Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csiga8 #50398 üzenetére
Megbeszéltük a jpbmoto témát, pont egyszerre vettük, a Dr800amban is az van. Kicsit nehezebben teker nekem, motoroztam elsején, 6odikán. Néha csepptöltőzöm, nem mindig.
A scross akksit azért írtam, hogy lustaság miatt nem töltögetem. Tudom, hogy ott a legrosszabb a feszkó. 12,5 alatt már nagyon tölteni illene, de a kocsi fél nap alatt visszaszívja oda. Pont a tűzveszély miatt nem lógatom a töltőket az akkukon, nem szeretem ha valami be van dugva a konnektorba és nrm vagyok ott. Amiről tudom leveszem a sarut. DR, Lada. A motoron van riasztó meg ilyen tuti láncolajzó (mccoi.de) szépen leszívja.
Lidis töltő mikor lekapcsol csepptöltésre 0,1A val tölt. Kicsit kevés mert sokáig tart neki mire 13,1 ről felpumpálja fullra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest