- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #171713 üzenetére
Igen beszabályozható,gyakorlatilag 0-ra. Az enyém +2 naponta,Batié ennél pontosabb.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #171700 üzenetére
Javítottak a felhúzás hatékonyságán,kapott egy Roli ütésbiztosítást,robosztussab hidat a billegő és egy hatyúnyak megoldáshoz hasonló ,preciz finom szabályzót. bati Bb-je már ilyennel ketyeg atom biztosan és pontosan. A mérések alapján az enyém is ilyen lesz.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
MrSealRD #157682 üzenetére
Segitőkész és segít mindenben,az anyagiakban is.Ezt már tudod. A hangnem sem volt megfelelő részedről. Szerintem ezen át kellett volna az elején lépned. Én meg nem rendeltem még ilyen stikils órát soha ,sőt.Azt is megértem ha valakinek a kevés rávaló miatt szükséges ,hogy minél olcsóbb legyen.Egyedűli dolog amiért írtam ,hogy méltatlan volt az egész.Ez az én véleményem +1 nélkül. Magam részéről erről több hozzászólást nem teszek.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #156834 üzenetére
lehet Selita is, nekem az volt.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
excalibur36 #156323 üzenetére
Ne haragudj ,de akármi is történt Hantos úr nevét és mindenkiét illik nagy betűvel írni,nem csak a mondat elején.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #154971 üzenetére
Igazad van teljesen szembe megy egymással a szerkezet és a számozások alkalmazása. Ezért nincs is rá számomra semmi magyarázat számomra. Olyan mintha az Omegánál nem tudnák mit is csinálnak. ezért írtam jobb magyarázat nélkül,hogy max. reklám célból csinálták. Azért érdekes lenne tudni a valós hátterét.
Macyke AT-je valóban nyerő,nálam is. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #154905 üzenetére
Sokan óráznak és sokan szeretik az Omegát. Ezek a számmal való trükkök Neked is feltüntek. Aki meg nem ért ilyen szinten hozzá csak szereti a márkát az boldog ,hogy az OMI. megint csinált valami újat.Gondolom.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #154799 üzenetére
Ha beszélnek róla már az is reklám.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #154729 üzenetére
Neki van mit ragozni, ahogy látom. Nincs Amphobiája..
csak vicceztem. -
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #153733 üzenetére
Akkor vágod,lehet csak idéztem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #153717 üzenetére
Kommersz verk.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #153493 üzenetére
Igen a fekete elegáns mindennel hordható,jobban börözhető (habár Nálad ez nem fontos). Ezt viszont csak hordani vettem és a kéknek nagyon sok árnyalata megjelnik rajta a fénytől függően. Vidámabb kinézetű a számlapja.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #153478 üzenetére
Azért gyüjteményem soha nem lesz sajnos és elég nehéz dolog ez minden szempontból, de azt hiszem Te ezt jól tudod.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #153471 üzenetére
Köszönöm Lacikám! Kezdek rendbe jönni.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #153470 üzenetére
Igen 2254 volt az fekete. Ez nekem jobban tetszik.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #153455 üzenetére
Köszönöm-köszönöm!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #153312 üzenetére
Én nem fogalmaztam egyértelműen,bocsánat.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #153288 üzenetére
Az viszont tény hogy külsőleg szép órákat árul ,mert poliroztatja és ha kell új szijat rakat rá. Ránézésre szépek belül ,lehet jó és szerviz érett is ,hogy pontosabb legyek.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #153288 üzenetére
Nekem a szemembe nevetett amikor mondtam neki ,hogy az éppen alku tárgyát képező általa árult óra már rég szervizért kiállt. Aztán azt mondta ,hogy a kocsinál is a tulaj csinálja az olaj cserét Őt ez a szerviz dolog nem érdekli. Azért Condy órái is meg fordultak vétel után a szerviben. Én kerülöm Őt ,meg még néhányukat ,ha csak lehet.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #152958 üzenetére
Ez egy TOP,vagy COSC Eta. InKább az útobbi Bretyó miatt.Az enyémben Sw volt valóban .
.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #152950 üzenetére
ETA
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #152939 üzenetére
-
Wg5113
aktív tag
válasz
WiZARD #152917 üzenetére
Semmilyen kérdés nem merült fel .Te írtad (152821) ,hogy vitatható,melyik a jobb. Ezért kérdeztem hátha tudsz valamit és kifejted. Vitát sem akartam generálni. Gondoltam vannak olyan tapasztalataid amiket érdemes megosztani. Egyébként olvashattad a véleményeket és tapasztalatokat. Az internetről szerzett információk,inkább vitathatóak idönként. Te állitottál valamit amiről kérdeztem miért és erre vissza kérdeztél. Szerencsére mire nethez jutottam kaptál pár választ.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
gipsztigris #152668 üzenetére
Nem hibázott hanem pénzt kért olyanért amit nem végzett el. Sqiur jól írja szerintem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
gipsztigris #152665 üzenetére
Nem hibázott hanem nem csinálta meg a munkát. Hibázni Hantos Laci is tud,hiszen dolgozik és az előfordul.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #152637 üzenetére
-
Wg5113
aktív tag
Én semmilyen tanácsot nem adtam Gonzinak. Rajtam keresztül érdeklődött ,hogy Hantos mennyiért szervizelné az óráját. Szerintem korrekt ajánlatot kapott,de másra beszélték rá,hogy ki ha akarja majd megmondja.Én Königet nem ismerem ,de jobb is. Az elöbb leirtakat internetes üzenetekkel tudom dokumentálni. Részemről befejeztem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #152618 üzenetére
Már a gyerekeknek a mese könyvben is szálrahúzott a képen.
-
Wg5113
aktív tag
Más is felfedezte a Seiko órában rejlő lehetőségeket.
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Seiko_Flightmaster_53293923.htm -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #152053 üzenetére
Mi másról.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #152040 üzenetére
Laza jobb kéz.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Milu87 #152021 üzenetére
Ne izgulj meg fogja csinálni. Nekem pukkanás nélkül az Omega SMP 300 két nappal a szervizelése után megállt,felhúzni nem lehetett pár másodpercre lehetett elinditani csak. LBS szerviz csinálta az órát vissza vittem és délután kész volt . A rúgóház adta meg magát és ingyen csinálták. Neked is megcsinálja Laci és jó lesz az a Bretyó.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #152006 üzenetére
Erről nem látszik messziről ,hogy Bretyó és ezért nem lehet vele villantani,mert ez is abba a körbe tartozik.Ez az egyik legszebb kivitelű Bretyó csak kisebb a vásárló közönsége talán és ezért lehet jó darabokat kifogni. Persze még így is komoly több százezres kiadás.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Skimaster #151993 üzenetére
Nekem volt ilyen igaz fehérben . Gyönyörű óra ,szemet gyönyörködtető ,mintha nem is a Bretyó lenne. nagyon magas az új ára és ezért egy Selita van benne cserébe. Ez engem azért elszomoritott. nem is hozta a COSC előirásokat sajnos. Használtan vettem én ,úgy azért megéri szerintem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Lami66 #151974 üzenetére
Nem azért néznek le ( ha tényleg lenéznek ,nemcsak úgy gondolod
) mert Rolexe van az illetőnek ,hanem van neki sok mindene ami neked,nekem nincs és ettől többnek érzi magát közben csak egy beképzelt majom az én szememben. Nézz körül a közlekedő autok között is sok ilyet tudsz felfedezni, ez itt órás fórum itt ez tünhet fel. Erről a Rolex nem tehet.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
busman #151887 üzenetére
Egyáltalán nem nézem le a Seikokat . Miért is tenném . Nekem is volt sok és még lesz is . Citizenem most is van . Viszont nem is hozom fel jobbnak ,mint egy Rolex,vagy bármelyik neves márka. Semmivel nem szeretem jobban a svájci órákat,mint a Japokat csak pillanatnyilag ahogy elöbb irták a japo kvarc verhetetlen a svájci mechanikus jobb,de javulnak ezen a téren a japán szerkezetek is.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
gipsztigris #151708 üzenetére
Condy 07. 28-án 22óra 34 perckor volt fenn ezen a fórumon utoljára.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #151594 üzenetére
Megmutatnám ,de nem hoztam magammal.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #151589 üzenetére
Hát Batié,nekem adta,nálam van.
-
Wg5113
aktív tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #150472 üzenetére
A vers nagyon igaz és az óra szép.Gratulálok Neked!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Deskdiver #150282 üzenetére
Akkor a kép teljessége meg kivánná,hogy az ETA verkkel szerelt óráimat is véleményezzem ugyan így. Mivel több tucat ETA verkes órám volt ezt nem tudom már óránként leírni. Csak annyit ,hogy 1-2 mp. pontosságra 4-5 kivételével mindegyik alkalmas volt ,legrosszabb egy PRS 516 volt az emlékezetes.
Inkább mostanában fordult elő ,több esetben gyári hibás új ETA szerkezet. Mintha romlana a gyártás minősége. -
Wg5113
aktív tag
válasz
Deskdiver #150271 üzenetére
Tapasztalat van valamennyi. Maurice Lacroix, Fortis, Breitling, Oris,Sinn.Ez öt selitás óra amiket használtam ,használok.Az elsö tökéletes és 1-2mp pontossággal járt.A Fortist visszevette a kereskedő miután megmérte,pedig új volt.A harmadik jól járt,de messze nem volt COSC ami alap ennél a márkánál.A negyedik tudott pontos lenni de csak egy szük 30 fokos lengésszög tartományban, -5 és +12 között járt attól függöen mennyit mozgott épp aznap. Az ötödik az +8-10 mp. en jár minden pozicióban ,ez beállitva tökéletes.
Nekem ilyenek a seliták . -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #150184 üzenetére
A Seiko-nak előbb volt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest