni az en tapasztalataim szerint.
20mm-est tudok kolcsonadni probahoz, ha Bpi vagy -
rbalint88
addikt
válasz
BloodRay #234607 üzenetére
Lyezus, az nagyon sok
nekem 3,5 van es abban mar benne van az okos is (raadasul juni 1 ota csak azt horom a lakasfelujitas miatt)
Buvar, oltonyos, almas, meg a regi “haromkoros” kvarc krono certina, ami mar kb kocsmazos statuszban van (de oda is inkabb az almast viszem, azzal tudok fizetni is). Meg egy komolyabb “mindennapi” orat akarok venni 35.-re (uj Omega Seamaster), aztan meglatjuk, hogy a kovetkezo oteves tervre van-e otlet es budzse is vagy eljon a megerkeztem erzes es megallok -
rbalint88
addikt
válasz
hoffman_ #234590 üzenetére
Na en pont ebbol az SPB071-bol voltam a sima kekbe beleszerelmesedve, ami egeszen a probaig tartott
Nem volt kenyelmes, pedig nem annyira valogatos a csuklom, nincs hegyes kiallo csuklocsontom, nem ropi, nem fatorzs, aztan megse volt jo… szerintem vekony csuklon meg annyira se fog ez mukodni, de majd a proba eldonti
-
rbalint88
addikt
válasz
TechN7ne #234370 üzenetére
Ahogy FLx is irta, menj be minel tobb helyre es probald fel oket. Tutuban is segitokeszek, tehat egy Westend+Andrassy kor utan mar elegge kepben leszel, hogy mi tetszik. Es lehet ami kepeken szerelem volt, az eloben wtf leszed forditva, egy kepeken szurke eger ora lesz a csuklodon az igazi.
A “haromkoros” , rendes neven stopperes vagy kronograf kialakitast engedd el, ha presztizsben feljebb akarsz lepni. Semmivel se lenne komolyabb az uj orad szerkezetileg, mint egy casio edifice, csak ha baja van, az fog sokkal jobban fajni, egy garancian tuli szerkezetcserebol veszel ket edifice-t kb… de egyet biztosan.
Nem baj a kvarc szerkezet, egy tisztesseges, szerelheto harommutatos kvarc szerkezet van az oraban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest