- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
szabonagyur #71864 üzenetére
Az eszközt aláírom.
Viszont ezt a munkaidőmet beleszámolom dolgot sosem értettem.
Egyrészt, ez akkor igaz csak, ha amúgy a munkaidőd helyett csinálod ezt és a teszem azt olajcserére elhasznált 1 órában helyette dolgozhatnál és azalatt az 1 óra alatt több pénzt termelnél. Ez max vállalkozókra igaz általánosságban, ott sem minden munkakörben.Vicces az, amikor sima beosztottak a munkaidejüket számolgatják tevékenységekre, miközben 8-17-ig, dolgoznak és a hétvégi 1 órás tevékenység el nem végzését azzal indokolják, hogy nem éri meg, ha a munkaidőmet számolom...
Félre ne érts, mindenki úgy csinálja, vagy csináltatja meg az ilyen karbantartásokat, ahogy akarja, meg ahogy neki jólesik, csak azért szólaltam fel, mert elég gyakran munkaidővel példáznak olyan emberek, akik amúgy akkor nem is dolgoznának amikorra ráhúzzák az adott tevékenységükre, hogy áááhhhh a munkaidőmet is számolni kell.
Eleve van aki -pl én is- az ilyen karbantartásokra nem munkaként tekint, hanem hobbi, kikapcsolódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest