- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mamuska
őstag
válasz
Deskdiver #195199 üzenetére
Tényleg elég szupcsi!
Ennek is kézzel festik a számlapját? A számlap elég hasonló textúrájú mint a SARX055-nél, vagy lehet ugyan abból az anyagból készült?Nekem most nagyon tetszik az SJE073, elég hasonló mint a SARX055, de 700 ezer forint. A Zaratsu megmunkálás és a 6L35 nem hiszem, hogy ér 700 ezret. 1 milla körül már van Omega, és az tényleg más dimenzió, vagy 800-ért van automata Grand Seiko SBGR053, de sajnos erre még jön a vám+áfa. De akkor is sok egy sima Seiko-ért 700 ezer, pedig megvenném normálisabb áron.
-
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #194842 üzenetére
Pont az skx szethekkeleset megelozendo gondolkodom a cseren, mar porgok azon, hogy keramia lunetta, zafiruveg stb. Meg hat a szerkezet se valami hu de pontos es ez banCSa a kvarcon szocializalodott kis lelkemet. Lehet, hogy ezen egy butikos beallitas erdemben tudna segiteni, nem tudom, hogy napi atlag 20 masodperc koruli keses nyersen, irodai munkat vegezve mennyire van rendben amellett, hogy ejszaka forgatoban van.
-
BAti77
aktív tag
válasz
Deskdiver #194806 üzenetére
Vagy venni kell egy olyan Tropic-ot, amit Seiko-hoz gyártanak (bár másra is jó)...
Uncle Seiko -
válasz
Deskdiver #194783 üzenetére
1. Ez nem Hirsch szíj, hanem Di-Modell. Kösz, ismerem a márkát közelről, van nekem is tőlük szíjam. Megvan a customer dept. elérhetősége, mielőtt azt is linkelnéd.
2. Nem tudom, hogy te milyen összeesküvésekről beszélsz, de biztos igazad van.
3. "Never go full retard." -
válasz
Deskdiver #194781 üzenetére
Fogalmam sincs. Nincs tipp. És nem is akarok tanítani. Szerintem csak nettó bullshit, de lehet neked is igazad, csak akkor az egész egy hülye ötlet a gyártó részéről. Még hülyébb, mint a teljesen impregnált, vízhatlanná tett bőr.
De feltételezéseken nem akarok vitázni, hiszen fogalmam sincs, mire gondolhatott a gyártó.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Deskdiver #194416 üzenetére
(Ha bárkit is érdekel
) Nem Timex-et visel.
Nem volt egyszerű, de megvan.
Promo video
Navy Seal-es hype video -
Zoltán124
kezdő
válasz
Deskdiver #194399 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de olvastam a facebokkos történéseket, és úgy vélem meg kell védenem Miklóst!
XD
Ő is ember, pénzből él, kitudja milyen anyagi helyzetű, jó hogy árulja a szart, azonse kell meglepődni, ha arany áron
ennyi erővel régi szétbarmolt 7002-ket is átalakíthatnánk skx007-té, aztán negyvenhétmilliókilenvenhatezerhatszázhúsz forintért plusz apró árulhatnánk az íbéjen. -
válasz
Deskdiver #194349 üzenetére
Akkor nem jól találtál meg
De amúgy évente ha egyszer ránézek a facebookra, akkor sokat mondok.
Jóval több, mint 12 éve
Én nem vontam kétségbe, hogy kikezdi az nbr-t az ózon, csak azt mondtam, hogy az ózonkoncentráció a tér és idő átlagában egyenletesnek tekinthetjük. És mivel senki nem teszi ki az óráját extra ózon behatásának, ezért az idővel egyenletesen öregszik az nbr is, mivel idővel egyenletes az ózon behatás. De szerintem inkább hnbrt használnak
-
válasz
Deskdiver #194333 üzenetére
Mások meg bármit
Ha valaki európai körúthoz keres autót, akkor legközelebb ajánljak Ferrarit (mert azzal végez a leggyorsabban), vagy esetleg Land Rover Defendert (Európa bazi nagy, honnan tudhatnám, hogy csak közúton akar közlekedni, nem akar felmenni a sípályán négy keréken)?
-
válasz
Deskdiver #194328 üzenetére
Mondjuk az átjött ,hogy a kémiát hülyeségnek tartod.
Vegyészmérnökként kicsit vad ez a gondolat.
Az ózonnal való reakció egy vegyi folyamat. Mivel a természetes ózonkoncentrációban hatalmas egyenetlenségek nincsenek, illetve amik lehetnének, azok, ha mással nem, hát az idő dimenzióval szépen kisimulnak, tehát a felhasználó szempontjából rohadtul az idő az, ami tönkreteszi az NBR-t, vagy a HNBR-t. Nem hiszem, hogy vegyi folyamatokat kellene itt elemeznünk, az idő, mint tényező pontosan megteszi.
ISO6425 teszt: 30g/L Tengervíz: 31-38g/L Szóváta, Medve-tó: 100-330g/L
A magyarországi (és esetlegesen elképzelhető speciális kivételektől eltekintve a) termálvizek konyhasó tartalma töredéke sincs a tengervízének.rozsdamentes
Mint említettem, nincs olyan, hogy a korróziónak teljesen ellenálló rozsda"mentes" acél. Jobb kifejezés lenne a rozsdaálló acél. De a fotó gazdája hány termálvízben volt, hogy ez történt? Mert ugye a rozsda nem csak a termálvíztől jelenhet meg... Sőt. -
csabulaxi
senior tag
válasz
Deskdiver #194328 üzenetére
Medve-tóban Szovátán strandoltam 1 napot, az Orient Mako-mmal.
Én nem láttam, hogy ártott volna a 10x só koncentrátum.
új gazdája esetleg megcáfolhat, bár akkor nem szóltnyaralás után a Seiko Monster megy a fiókba emléknek, naponta több mint 30 mp-et késik 1 hónappal a gyári szerviz után
láttam egy tengerészen ugyan ilyen narancs első generációsat és Budvában az egyik étteremben egy srác másik asztalnál mutogatta a csajának, hogy figyelje, utána áthajolva kuksizták.
megjelenés 100%, szerkezet 20%(saját vélemény rádiós kvarc óra birtokosaként) -
válasz
Deskdiver #194320 üzenetére
Szerintem az óragyártók a fürdésre alkalmas órákat felkészítik ezekre a hatásokra. Hiszen az emberek termálvizekben, gyógyvizekben, tengerben is szoktak fürdeni, nem csak desztillált vízben.
ISO6425-nél például nátrium klorid oldatba helyezik az órákat és 24 órán át ott tartják, majd megvizsgálják milyen hatások érték az órát.
-
válasz
Deskdiver #194320 üzenetére
Minden hülyeséget figyelembe lehet venni, persze. Beleszámoltad az ufótámadás esélyét, amíg a fürdőben vagy?
Az óra 3 fő alkotóelemből áll:
- Tömítés, általában hidrogénezett akrilnitril-butadién-kaucsuk (HNBR) az anyaga: 3x előbb rohad le a bőröd husiig, mint azt megkezdenék az oldott ásványi sók. Az HNBR ellensége az idő.
- "Rozsdamentes" acél: 3x előbb rohad le a bőröd husiig, mint azt megkezdenék az oldott ásványi sók. Oké, semmi sem rozsdamentes, de amit te kibírsz, az nem az acélnak fog megártani. A rozsdamentes acél ellensége a fizikai behatás.
- Üveg/zafír: 3x előbb rohad le a bőröd husiig, mint azt megkezdenék az oldott ásványi sók. Ha nem vered össze, akkor túl fogja élni.Annyi as feladat, hogy mielőtt elmész haza, öblítsd le az órát folyóvízzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest