Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
Kornel #23389 üzenetére
Basszus most látom, kár hogy így tudom meg, hogy te is itt laksz a XVben, megnéztem volna a gépet, bár lehet láttam párszor. Sajnálom kár érte, de ahogy mondtad, már tuti 1-2 órával később szét volt már bontva.
A régi Swiftem nekem is utcán áll, bár mintha azokat már annyira nem vinnék, inkább az újakat, remélem.
Koreait kell venni ilyen szempontból, fél éve ismerősöm C Vectráját vitték el a 13ból, 2 hónapja volt meg neki.
Egyik kezét levágni az ilyennek, a másikat meg eltörni. Azért remélem a biztosító legalább kárpótol! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Kornel #23389 üzenetére
Faternak az A6-ban Skyguard van, nagyon drágra (100k/év), de ez az egyik legtutibb megoldás.
Nekem ha lesz új (vagy közel új) autóm, Pajzs tuti lesz rajta + Casco.
Most semmi nincs de gondolkozok egy csak lopásos Casco-ban, 4-6000 Ft /év. Napközben város közepén nagy fizetős parkolóban áll az autó, este/éjjel meg itthon a zárt garázsban. Szal napközben tudják csak elvinni, azt meg nem nagyon szokták ennyire forgalmas helyen (kopp-kopp..).
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest