- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
válasz
Adamf40 #35119 üzenetére
Szerintem az Chrono volt.
Ez az új, egy kézihúzós Max Bill.
(egyébként a Sea Dweller kivételével mindegyik eladó
)
-
Pé
senior tag
válasz
Empsepo #35114 üzenetére
Köszi köszi
(#35114) Empsepo
4, de jól emlékszel. Azok közül az Air Kinget, meg a GMT-t adtam oda ezekért. Meg a Heuer Carrerát
Próbálok most már hosszú távra tervezni. Leredukálni az órák számát amennyire lehet, és olyanokat tartani saját részre, amelyek tartják, vagy növelik az értéküket. Pl. a Sea Dweller az egy elég ritka és értékes darab. Triple 6 (16660 as) és Spider web számlapja van. Ez pár év múlva lényegesen többet fog érni. -
Pé
senior tag
Attól függ milyen szíj. Nekem a Heuer Carrera 2113-asra is 19-es való, 20as bőrszíjat próbáltam rányomorgatni, de nem sikerült. 18-assal hordtam addig amíg meg nem jött a 19-es csereszíj.
Innen rendeltem -
Pé
senior tag
válasz
BAti77 #35034 üzenetére
Ja igen.
Ha mindenképpen olyan órát akarok felvenni, ami eredetileg nem fémcsatos, akkor rakok rá kaucsuk szíjat, vagy legvégső esetben NATO-t. A HIRSCH Pure pl egy egész kellemes megoldás. mivel a szíj kifelé domborodik, relatíve kis helyen ér a csuklódhoz, és kevésbé izzadsz alá. -
Pé
senior tag
válasz
kalapacsolok #35028 üzenetére
Igen, attól függ hogy mit csinálsz a "hétköznapokon". Irodában ülsz, vasat flexelsz, úszást oktatsz .. stb.
Én nyáron csak fémcsatos órát hordok. Mivel nagyon izzadós vagyok, a bőr kb egy hét alatt befülledne, és vagy az menne szét, vagy a csuklóm. -
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #35008 üzenetére
Ez volt még versenyben a non plus ultra kategóriában:
Lange 1 Tourbillon
Sima Lange 1 jött velem szembe nemrég. Valami eszméletlen fílinges volt, de annyi zsé a világon sincs.... Ha az összes órámat eladnám, akkor se tudnám megvenni
Dolgozni kell még rajta -
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #35005 üzenetére
Hétköznapra :
Certina DS Cascadeur Quartz, ütés, víz, és hétköznapálló
(Sokáig hordtam ilyet.)
Ünnepnapra:
IWC Portuguese Tourbillon. Asszem ezt nem kell magyarázni
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34990 üzenetére
Dobjál be valami szép ketyerét
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34964 üzenetére
EEEz a nagyon finom cucc!
-
Pé
senior tag
válasz
BAti77 #34950 üzenetére
Ezért nem tiszta nekem sem a dolog, mert a Zeno is tulajdonképpen egy (jó minőségű) koppincsgyár.
Csinálni egy névtelen de ugyanolyan minőségű koppincsot picivel olcsóbban ? Mi ebben a biznisz?Illetve gondoltam még valami egyedi, limitált szériás dologra, de valahogy ez se tűnik valószínűnek.
-
Pé
senior tag
"Sto eta ?" című játékunk következik
Adott egy ilyen készség:
Kisértetiesen hasonlít a Zeno Watch Pilot Oversized Tri Compax Chrono-ra [Link] (Lünettából van sima is, de olyan fotót nem találtam)
A tok egy az egyben ugyanaz, mint a Zeno-é. A werk svájci 7750, de egyébként jelöletlen. Tökéletesen pontos, 35 óra körüli járástartalékkal, és napi +1 sec járáseltéréssel. Elöl hátul zafíros, a számlapon pedig super luminova. A számlap igényes kidolgozottságú. Az óra márkája Aviator Flying Watch, amiről viszont egy betűt nem találni se online se offline médiában. A napok nevei egyébként olaszul vannak rajta. A név és a logó a -szintén igényes, valódi bőrből készült, plüss bevonatú és párnázott- dobozon is látható.
Kérdésem az első sorban olvasható. Mihez van szerencsénk ?
-
Pé
senior tag
válasz
WiZARD #34936 üzenetére
Jó az ha van. Nálam a komoly vasak abban alszanak. Ez teljes mértékben nyugalommal tölt el. Ha megközelítik a házat, megy a csendes riasztás a távfelügyeletnek. Ha bejön a házba, sziréna. Mire megtalálja a páncélt (ha megtalálja) és mire kinyitja (ha tudja) már régen ott van mindenki. 40.000 Ft. Ha komoly gyűjteményed van kötelező.
-
Pé
senior tag
válasz
BAti77 #34930 üzenetére
A képeken látszik, hogy nem "egyedi" órák, a többsége nem is extra nagy értékű. Szerintem nem profi volt az elkövető, vitt mindent amiről úgy gondolja hogy akár két Forintot is megérhet. A tulaj nem tervszerű támadás áldozata, hanem simán csak pechje volt. Egyébként valszeg bolhapiacon fogják végezni.
-
Pé
senior tag
válasz
korpicschess #34863 üzenetére
rios shop nem játszik ? Árban nagyjából ugyanott van, és a minőséggel sincs probléma. (nekem legalább is nem volt eddig)
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34855 üzenetére
Ő az:
-
Pé
senior tag
válasz
ServeChilled #34850 üzenetére
Ha nem használod, 2-3 hetente érdemes megmozgatni (hordani pár órát) Ezen kívül nincs más.
A dátumváltás órafüggő. Nálam is van ami átugrik, de olyan is ami kb. fél óra alatt áll át. Még egy márkán belül is. -
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34711 üzenetére
A Bucherert. Nyáron fehér számlap
-
Pé
senior tag
válasz
Gabor970 #34591 üzenetére
Persze nyilván állapottól függő az ár, a 20 az olyan középár. Igen, mondjuk egy 30 ezres óránál nem nagy tétel, kivéve ha direkt játszós órának veszed. Én is vettem G-shockot 5.000-ért, erdőben sárban-mocsokban van velem, már eleve karcos volt, úgyhogy mindegy. Funkcionálisan jó, amíg bírja, bírja, és ha elhagyom se túl nagy tragédia.
-
Pé
senior tag
válasz
BAti77 #34502 üzenetére
Aha. Ha jó áron van, akkor vállalható. Pont volt nálam egy Lemania 5100-as werkkel szerelt Omega chrono, amiben volt jó pár jelöleltlen alkatrész. Tökéletesen működött, de mégsem volt AZ. Viszont a piaci ár 40%-ért jutottam hozzá. Van olyan gyűjtő akinél ez kizáró ok, van akinek belefér. Nem vagyunk egyformák
-
Pé
senior tag
Egy ilyesmit megnéznék élőben:
Japán belpiacos Royal Orient automata. Átszámítva 650.000Ft körül van. Azt mondják Grand Seiko színvonal.
-
Pé
senior tag
válasz
korpicschess #34452 üzenetére
Jó lett
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34411 üzenetére
Egy ideje vadászom egy Datejustra, de mindig olyan jön szembe aminek rovátkolt lünettája van és az csúúúúnya. Aztán egyik klubtársnál megjelent ez a szépség Oysterquartz Datejust. A legnagyobb tekintélyű órásmesterek istenítik világszerte, a quartzok királyának tartják. Rolex saját fejlesztésű quartz szerkezet tökéletes mechanika, tökéletes elektronika, félelmetes pontosság, könnyű szervízelhetőség, stb. A kinézetét meg Gerald Genta tervezte.
Mire össze tudtam volna szedni a cserealapot, eladta a haverom
Aztán ma szembejött... Az új gazdája (nagy Breitling rajongó) hajlandó volt elcserélni egy ilyenért (nekem egyáltalán nem tetszett, egy csereüzlet lévén jutottam hozzá) és mindenki jól járt
-
Pé
senior tag
Ééééés megvan
-
Pé
senior tag
válasz
korpicschess #34146 üzenetére
PVD bevonatot lehet extra tartósra is csinálni. Van olyan késem, ami intenzív használat mellett sem kopik (egyébként ez a ritkább) Ha máe elkezdett kifényesedni a csat, akkor az kopni fog rendesen.
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34143 üzenetére
Jaja. El kéne menni valahova búvárórát tesztelni....
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34134 üzenetére
Hagyjad, állandóan azt hallgatom, hogy kéne már neked egy tisztességes méretű óra...
A legnagyobb 48-as, de eddig egyszer volt rajtam
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #34131 üzenetére
Kezemen
-
Pé
senior tag
-
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #33823 üzenetére
Így van. Minimum egy napot vegyél alapul. Máshogy térhet el pl. hordás közben, és máshogy nyugalmi állapotban. Nekem is van több olyan órám, ami hordás közben 8 óra alatt összeszed +50sec-et, aztán reggelre ebből visszavesz 40-et.
-
Pé
senior tag
Szereztem ma egy ilyet :
Meg egy ilyet:
Ez a Seiko baromi vagány
(A Breitling meg eladó, ha valakit érdekel )
-
Pé
senior tag
válasz
Gabor970 #33625 üzenetére
Fogalmam sincs. Talán spanyol lehet ? Megkérdezem.
A hangja ilyesmi lehet. -
Pé
senior tag
Elsősorban órásokhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy antik órák alkatrészeihez hol és hogyan lehet hozzájutni. (ebay, ilyesmi sajna nem nyert
) Vagy legalább hol érdemes megpróbálni kutakodni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bluering Libra irodai forgószék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest