- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
Érdekes mennyire "józan gondolatokba" botlottam.
Naívan azt hittem mindenki a Tourbillonos komplkációkat fogja sorolni végeláthatatlanul
-
Miamiquake
aktív tag
Hölgyeim és Uraim!
Végtelenül örülök hogy a fórum kellőképpen pörög, és van élet ismét.
Túlnyomórészt új vagy meglévő tagoknak segítünk óraválasztásban, és felmerülő kérdésekben, ezért ideje kicsit szakmázni is.
A hétvége kérdése: Kinek mi a legjobban bevállt, kedvenc werkje?
Kezdeném is én ha megengeditek:
Valjoux 7750, a az alap kronográf.
Talán a legtöbbet használt automata szerkezet, amit sokan sajnos snasznak vagy unalmasnak vélnek pedig rengeteg előnye van, ebből ki is emelnék két fontosat:
1. Könnyen és olcsón szervizelhető (általános probléma hogy az emberek nem szervizelik az órájukat nálunk, helyette szépen meghirdetik és majd valaki elviszi)
2. Ennyi nagy nevű márka egyszerűen nem tévedhet.
Vannak sokkal bonyolultabb, értékesebb szerkezetek ez vitán felüli. Ám számomra elképzelhetetlen hogy ne legyen egy kis ketyegő, amit egy ilyen szív éltet
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
salieri. #30797 üzenetére
Én ezt a Tissot találtam ami a legolcsóbb Automata.
De vannak nálam ügyesebb emberek is esetleg kedvezménnyel a zsebükben.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Cymbee #30786 üzenetére
Orient Star +1! A Tissot egy Quartz szerkezet és túl sokat kérnek a svájci márka miatt.
Az Orient fel akkora márka sincs, éppen ezért kedvező árakkal és érdekes technikai megoldásokkal kompenzálja ezt (ennek mi órások nagyon örülünk).
Ha szeretnél egy izgalmas viszonylag ritka automata karórát akkor Orient, ha esetleg ha inkább a tuti biztosra mész akkor a Tissot.
Remélem tudtam segíteni.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Crystalheart #30732 üzenetére
Szvsz nincs olyan hogy "gagyi".
A Q & Q is csinál olyan órákat amik szépek és tökéletesen megfelelnek mindennapos használatra.Ha jól értem a te zsebesed megállt és az elemcsere nem segített az életre keltésében.
Biztosan orvosolható a probléma de ha nem akarsz időt energiát szakítani rá a vaterán néz körbe mik vannak
-
Miamiquake
aktív tag
Vicces beszélgetések egy Rolex Air King hirdetés alatt:
Tisztelt tiebreak! 700 eurót adnék érte, gondolja meg, többet nem igazán ér, elég kopott már, ahogy látom, és amikor gyártották az se tegnap volt... - nokia312 2013.02.19. 20:41:59
Tisztelt nokia312! megrogytam a megkérdőjelezhetetlen szakmai érvek alatt.... - tiebreak 2013.02.19. 20:48:50
köszönöm válaszát. remélem jól esett parasztnak lenni, így kell bánni a potenciális vevőkkel...további jó paraszt életet - nokia312 2013.02.19. 21:24:31
Tisztelt nokia312! nem látok potenciális vevőt - tiebreak
-
Miamiquake
aktív tag
Mai órabörze eredménye:
Boldogság van
-
Miamiquake
aktív tag
Én csak délután érek ki valamikor, remélem nem késem le a dolgot azért
-
Miamiquake
aktív tag
Nem akar valaki 14k aranyat befektetésnek vásárólni, zálogházas napi ár + 5%-os áron? 13 gramm a súly kb
Akit érdekel PM! Köszi -
Miamiquake
aktív tag
Olyan kár hogy erről lemaradtam!
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
oraszeretet elérhetőségét tudja vki? Börzén is kint volt...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #28991 üzenetére
Divat márka, idő mérésére alkalmas eszköz
-
Miamiquake
aktív tag
Már várom a holnapot...
-
Miamiquake
aktív tag
A minap kérdeztem pár infót az órámról és beszélgetésbe bonyolódtam a Baume et Mercier oldalán és a lényeget kiemelve: Azonanl kaptam válaszokat, tökéletes megoldást javasoltak és végtelenül kedvesek voltak.
Így kell, gratula nekik és ezért is a kedvenc márkám...
-
Miamiquake
aktív tag
Hölgyek Urak kivel találkozok vasárnap a Békében???
-
Miamiquake
aktív tag
Új év ide, új év oda én továbbra is keresek valami szép órás/ékszerész kínálót.
Ha valakinek van csak írjon rám!És persze a szokásos Baume Mercier fanatizmusom is megmaradt, szóval ne habozzatok...
-
Miamiquake
aktív tag
Nagyon Boldog karácsonyt minden kedves órabarátnak!
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
HaZsolt #27248 üzenetére
Fő szempont legyen a kinézet és hogy milyen körülmények között használnád.
"Kezdő" órásnak csak quartz szerkezetet ajánlanék és egy lehetőleg új órát, főleg ebben az ár szegmensben.
Öltönyös meló vagy fizikai munka esetén is mást ajánlanék. Fontos lehet még hogy milyen más ékszert viselsz (hülyén néz ki egy műanyag tokos karóra ha másik kezed tele van arany ékszerekkel)Tissot Certina vonal gondolkoznék de persze ez is változhat...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
TimeCenter #27225 üzenetére
Én olyan órát keresek ami minimum 500 gramm, és abból is kettőt hogy ki tudjam dobni a kondi bérletem.
Ha jobban belegondolok 4 kéne mert a lábamra is raknék kettőt.Ja és minimum perc ütős legyyen ám!
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Takuun #27008 üzenetére
Desznyó vágás?
Akkor: Patek Philippe – Model 1591
2 280 000 dollár (2007-ben adták el, a Christies aukció keretein belül)Viccet félretéve gondolom azért írtad ezt a két modellt, mert pontosan ismered édesapád igényeit szokásait.
Vedd meg nyugodtan, nem sok baj lesz vele.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
SQX_Barto #26957 üzenetére
sör/wc itt erősen elgondolkodtam hány ilyen lehetett
Bár ugye: Alan's Rolex watch
-
Miamiquake
aktív tag
Ebben van valami, bár egy átlag embernek egy alap használt Rolex Cellini is megfizethetetlen.
Milyen gyorsan elkelt a "replikának álcázott műanyagdarab"
Vagy talán minket nem bírt?
-
Miamiquake
aktív tag
Látom mindenki a nagyok közül szemezget.
Bár celeb lelkünk mélyén tudjuk hogy a Casiohoz is adnánk a nevünk ha ők ígérnék a legtöbb nullát a bankszámlánkra -
Miamiquake
aktív tag
válasz
Misi1979 #26917 üzenetére
Akkor a nap kérdése:
Tegyük fel hogy mindenki "híres médiaszemély". Ki melyik márkát választaná és miért?
Kezdem én az egyszerűség kedvéért
Egyértelműen Baume & Mercier és egy Capeland 100062 lenne a választás.
-
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
Kicsit OFF de MARKLIN mozdonyokat hol lehetne esetleg eladni, van ezeknek gyűjtő körük?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest