Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
zsolt19900 #55133 üzenetére
"azt vágom, hogy pl. a mostanimnál is "számolja" egy bizonyos érzékelő egy kerék vagy potméter átfordulási számát és onnan tudja a végállásokat, ha rá van tanítva akkusaru visszatételt követően" Nem erre gondoltam, hanem a becsípődésgátlóra... (nyomatékhatárolás
) Tükörnél dettó, pl télen, amikor rongyosra van fagyva és akkoris megpróbálja kinyitni, amikor 10centi jég feszíti szét a csapágyazást...
"Amit linkelt feljebb roti, az ha jól nézem kész csatis, amúgy is csak ilyesmin gondolkoznék én is" Ezzel nincs is baj, csak óva intelek tőle, és ugye nem kell magyaráznom ennek a garanciális vonzatait, pusztán mindezt azért, hogy ne kelljen leállítás előtt felhúzni az összes ablakot...
Óvakodj az olyan olcsóbbaktól, amiknél vezetéket kell vágni, csak ennyit akartam mondani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest