Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #191979 üzenetére
Szerintem a 15 sec/nap méltatlan egy új/21.századi automata órához, de ezt másképp gondoljuk, ezzel nincs is semmi baj, mert sosem akartuk meggyőzni egymást.
A 2824 van egy Steinben is, nem értem, hogy egyre drágább órákba szerelik. Persze, van több drágába is, majdnem ugyanaz, csak vannak benne más anyagból készült alkatrészek
@ASKE
Ütni vágni tényleg jó, szó se róla, de ahhoz kvarcot vennék, ha komolyan gondolnám, "automata feelinget kipróbálni " pedig szerintem azért nem jó, mert a reményekkel teli izgatott alany ha belefut egy gyengébb pontosságú órába, akkor nem az lesz a következő lépcső, hogy na, akkor vesz egy drágábbat, hátha pontosabb lesz, hanem hagyja a mechanikusokat örökre... ha csak nem lett fanatikus.
Egyébként teljesen szubjektív dolgokról beszélgetünk.
(#191980) petipetya
Igen, ilyen szempontból az, a Seiko werkek belépője. Napi gyárilag garantált pontosság +45/-25 sec között, de ez a gyakorlatban simán 10 másodpercen belül tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest