- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DEVla001 #195089 üzenetére
Hehe, erre még senki nem válaszolt. Én is elkezdtem írni egy irományt, aztán kitöröltem. Majd valaki más.
A mondandóm lényege úgyis ez lett volna: ne törődj vele. Mind jó, válaszd azt, amelyik tetszik. Nincs olyan, hogy valami csak azért jobb, mert valamelyik országban gyártják. Van kiváló kínai, kiváló japó és kiváló svájci mechanikus óra is.
Ha egy prémium, kátyú tengertől tarkított úton átsiklok 130-al, akkor az totál szétrázná?
Dehogy, ne vicceljgravírozás
Ha gravírozott órát szeretnél, vegyél olyat. Van egy csomó mikrobrand, amelyik hajlandó neked némi felárért gyárilag felgravíroztatni valamit az órádra."unokás darab" lehetne (tehát odafigyeléssel sokat kibírna)
Ki fog bírni sokat. (Nem tudom mennyi idős vagy) de azért azt vedd figyelembe, hogy mire unokáid lesznek, és átadnád az órát, addigra az egy lepusztult használati tárgy lesz. Ami akkor is viszonylag keveset érne, ha tökéletes volna, de mivel te már rongyosra használtad (az évtizedek kopása az összes használati tárgyat romossá teszi, nem csak az órákat), a felújítása sokkal többe kerülne, mint amit ér. Szóval onnan fogod tudni, hogy te vagy a menő nagyapu, hogy egy csomó pénzt költöttek az amúgy értéktelen órádra.Az unokának értékes órák nem ebből a kategóriából kerülnek ki. Oda a sokmilliós darabok kerülnek, és csak akkor, ha azt a gazdája főleg a polcon tartja, nem hordja. hogy ennek mi értelme, azt ne kérdezd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest