- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
phranxinatra #165903 üzenetére
Ha évente csak 2-er veszem fel,dobozában pihen..annyira nem kell tisztító
-
berigazek
őstag
Szép,de már nem kell sajna ...
-
berigazek
őstag
válasz
Sanyi.mTs #165505 üzenetére
Németországban és ZUK-ban van sok üzlet,megbízhatóak,anno sokat vettem ebből a két országból..sok van,bocsáss meg,de nem tudok megnevezni most hirtelen egyet sem...
Két országban is vannak itt Európában,vámmentesek természetesen.
evo87
Épp ma láttam egy újat 1981-ből ugyan ilyet
-
berigazek
őstag
válasz
Jenne #165455 üzenetére
Igazábók sok tényezőtől függ a rádiójel vétel.
Épület milyensége,(beton,tégla),vastagsága,milyen közel vagy az ablakhoz,milyen elektromos zavarhatnak a közelben,(mikró,wifi,tv,stb.).
Mennyire feltöltődött az óra akksija és legfontosabb a dátum,zonaidő,nyári időszámítás induláskor pontosan volt-e beállítva..minden óra más és más időközönként veszi automatikusan a rádiójelet.Van amelyik fajtánál 9 óránál van az adóvevő beépútve.Azzal kell Németországi atomóra iranyába helyezni,van amelyiknek 12 óránál van,van amelyiknél 6 óránál és még egy fontos dolog...NE történjen semmi óra állítas beavatkozás este 10 és 02 között.Egyes óráknál pedig 01-02-03-04-05 óráknál frissít automatikusan.Ha ez időközben megzavarja valami másik idegen jel vagy kézi beavatkozás akkor sikertelen a jelvétel.
Ha ez a hiba többször fenáll az óra a hibás,de amint mondtad a falióra is produkálja ezt a hibát...akkor sztem valami külsô tényező hat rájuk...de várjuk meg más emberkék hsz.-át is.schwacho
Vannak olyan órák,amelyek 4-5-6 alkalommal frissítik a jelet naponta.Kínaban pl.van olyan óra,,hogy csak 4-5-ör,attól függ milyen óra típus.
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
t_a_m_a_s #165445 üzenetére
Köszönöm szépen!
sipi83
Én speciell sosem szerettem a bőr szíjakat,holott elegánsak... bármilyen órát választottam csak fémszíjjal mivel sokat úszkáltam,mint a kacsa
Létezik kence a bőrszíjaknak,most nevet,márkát nem tudok írni,mert sokan erre,sokan arra esküsznek,de elmondom,hogy csak kevéssel hosszabítja meg a bőr életét!És aztán a viselet körülményei is nagyon beleszólnak.Lami66
18 évvel ezelőtt olvastam már róla,hogy a japánok már előállították a 98%-ban szintetikus bőrt olyan,mintha eredeti bőr lenne.Meg sem mondod,hogy szintetikuis vagy eredeti...azt mondják,hogy még szagra is nagyon ott van
-
berigazek
őstag
válasz
phranxinatra #165442 üzenetére
Köszi neked is!
-
berigazek
őstag
Amint feljebb említettem az okot amiért meg kell válnom az összes kedvenc órámtól most még 4-et megmutatok,hátha valakinek megtetszik valamelyik.Több infó róluk szigorúan privátban.
Fontos:A Topic gazda engedélyével teszem mindezt!1.Porsche Design Dashboard 6620,ETA Valjoux 7753 automata szerkezet.
1 éves gyártás,karácsonykor párszor pár óra ideéig viselve.Garancia,saját doboz,számla áll rendelkezésre.A vételi árából természetesen hagyok le,de nem sokat inkább tovább árulom őket.2.Casio G-Shock MTG 1500-1AER Multiband 6 rádióvezérlésű karóra.
8 éves,kitűnő állapotban van,sajna papírjai,doboza,mindene Mo-n van valahol a régi lakásomban.3.Citizen CC3005-51E Satellite Wave karóra.1 éves,minden tartozékkal,dobozában,garanciával,elöző pedáns tulaj is alig viselte.Kifogástalan müködés és kinézet.
4.Texas Instruments 44 éves kifogástalan állapotú eredeti LED karóra.
Csak számla van valahol róla meg 2 rozsdamentes csat tartozik hozzá.Egyik kisebb,másik nagyobb csuklóra. -
berigazek
őstag
(OFF)
Mélyen tisztelt Topiclakók kérlek bocsássatok meg,hogy OFF-mal és bajaimmal megzavarom a Topic nyugalmát,de halaszthatatlanúl el kell mondanom nektek,hogy minél hamarabb el kell adnom egy lelkes gyűjtőnek a 3 becsben tartott karórámat aki becsülni is fogja,mert sajna 3 órával ezelőtt rossz hírt kaptam az orvosaimtól misszerint állapotom rosszabodott és nem lehet tudni,hogy...Isten bocsássa meg nekem,hogy ide írom ki,de mind igaz.A 3 kiskorú gyerekemre hagynám az órákat,de sajna még kicsik és így nekik ez nem ,,érték".Inkább eladom és a pénzt nekik adom.Mintha megéreztem volna ezt ...már napok óta több helyre fel is tettem eladásra
Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől ezért az OFF-értA Topicot továbbra is követni fogom amennyire egészségi állapotom engedi,mert szeretem a hoszászólásaitokat,mindig is szerettem az órákat és szeretni is fogom ameddig élek....(ha írásommal zaklattam is valakit elnézést kérekés kérem szóljatok és az Adminnak...Ő moderálni fogja)
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Jól megszívatott az este a Citizen CC30005-51E új órám koronája....ugyanis elolvasva a kézikönyvét a korona menetes és balra tekerve kioldom a zárat,jobbra meg bezáram,biztosítom a koronát.Feloldás után tudom 1. vagy 2. állásba kihúzni és a szükséges beállításokat megtenni.Hát bármerre is tekergettem óvatósan a koronát menetet nem találtam,csak simán ki kell húzni a koronát a megfelelő állásokban és majd visszatolni...ennyi...felhívtam két szervizt is,egyet Mo-n és egyet Németországban is...megerősítették,hogy mostanáéban nem minden Citizen órának a koronáját látják el menettel,mert dupla tömítést használnak....megnyugodtam (már azt hittem azért adták el,mert az meghibásodott)
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Uraim,egy kérdés....
Azt reklámozzák az oldalukon a Dutyfree Island,hogy minden csomag ,,garantáltan" vámmentes Mo-ra,Németországba...ez így van,kérdem azokat akik esetleg onnan rendeltek már többször?!Hiszen Hong-Kongból posztáznak...
-
berigazek
őstag
Csípem a mutatókat ennek a Seiko-nak
-
berigazek
őstag
Seiko SNAD49 P1
199,-eur
Ér ennyit?
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
nagynorbi #164535 üzenetére
Én is erre tippelek,mert az óra Eladójától a neten kérdeztem,hogy mi a típusa,2-er is méghozzá,de nem válaszolt....annyit csak,hogy:
,,Gondolom azt sejted hogy ennyiért nem eredeti az óra?"ezt két féle képpen lehet értelmezni...
Félválról válaszol mindig,hagyom a fenébe... (lehet,hogy lopott is,mert semmi nincs hozzá!)
...de valahol a neten egyszer egy órásnál láttam ilyet és most nem találom... -
berigazek
őstag
Srácok segítsetek,nem vagyok PC közelben.Ez a Porsche Design,ETA..Milyen típus és milyen árban lehet?
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #164483 üzenetére
-
berigazek
őstag
Bulovások
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #164463 üzenetére
Majdnem
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #164461 üzenetére
Nem jön be sajnos a fekete lünetta,csak a számlap
-
berigazek
őstag
válasz
dwelablack #164426 üzenetére
Az igazság AZ,hogy ,,nagy szerviz"-t nem kell még 5 éves korában csinálni egy automata órának...sztem... vagy tévednék?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest