- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babarnew
tag
válasz
runner 125 #93386 üzenetére
Tetszik ez a Seiko, nagy kar hogy quartz
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #93343 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #89780 üzenetére
...ha érdekel nekem van itthon 2008 körüli Omega katalógus, szívesen odaadom, számomra nem érték igazán...
...ja meg talán egy Longines is ...
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #89722 üzenetére
..en ennyire nem latok bele a hazigazdak vs. moderatorok osszefuggesekbe de azt gondolom, egy topik attol mukodik hogy az ottani tagok alakitgatjak a sajat izlesuk es a kozosseg igenye szerint, nem kivulrol egy kitalalt jatekszabaly alapjan igazgatjak...az itteni forumtarsak surun cserelgetnek, valtogatjak az oraikat es igenis belefer hogy akinek eppen feles valamelyik sajat, nem kereskedesre beszerzett oraja azt elsokent az itteni kozossegek ajanlja atvetelre !
BTW en az oakley topikban is evek ota ott vagyok es mindig a forumban adtuk/vettuk a szemuvegeket, most is ugy megy es igy van rendben.Ha valaki itt szeretne egy vadiuj allapotu citizen nighthawk orat barati aron akkor ezt miert ne kaphatna meg egy forumbeli tarsatol, peldaul tolem ? Persze minden privatban megy de hat az infot valahol el kell helyezni ...
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #89713 üzenetére
...ja ugy latom a moderatorok szeretnek egy kozosseg eletebe kivulrol tanacsokat adni...az elobb gondoltam mielott piacra dobom az EJSZAKAI SOLYOM karoramat megmutatom nektek, hatha topiktars is igenyt tartana ra ... Szerintem ez itt teljesen elfogadott sot igenyelt hozzaallas
szoval ezt a hsz-met toroltek, ezert mindenki tegyen belatasa szerint, privatot szivesen olvasok barmikor
-
Babarnew
tag
válasz
Tothgera30 #87344 üzenetére
Ezt irta : " A gyári gumiszíjat kicseréltem erre a Nato-ra...." Sztem nem fem szij
-
Babarnew
tag
ezen szetrohogtem magam ...Klasszikus Panerai "hamburger" steril számlap ...a hamisitvanyokon igy hivjak a szendvics szamlapot
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/egyeb_ferfi_karora/panerai_luminor_marina_pam111_n_44mm_es_replika_uj_2019936773.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=index&bk_term=panerai%20luminor%20marina%20pam111%20n%2044mm-es%20replika%20uj
-
Babarnew
tag
válasz
Misi1979 #81405 üzenetére
Misi1979 - ja, ha nem lenne egy Orange Orient M-Force mar itthon lehet hogy rarepulnek, de hat minek 2 narancs szinu buvar
...mindegy biztosan lesz ra erdeklodes, van egy szukebb kor akinek ez a ' must have' kategoria, minden japan vagy diver gyujtemenyben illik egy ilyen venni
sok sikert
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #78341 üzenetére
Csatlakozom az elottem szolohoz, en is pont penteken rendeltem a dfipromo-tol
-
Babarnew
tag
válasz
gprspeter #74832 üzenetére
Koszi, lusta voltam de kozben en is megtalaltam
szepek, ez a Bauhaus foleg de szerintem be volt rugva aki ezeket bearazta
esetleg hasznaltan beruhaznek egyre...na mondjuk a Zeppelin -rol mar ne is beszeljunk, egy tisztesseges 3 gombos automata chrono 300 felett kezdodik
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #73196 üzenetére
vadászcsiga & flexxx2 hat igen, oda kell figyelni amikor pakolgatom oket hogy ne koccanjanak, egyebkent ha nincs foldrenges azert nem bantjak egymast
ja hat egy nagyobb fakkos doboz jobb volna...
-
Babarnew
tag
válasz
Ereshkigal #73189 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
Reverting #73098 üzenetére
A Longines LD 565 ?!?
kicsit huzos, 1-2 eves hasznaltan 350 korul mennek mostanaban...
Voltam regebben en is tobb borzen, ismerek is evek ota nehany eladot, vettem is 1-2 orat de az a velemenyem, a borze a lehuzasrol meg az egymassal valo cserelgetesrol szol, ott "palyan kivuli" nem tud jo uzletet kotni ( tisztelet a ritka kivetelnek).
Eleg belterjes ez a "szakma" es ilyenkor olyan arakat mondanak az eladok amit meg maguk sem hisznek el, nehany nap mulva ha talalkozol veluk joval olcsobban is odaadjak a portekat. -
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #72522 üzenetére
Igen, nekem Bakuganos van
-
Babarnew
tag
válasz
bigdaddylaza #71618 üzenetére
nekem viszont a gyengem ez a milanoi fonott femszij, tetszik
-
Babarnew
tag
válasz
Szabikaa20 #71473 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #71399 üzenetére
Hat igazabol nem is tudom
nagyon lotyogos, zorog, csuszkal..mint a rollerek regi megnyult jubilee szija...es szerintem nem is tomor hanem ureges mert marha konnyu..szoval progalgatok mast is
-
Babarnew
tag
Egyebkent MIG27/29 fedelzeti ora, kezihuzasu (!!!) 3 napos jarasidovel
-
Babarnew
tag
válasz
Szabikaa20 #71045 üzenetére
-
-
Babarnew
tag
Ugy emlekszem valaki rendelt mostanaban uj SEIKO Monstert ?
-
Babarnew
tag
válasz
Szabikaa20 #68644 üzenetére
Szerintem ne nyulj hozza, mar kuldom is a kepeket a vevoimnek akik elvittek a Poljot-okat, ezzel a varrassal pl a Blue Angels-re ( fenti kepen kozepen..) tokeletes lenne, hatha valaki lecsap ra.
-
Babarnew
tag
válasz
Szabikaa20 #68637 üzenetére
Szabikaa20 gratula, ez a csillagos szij nagyon cool, kar hogy most adtam el a teljes orosz legierot ..
-
Babarnew
tag
..esetleg van otlet/megbizhato lehetoleg hazai beszerzesi forras CITIZEN NIGHTHAWK orara ? Koszi
-
Babarnew
tag
válasz
tupacamaru #67201 üzenetére
Igazabol nem ismerem ezt a site-ot meg a kulfoldi rendelgetes sem a kedvencem, ez meg volt azonnal a magyar forgalmazonal, magyar gari, hazhoz szallitas stb
Egyebkent ha valaki nem ragaszkodik a buvaros szamlaphoz, van olcsobban vateran is uj ill. mas szamlapokkal egyeb hirdetesi oldalakon, persze nekem csakis ez a kis fekete buvar kellett -
Babarnew
tag
válasz
tupacamaru #67190 üzenetére
Elozo hsz
-
Babarnew
tag
válasz
Wg5113 #67185 üzenetére
28-ert holnap kezben lesz, szerintem ez elfogadhato ar erte, eleg nagy nemzetkozi gyujtoi/rajongoi tabora van ezeknek is pl.
http://forums.watchuseek.com/f10/show-your-amphibias-491664-170.html
Majd meglatom a meretet mert ugye ezek 3 fele tokkal keszulnek es optikailag is ez a 'ministry' tok a legnagyobb es ennek a szija is 22mm-es, abbol azert van itthon valasztek -
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #67183 üzenetére
Ott a pont
-
Babarnew
tag
Fortis Diver temaban
Sztem pontb azt irta es a kepen is latszik hogy ilyen Hirsch Carbon van rajta most is
Buvar tekintetben ha cserelnem a szijat akkor mindenkeppen valami Mesh vagy Milanoi fonott fem szijat (un. capaszij) javasolnek, ezek meg jol is neznek ki, nekem is van tobb es szeretem oket. Vateran mindig van valamilyen...Sajat kep
Ez netes, de nagyon bejon ez a Longi LD
-
Babarnew
tag
Sziasztok, vatera ' Meni66_a ' kontkaktja nincs meg veletlenul valakinek?
Koszi B -
Babarnew
tag
válasz
ronin s8 #65564 üzenetére
Doxa : de csak altalaban a markaval kapcsolatban, annyiban azert vitatkoznek, hogy mivel valoban -foleg az utobbi idoben - a tulajdonlas miatt is foleg ide kozep-kelet europaba gyartottak kisebb szeriaban, azert a nemzetkozi gyujtok egy-egy ritkabb modellt nagyon keresik. Volt elado 'Adventure 300' modellem ( rolex sub kopia, zafiros, sorszamozott..) es Hollandiatol az USA-ig jottek ra erdeklodok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest