- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
zez-zez #125071 üzenetére
Majdnem jó diagnózis. Egyik tok sincs újra krómozva, mindegyiken eredeti a krómozás. Továbbá a króm tokot nem lehet polírozni, mert csak lekapja róla a korong a krómot, s marad a nikkel, vagy rosszabb esetben a réz. Továbbá az első lapja nem kínai, hanem ukrán, végül is az egykori hazájából jött. :-) Ezen kívül van még három darab, aminek a tokját valóban fel kellene húzni, azt ezért le se fényképeztem, de majd azt is megmutatom, kíváncsi vagyok a diagnózisra!
Azt a Molnija mutatózást nem értem, ezek mind Strela mutatók, a Molnijának teljesen más méretűek a mutatói, sokkal nagyobb a furatuk. -
Dzsana
senior tag
válasz
N.otorious #125039 üzenetére
Ez valami értelmes óramárka, vagy csak ez is egy divat óra?
Ja, látom már! Egy Ronda kvarc szerkezetes óráért 700$-t? -
Dzsana
senior tag
válasz
Dexter-2000 #124356 üzenetére
Nem elállítódik, hanem le kell szervizelnu, de ez igaz minden mechanikus órára. Ahogy az autók motorjában is ki kell cserélbi az olajat, úgy bennük is, csak egy kicsit bonyolultabb
-
Dzsana
senior tag
válasz
5-ös kezelő #124301 üzenetére
Halkan mondom, hogy azt az excenter csavart nem szoktuk használni a beállításhoz. Sokszor annyira szoros, hogy jól rá kell nyomni a csavarhúzót. Igen ám, de annyira nyomni kellene, hogy a billegőhíd meghajlik lefelé, és ráfekszik a billegő csapjára, és megállítja. Még akár le is törheti a csapot. Én beállítom csavar nélkül is.
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
Én mára befejeztem a Seiko napot, de csak félbehagytam, elfáradtam, édesapám Seiko5 DX-e kivette belőlem az energy-t.
-
Dzsana
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a DCF 77-es rádióvezérlésű óra működik-e az USA-ban? Mintha Colorado környékén lenne egy átjátszó állomás, de nem vágom, hogy ez jó-e az órácskámnak.
-
Dzsana
senior tag
válasz
phranxinatra #123281 üzenetére
Csak fel kell polírozni a billegő csapjait, persze egy szerviz keretén belül.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #122515 üzenetére
Tessék, egyenesen a hazájából.
-
Dzsana
senior tag
válasz
freelanced #122401 üzenetére
Szerintem megbízható, ez látható az értékelésein.
Most is árul egy gyönyörűséget, szerintem ennyiért megéri!
De nehogy leüsd a vaterán, ha érdekel, keress meg priviben! -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #122314 üzenetére
Á, sok kedvenc van. Szeretem a bicolor és a texturált lapos wehrmachtswerkeket, a Strelákat, az Air Force Sturmikat is, ez a Seiko is napi hordásban van, és a Panda is kedvenc lesz, épp most jött meg hozzá az új acélbetétes plexi. Beteg vagyok, ennyi.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #122295 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
sipoczgabor #122244 üzenetére
Dehogy van, csak a búvárokban van koronazár.
-
Dzsana
senior tag
válasz
sipoczgabor #122239 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #122233 üzenetére
És ezek még a jobb minőségű hamisítványok! Pár hónapja érkezett hozzám egy "Seiko5", legalábbis ez volt a lapra írva, de gyanús volt, hogy kézzel húzható. A hátlapot lepattintva, igen, lepattintva, nem tekerve, egy kínai Shanghai ZSE-Z-A kézi húzós hitvány szerkezet köszönt rám.
-
Dzsana
senior tag
válasz
bicajoskema #122032 üzenetére
Kerestetek?
Mindennapi használatra alkalmatlan a Doxa, egy óvatlan kézmosástól is beázik, az inkább alkalmi, vagy gyűjteményi darabnak való. Legalább cseppálló óra kellene a mindennapokra. Pl. egy Seiko 5-össel jobban jársz, vagy valami svájci automatával. -
Dzsana
senior tag
válasz
alphaville #121613 üzenetére
Ebből látszik, hogy öregszem.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #121487 üzenetére
De mi az a retarder a hátlapon?
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #121484 üzenetére
Ez most vagy valami, vagy megy valahová!
-
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #121429 üzenetére
A tokot már felhúztam!
Ez azt jelenti, hogy a werk már kint van a tokból, így nem sok kell hozzá, hogy szétboruljon. Erősen gondolkodom egy gyári új Seiko plexi beszerzésén, mert ami most benne van, azt úgy csiszolták bele, és nem is acélbetétes volt, úgy szabtak bele egy nyitott karikát. Meg a tömítéskészlet is bakancslistás hozzá. Türelem, első az ügyfelek órája, a Panda úgy is az enyém lesz, el nem adom! Igen csak meglepődtem, amikor tegnapelőtt lejár egy licites az e-bayen, nem gondoltam, hogy ilyen horror áruk van ezeknek.
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #120828 üzenetére
Ja, hát igen, hátulról érdekes formája van. De valahogy nekem ez nem jutott róla eszembe, kis hamis!
-
Dzsana
senior tag
válasz
alphaville #120827 üzenetére
Azon már túl vagyok, ketyereg, délelőtt lőttem fel fotót. A Novidiac ütésbiztosítás visszaforgatását legközelebb szívesen átengedem, keresni foglak!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Blackhole13 #120311 üzenetére
Le kell szervizelni, s jó lesz.
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
g0n21 #115364 üzenetére
A blogunkban le van írva, de röviden, egy Tissot volt az első komolyabb órám, a sok Q&Q után, s valahogy itt megragadtam. Aztán jött a vintage vonal, a régi Tissot-k nagyon jó, az Omegánál magasabb minőséget képviseltek. Aztán házasodtak, jöttek a közös fejlesztések, majd szétváltak, s az Omegának jobb volt a marketingje, majd szépen el is hagyta a Tissot. Majd jött a 70-es évek óraipari válsága, és megszűnt a Tissot szerkezet.
Na ezért kell a vintage Tissot-t becsülni, mert már nincs Tissot werk, bár hátha egyszer még lesz. Azt szeretem ezekben a werkekben, hogy amiket összevásárolok, biztosan nem volt szervizelve nagyon rég, mint pl. ez a 20$-os is, de kézbe vettem, és a korona első fél fordulatára azonnal megindult. Ahogy elkezded felhúzni, azonnal életre kel. Na meg nekem nagyon bejön a formavilága.
Még az órás suliban kellett csinálni egy power point bemutatót egy óragyárról, én egész véletlen a Tissot-ról csináltam.
-
Dzsana
senior tag
válasz
JackFeryll #115360 üzenetére
Ja, azt hittem már, hogy a Tied. A Tissotkat két naponta átpörgetem, s teszem be a figyelőbe. Néha szerencsém van, pár hete is beszaladt egy, 20 dodoért.
Ehol-e
-
Dzsana
senior tag
válasz
JackFeryll #115315 üzenetére
Hú, ez hol, mi, hogy, honnan?
Eladó? -
Dzsana
senior tag
válasz
phranxinatra #114665 üzenetére
Igen? Ezt nem tudtam, nem ismerem a fazont, de ő sem ismer engem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Eladó KTM női bicaj!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest