- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
válasz
fagyalllo #192951 üzenetére
Nem lehetne tovább lépni, és órákról beszélni? Elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam.
Tudom, hogy ciki ez az Omega, de ahhoz képest még tűrhető, hogy olyan 8-9 hónapja órázok. Érzem a gúnyt, hogy ez egy szar. Szinte most csöppentem az órák világába, de már még egy Omegát szeretnék emellé pár hónap múlva egy 8900-as szerkezettel ami már nem olyan gagyi. Csak egy ilyet levadászni ami szép 1-2 éves is 1 millió körül van. Még huszonéves vagyok, szóval van időm normális órákat gyűjteni a hátralévő életemben. Remélem 35-40 évesen nem ilyen kommersz Omega, Rolex órám lesz, hanem valami egyedibb talán olyan mint amilyeneket Tulku is bevállal.
Üdv.
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest